תגידו, אני היחידה?

The Walrus

New member
האמת?

לדעתי חדר הסודות הוא הספר הגרוע בסידרה... מצטער..

The Walrus

New member
ואני גם יסביר

משום מה שכחתי להסביר קודם: בעוד כל הספרים הם עלילה אחת גדולה, חדר הסודות הוא קצת מנותק. העלילה שלו נחמדה אבל ממש לא חשובה לסיפור הכללי, בניגוד לעלילה של 'האסיר מאזקאבן' שעוסקת בסיריוס בלק שמככב גם בספר החמישי. אין בו שום גילוי גדול או משהו שממש חשוב לעלילה הכללית מלבד השמדת היומן (ההורקרוקס), אבל מכיוון שהגילוי שהיומן היה הורקרוקס מגיע רק בספר השישי, אני לא ממש חושב שעצם זה שהיומן הושמד בספר מעלה אותו בדירוג אצלי: הרי הגילוי שהיומן כל כך חשוב מגיע רק בשישי. הספר הראשון זה מין ספר היכרות והכנה, הספר השלישי מציג את סיריוס, פטיגרו והקונדסאים (מאוד חשובים לעלילה), ברביעי וולדמורט חוזר, בחמישי כל העולם מבין את זה, ובשישי והשביעי מסופר על המלחמה - רק לספר השני אין ממש תפקיד בעלילה הכללית. זאת דעתי.

mjlk

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

לא שאני אומרת שיש ספר מגעיל בסדרה הזאת, אבל הכי פחות יפה לדעתי בסדרה הוא הספר השני. לא יודעת למה, הוא כזה .... אני בכלל לא אוהבת אותו. יש בו אווירה מגעילה כזאת...
:S

mjlk

New member
כולם רשמו סר אז גמאני רוצה ../images/Emo118.gif

מהטוב לרע: מסדר עוף החול האסיר מאזקבאן גביע האש הנסך חצוי הדם אבן החכמים חדר הסודות

mjlk

New member
למה צפוי?../images/Emo118.gif../images/Emo4.gif

זה הספר הכי טוב, ארוך מעניין ומרתק בסדרה (לפי דעתי לפחות) למרות ששמתי לב שאין הרבה שאוהבים אותו, לדעתי הוא הכי טוב

sun girl f

New member
זה בדיוק מה שאני הרגשתי

כשקראתי אותו בפעמיים האלה....הוא לא משך אותי כמו ה-1 וכל השאר....הוא לא הכי מעניין... מה-3 הכל מתחיל להיות הרבה יותר מעניין....

DEANC

New member
לדעתי ה-1 הכי גרוע כי:

הוא מתחיל לעניין רק בעמוד 240 בערך

your avi

New member
השני

הכי פחות אהוב עליי. פשוט... משעמם. כאילו, באמת שמשעמם. (טוב לרע) שישי חמישי שלישי רביעי ראשון שני

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלויודעת..

הוא מאד ושנה. יש בו אווירה מאד מוזרה.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלא דווקא.

לדעתי יש אווירה מוזרה שהיא דווקא לא טובה.

Fairywitch

New member
אני מרגישה ככה לגבי הספר השלישי

וגם החמישי, אז אני מבינה אותך.

sky44

New member
אממ...לדעתי../images/Emo35.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

את היחידה. חדר הסודות הוא הספר הכי פחות אהוב עלי מכולם..

N o A 1 1

New member
ממ..נראה לי שכן..אבל כל אחד וטעמו

אצלי זה אישית שישי+שלישי חמישי רביעי ראשון שני

galk1g

New member
תראו

אני ממש מצטער אבל אני באמת שלא מסכים עם כולכם. אני לא חושב שאפשר לקטלג ככה את ההעדפות שלכם לספרים. כל אחד מהספרים בסדרה שונה מאוד מהאחרים, במבנה ובעלילה. כל הספרים חשובים לעלילה ואי אפשר לוותר על הספר השני כמו שחלקם טוענים. לגבי הספר השלישי, אין שם רק היכרות עם סיריוס בלק, אלא פרט חשוב אף יותר, אנחנו מגלים מי באמת אחראי למותם של הפוטרים וכיצד הוא אחראי לכך. עוד אנחנו רואים ניצנים של הנבואה, שכן וולדמורט התייחס לפוטרים כאל איום ממוקד, לכן הם היו חייבים להתחבא.

למעלה