תגובת הטיש

תגובת הטיש

לכל חברי הפורום שלום להלן תגובתי לאחר שלושה ימים של קריאה מסודרת והבנת מצבי האמיתי !!! 1. נתחיל בראש ובראשונה מזה שאכן אמרתי למחופשים את מה שאמרתי : עם תחפושת כזאת אל תרדו ! 2. אמרתי זאת להם ב 4 עיניים (אני מייחס לזה חשיבות , כי גם את תגובתם ציפיתי קודם כל לקבל ב4 עיניים) 3. אני לא מבין מה לא הגיוני בבקשה שלי ,יש קוד לבוש וקוד התנהגות שונה בבר למטה (כמו בקזינו ,מסעדה ,בית כנסת ו/או כל מקום ציבורי אחר) .ומה כל כך קשה למי שמבין כל כך טוב בתחפושות להתחפש גם למסיבה!! 4. כל מי שפוגע באחרים ו/או מאיים עליהם בנכחותו- יסולק מהבר ! מה לא בסדר , שאני שומר על הלקוחות?! – זו עבודתי ולכן אני שם לשמור שכולם ייהנו !!! אתם באים- לבלות אני עובד ! 5. התגובה הבכיינית שלהם בפני כל אנשי הפורום רק מלמדת אותי דבר אחד : טעיתי ! לא במה שאמרתי אלה בזה שהתייחסתי אליהם יפה – כן יפה, בנימוס ובהסבר מנומק . 6. ועוד דבר קטן, אתאיסת עם ציציות ירד לא פעם לבר. רקד, שתה, חיבק, נישק, וראו זה פלא- למרות התחפושת לא שמענו תגובה שלילית אחת. נראה שהוא נותן לסובבים את אותה הרגשה נוחה, נעימה ולא מאיימת .חברינו יושבים בפינה, לוטשים עיניים ומזילים ריר... מלמדינו שלא רק התחפושת, אלא גם ההתנהגות שלהם, הן כחברים אלי והן כלקוחות לקהל, טעונה שיפור!! אבל מי אני שאשפוט... 7. פטיש וקוצץ – התגובה הלא עניינית שלכם פשוט מטומטמת ומי ייתן לכם את הכוח לעשות את מה שאתם מאיימים בו אני מבטיח לפרסם כאן כל פסק דין שינתן בעניין וניראה מי יצא "טמבל" 8. רווחיות – מעולם לא הייתה ומעולם לא היוותה שיקול ביחס עליכם ! 9. יחד עם זאת גישתי הישירה בחיים ובעבודה לימדה אותי לומר את האמת ובפנים לכולם ! ללא יוצא מן הכלל. בדרך זאת גם מתגלה פרצופם האמיתי של האנשים ורבותי חלק גדול מאנשי הפורום הייתי מאחל לעצמי בתור משפחה , אבל חלק מכם ....אין מילים בפי , מלבד לכו למראה והתבוננו היטב יש לכם מה לראות ! 10. לסיכום – נראה שחלק גדול מכם לא רק רצויים כאן כלקוחות, אלה כמו רוב העובדים כאן רצויים כחברים. לשאר אני אומר כאן ושוב בצורה ברורה ואמיתית: לכו חפשו לכם חברים! אני לא ראוי לכם !!! שלכם, יניב

אליה1

New member
../images/Emo45.gif חבל שהתחיל השרשור המפלצתי הזה

יניב: אף פעם לא באתי להגיד לך תודה על איך שאתם מקבלים אותנו אצלכם, אז זה המקום להגיד לך תודה רבה על איך שקיבלת אותנו וגם למלצריות המקסימות שמשרתות אותנו בנאמנות כל שבוע. אני מסכימה עם הדברים שלך. השרשור לא היה אמור להיפתח וחבל שאנשים לא מבינים במה מדובר. מזמן לא נהניתי מקבלת פנים חמה כמו אצלך. תודה.

כמה תגובות

"תגובת הטיש" ? נראה לך ? עם כל הכבוד, אתה לא הטיש. הטיש התחיל לפניך וימשיך אחריך. הוויכוח העיקרי שלי הוא לא אתך. גם לו הטענות שלך היו מוצדקות, מקום שלא מקבל את כולנו לא מתאים לנו. קצת "בעיה להבין" מההודעה שלך, מה הבעיה שלך עם המחופשים, הלבוש שלהם או ההתנהגות שלהם ? אם זה הלבוש שלהם - למה אתאיסט בסדר ? אם זו ההתנהגות שלהם - מה הקשר ללבוש ? גם אני, חילוני לחלוטין, לבוש כחילוני, יושב לפעמים ומזיל ריר. תסתכל מה קורה בריקודים - כמה יושבים מסביב, מסתכלים ומזילים ריר. אז מה הבעיה שלך ? סתם שתדע, היו לא מעט מקרים של אנשים שהתלוננו על סלקציה, זכו, והמקום נקנס. בנוגע לסיכום - don't bother, אני לא מתכוון להגיע למקומות שחברים שלי אינם רצויים בהם.

לילית3

New member
קוצץ, מותק- מה קורה לך????

אני בהלם ממך. מה אתה לא מבין??? תגיד אתה לא מבלה בשום מקום אחר??? אף פעם לא היית במועדון ריקודים??? בבאר??? אתה יודע שיש בארים מסויימים שכדי להכנס לשם צריך כרטיס חבר?? סלקציה היא מאוסה ולא נעימה, לא חייבים לבוא למקום שבו יש סלקציה. הטיש הוא למעלה!!!!נקודה. וליניב יש הזכות לעשות סלקציה למטה אם זה פוגע לו ברווחים. ולמה אתה כל כך תוקפני??? הם תמיד כל כך נחמדים אלינו???

J u s t y

New member
ושוב מוציאים אותי משתיקתי...

כאחד שרואה את עצמו חבר פורום זמן רב והשתתף בכל סוגי המפגשים / טישים שהיו לפורום הזה, אני עוקב בדאגה רבה אחרי הדיון בנושא הטיש, והגעתי לשלב שבו הייתי חייב להגיב (וזה לא קורה לי הרבה לאחרונה
) ראשית, אני רוצה לומר שללא ספק האכסניה של הטיש הינה מקום שכיף להגיע אליו ושתמיד היה לי נחמד וטוב בטישים שם, גם בהשוואה לאכסניה הקודמת. אני מעדיף מקום כזה ולא ללכת לקנות לבד בסופר, פשוט כי אני מתעצל ואני מעדיף לשלם על זה שאחרים יידאגו לי למזון ולמיקום - אבל זה לא לעניין וזו רק עמדתי. אז מה היה לנו כאן? היה לנו שצף קצף מלווה באיום על בעל המקום. היה לנו תגובות נזעמות שרק הדגישו את האיום למרות שהוא לא היה משמעותי. היה לנו הבטחה שלא משנה איפה יהיה הטיש - אנחנו שם. היה לנו דאגה לאחדותינו ולכך שלא ניתן לפגוע בחלק מאיתנו. היה לנו הרבה ירידות אישיות. ואני מאוד מקווה שלכותבים היה כיף כי לי לא היה כיף לקרוא!! מה קיבלנו בסוף? יש לנו עכשיו חלק שתומכים בצד אחד ובטח יקימו טיש אחר - חלופי. יש לנו עכשיו חלק אחר ששונא את החלק השני. בטח יהיה לנו טיש השבוע אבל חלק לא יבואו. אלה שלא יבואו יהיו בטיש האחר וייקטרו שם על האלה שכן הלכו לאכסניה הנוכחית. בשורה התחתונה, הפסדנו!! כולנו!! הטיש הפך למוסד ועכשיו יש את הגבולות של הטיש. הטיש הוא רק למעלה, למטה זה כבר לא טיש. מה המשמעות של זה? הטיש, ככל שהבנתי משגת, הינו מפגש חברים. יש מאיתנו שמגיעים לאכסניה, אומרים שלום ומיד יורדים ללמטה, אז הן לא בטיש? מהם גבולות הטיש? האם יש שעה מסוימת שהיא הגבול העליון של הטיש ואחריה על הקהל לפרוש לביתו או לעבור למקומות אחרים? אין לי שום תלונה על בעל המקום!!! ברור לי שבעל המקום נתן לנו את היחס הטוב ביותר שיכולנו לצפות לו ואני גם יודע שרמת החשבונות לא מדהימה (ולא תמיד כיסו כולם גם את הסכומים הלא מדהימים האלה והיו כאלה שהיו צריכים להשלים - כזכור). אני, אם תיערך הצבעה שכזאת, אהיה בעד להישאר באותו מקום - מבחינתי האישית - אם כי אחרי כל הדברים שנאמרו כאן אני לא משוכנע שהאוירה תהיה כל כך נעימה (ובצדק, לצערי). אני לא יודע אם מצליחים להבין את שאני מנסה לומר, אך, קרו דברים שאולי לא היו צריכים לקרות מעל דפי הפורום. את הנעשה אין להשיב. עכשיו, אנחנו צריכים לשאוף לצמצם נזקים. אנחנו צריכים לשמור על הפורום לטובתינו ולטובת האנשים שזקוקים לו באמת. אנחנו צריכים לרצות לשמור על שלום בינינו גם אם זה בא לפעמים על חשבון גאוותינו. בואו נצא מהמקום החשוך אליו הוביל הדיון הזה את המשתתפים. אין לי הצעה מעשית! אני לא מציע להעביר את הטיש מקום, גם בגלל שאני לא מכיר מקומות אחרים וגם בגלל שלי אישית טוב שם (כשאני בא). אבל לא טוב לי מעצם היות המקום, אלא אני בא בשביל החברה שנמצאת במקום ההוא, ואם החברה והאוירה תהפוך לעכורה, אז אין בכלל מה לחפש בטיש ובפורום. בעבר, עברנו מקום בעקבות קברניטי הפורום, ואני חושב שגם היום ראוי להתאחד מאחורי אנשים שכולנו מעריכים ולו בכדי למנוע את האינטריגות האישיות (ועכשיו כבר יש כאלה) בואו נתייחס לזה באופן אובייקטיבי יותר וננסה למצוא את דרך הביניים שתוכל לספק את כולם ולא לפגוע באף אחד - גם אם הוא בסך הכל בעל המקום שכל כוונתו היא למען העשר את חשבון הבנק שלו ולא לשם שמיים. אני מקווה שהצלחתי להעביר איזה מסר. בתור אחד שלא הגיע לאחרונה אבל רוצה להגיע ולראות את מה שהוא ראה בעבר ולא את קרעיו של מה שהיה. אני הקטן... חיים

J u s t y

New member
תיזהר... אני מאוד רגיש... ../images/Emo3.gif

חכה, חכה, אני אתפוס אותך!

אני רוצה להדגיש - סעיף 6!

מחופשים שלא טורחים להחליף בגדים (ומה בדיוק הבעייה עם זה? אני רוצה להבין!) מפרישים עצמם מין הציבור. אז נכון, מחופש יכול להגיד, ככה טוב לי, ככה נוח - ואכן יש נוחות בתחפושת, לא צריך להשקיע בשום דבר, המסכה מגינה על הפנים. מין גלגל שכזה אני יושב לי כאן בצד בגלל שאני שונה, בגלל שאני שונה אני יושב לי כאן בצד. אני לא יכול להתערות בחברה כי השוני בולט, השוני בולט כי אני לא רוצה להתערות בחברה. (מה גם, אם אני אראה כמו כולם אני עשוי לגלות מה אנשים חושבים עלי מבלי היכולת לתרץ את זה באיך שאני נראה). אתם יודעים מה האסוציטציה של דוסים מסתכלים מהצד? של בית זונות. ואין שום סיבה בעולם שאישה תרגיש חרבנה עם עצמה רק בגלל שלכם נוח עם עצמכם איך שאתם. אין שום סיבה בעולם! אתם רוצים לראות בחורות רוקדות - אתם יכולים לשלם על זה במקומות המיועדים לכך. וכן, יש לי בעייה עם מחופשים. זה מעיד על קיבעון מחשבתי ויש לי בעייה עם זה. אני לא מבקשת מכם לשנות את סגנון החיים שלכם או לצאת מארון הקודש. אבל להחליף חולצה, להשתחרר קצת, ולא להיות כל כך בולט בשטח. עוד משהו שיניב צודק - להתייחס יפה לאנשים שאינם ראויים להתייחסות כזאת. יש אנשים כאלה. הם קשה להם לתפוס שאדם יכול להיות נחרץ ונחמד בו זמנית (סימפתום ה-כשאת אומרת לא וגו'), הם לא מסוגלים לאמפתיה, וצריך לדבר אליהם במשפטים חקוקים בסלע (כורח ההרגל). כן, כופר, אני מדברת עליך. זה לא סותר את העובדה שאני אוהבת אותך. אתה דפוק ללא קשר. אתה רוצה לשחק אותה נעלב? תפאדל. אתה לא רוצה לבוא יותר לטיש? לא צריך. שאלה - אתה נהנה בטיש? יש לך ערב אחד חופשי, למה שלא תעשה אותו כמו שצריך? זה אומר מקלחת לפני, בחירת בגדים קפדנית, לקיחת ציוד לדרך. אז אתה אנוס, יש דברים שאתה לא יכול לעשות. אבל יש דברים שכן! ותפסיק כבר להתפנק לנו פה. נמאס. עברת כבר את הגיל. תתחיל להיות בנאדם. קוצץ, מה נדלקת פתאום? חסרות לך תחנות רוח להיכנס בהן? (תשאל גם אותי מה האינטרס שלי?) אם אתה רוצה להיות חבר טוב ויעיל - תביא איתך לטיש הבא 2 חולצות פיגוזיות (פיגוזיות במובן של השיק-הנונשלטי-שלוחי-יומיומי-משעשע-סתמי שלך), זה מעשי, אכפתי, חברתי ובכלל יפה. (כי זה נתינה, בניגוד מוחלט לכל הצעותך עד כה) אני לא מגיעה לטישים כי אני לא נהנת. לא מהמקום (מעולם לא הצלחתי להזמין משהו, אפילו בפעמים שממש רציתי), לא מהחברה (תסלחו לי, כן, אבל שירים חסידיים בשני טונים מתחת למנגינה מלווים בזיופים מרטיטי עור התוף הם לא ספל החמאה שלי), לא מהנסיעה (הלוך וחזור. זה לא שווה את זה) ולא בכלל. מי שרוצה להנות ימצא את דרכו ויצליח. מי שלא - לא יעזור כמה שילכו לקראתו. כל אחד עושה את הבחירות שלו. >ספל חמאה יורדת עם העכבר לכפתור *שלח*<

לילית3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif אכן מלכה אמיתית!!!ספל

את גדולה. וליניב, תודה רבה על קבלת הפנים השבועית. לכופר - יש לי כמה בגדים פיגוזיים לתת לך!!! יש במידה מדיום ויש בL. דברים איכותיים במיוחד שאני מקבלת מחברי הצפונבונים שמחליפים מלתחה של מותגים כל שני וחמישי.

אני בטוחה שיהיו עוד כמה חברי פורום

שישמחו לתרום לכם בגדים שלהם. <המבולבלת בפרץ רב של נדיבות>

למעלה