תגיבו בבקשה על זה...

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך

0415

New member
תגיבו בבקשה על זה...

היום התקשרתי למכשף ושאלתי על כישוף שחור(אהבה) הוא ענה לי בצורה כזאת שהוא לוקח סכום במחיר מסויים לא יקר(יחסית) שאלתי אותו בכמה פגישות הוא יכול לעשות את זה בדקתי אותו לגביי משיכת פגישות למטרת כסף. הוא ענה אחת בלבד וצריך להביא רק את התמונה של המבוקשת. הוא נשמע אמין אבל לבסוף הוא פלט משהו לא ממש במקום שגרם לי לחשוד קצת לגביי רמאות. שאלתי אותו מה הסיכויים להצלחה בכישוף אז הוא ענה 80% אמר שאין 100 ואז אמר שהכל מהשמיים אם אנחנו צריכים להיות ביחד אז נהיה ואם לא אז לא זה ניראה לי קצת מוזר הריי זה כישוף שחור לא?!! מה יש לכם להגיש על זה תענו בבקשה......

תגובה

אתה עושה טעות מוסרית גדולה מאוד! הקשר ביניכם לא יוכל להיות קשר מוצלח אם הוא יבוסס על כישוף. אהבה מאוד מסובכת כבר מראש- אתה רק תסבך אותה יותר. הרי לא מדובר רק בהאם היא אוהבת אותך או לא. מדובר גם באינטראקציה ביניכם. האם היא תהיה מוצלחת. האם שניכם תהיו מרוצים ממנה? האם היא תסבול בקשר? ואם היא תסבול בקשר- גם אתה תסבול! כי ככה זה בקשרים. אם אחד לא מרוצה הוא יגרום לשני סבל. עזוב. אם זה לא נועד להיות. זה לא נועד. תמשיך הלאה. אני לא יכולה לומר לך כלום האם המכשף שרלטן או לא. אך למה אתה רוצה בכלל להיות בקשר עם מישהו שמוכן תמורת כסף לבצע כישופים שחורים? בן אדם שהוא גם בעל יכולת וגם חסר עכבות יכול להיות מסוכן לך! תתרחק ממנו. עשה לעצמך טובה. אין אף אחת בעולם שהיא שווה את כל הבלאגן הזה.

0415

New member
אוליי את צודקת אבל

אני מרגיש שאני חייב. אני רוצה אותה בכל מחיר. אבל התכנון שלי הוא כזה אני רוצה שהיא תכיר אותי האמיתי ולא מי שהיא חושבת שאני(יש לה רושם לא טוב ומוטעה אליי). ולאחר מכן אני ילך שוב לבטל את הכישוף וישאיר לה את הבחירה. ואם אני יראה שזה באמת לא ילך אני בפשוט יבטל את הכישוף ואני ירד מקטע הזה. וגם בכל זאת הכישוף לא יכול להחזיק כל החיים אוליי לתקופה ארוכה אבל לא לכל החיים. זה נישמע לך קצת יותר הגיוני??

יש עוד הרבה אנשים בעולם. באמת

זה לא עובד כך. יש הרבה אנשים שאני מכירה את האני האמיתי שלהם ובכל אופן אינני נמשכת אליהם. הבחורה גם אם תכיר אותך- לאו דווקא תימשך אליך. ותגיד, באיזה זכות אתה יכול כך לשלוט בחיים שלה? לשים עליה כישוף, אחר כך לבטל אותו? מי אתה בכלל? להיות נואש זה אחד מהדברים הכי לא מושכים בבחורים, והכי הורסים סיכוי לקשר סביר. מכיוון שאתה כבר די נואש לגביה, אין שום סיכוי שיהיה לכם קשר טוב. תבקש מהמכשף כישוף שייתן לך ביטחון עצמי. או כישוף שיעזור לך להתגבר עליה. אל תסבך את עצמך סתם! חוץ מזה סביר להניח שהמכשף הזה סתם עובד עליך כי הוא רוצה ממך כסף. אני בטוחה בכך ב 99.9 אחוז. אז חבל שסתם תהיה פראייר ותיפול בפח שהוא טומן לך. בהצלחה

למעלה