לסיכום הענין !!!!!!!!
חשבתי מזוית ראייתי לסכם בקצרה עד כמה שניתן את הענין "ואני אומר את הכל על דעת עצמי בלבד" ובאמת לנסות להגיע לעמק השווה לפחות מבחינתי: לעצם הענין אני אישית לא הייתי פותח בשירשור ובכלל לדבר על הענין מה שקרה בליל חמישי האחרון במסיבת הדאנס באותו בנין בו מתקיים הטיש אמרתי כבר את דעתי שאין קשר בין הטיש המתקיים למעלה ולבין מסיבת הריקודים המתקיימת למטה הטיש הוא מקום בו מתאספים חברים ומדברים ומעבירים ביחד את הזמן בשיחות וצחוקים וכו' והוא דבר שבאמת הרגשתי צורך כדי להתחזק ולהחיות את נפשי מפעם לפעם. שלא כמו הטיש, הריקודים הוא כבר לא דבר מיוחד לחברי הפורום והוא דבר כללי שבדרך אגב הוא מתקיים באותו בנין בו מתקיים טיש, ועם הזמן זה נהיה כזה חלק מהמשך הטיש (טיש ב') אבל אחרי מה שקרה עם כל הכבוד למנהלי המקום כפי שלייזר הגדיר זאת שממש הוא עושה מעל ומעבר אפילו שהוא לא מרויח את מה שהוא יכול היה להרויח אם במקום הטיש שלנו היו מגיעים חברה אחרים היה מרויח יותר. או כפי שלייזר סיפר שפעם הוא ויתר על מסיבה בגלל הטיש שלנו, בכל זאת אני מרגיש שבאמת בעלי המקום יש להם אינטרס בקיום המפגשים במקום, המפגשים האלו בטח לא מזיקים למקום לדעתי אלא ההיפך, אבל לאחרונה התחילו בעלי המקום להרגיש במשהו שלא בדיוק מצא חן בעיניהם, והוא הופעת אנשים בלבוש חרדי ממש, שהם תולים את סיבת היות המקום מתרוקן בזה שהחרדים מגיעים למקום ואנשים מדירים רגליהם מהמקום. ולדעתי אם אכן זו הסיבה אין שום הבדל בזה שיושבים חרדים למעלה בטיש או בריקודים למטה, אם יש וקיימים אנשים שהלבוש הזה מרגיז אותם אז באמת אין הבדל אם זה בישיבה או בריקודים, (לצורך הענין אני לא נוהג לרקוד כמעט אולי פעם בודד רקדתי כמה דקות למטה, אני רק יושב בצד ומסתכל וזה מה שהיה השבוע הוא הרים אותי מהפינה למטה כשישבתי) כנראה שבעלי המקום אינם יכולים לבוא ולומר שהחרדים הבאים למקום אינם מוצאים חן בעיני כמה מהלקחות אז תלו את זה בענין הריקודים למטה. דרך אגב נקודה למחשבה מי שהיה בטיש לפני שלושה שבועות המקום בחוץ החדר המרכזי של המקום היה ריק למדי וחברי הפורום ישבו בחדר הראשון לא במקום הקבוע למעלה, ולפני שבועיים לא הייתי והשבוע המקום בחדר המרכזי היה מפוצץ עד אפס מקום, אז מי יבוא לומר שהסיבה שהיה ריק כמה שבועות הוא בגלל החרדים המגיעים למקום, חומר למחשבה ולעצת כמה מחברי הפורום (לתשומת לב מיכל א.ב. ועוד כמה) שהמחופשים יבואו מחופשים לגמרי בלבוש חילוני, אין לי בעיה עם לבוש חילוני, אבל למי שיודע ומבין הדבר הוא מאוד מסובך וקשה, זה להחזיק את הבגדים, ולהתלבש, ומה תאמרו לזקן והפיאות (שאני מואס בהם) להסתיר אותם איפה? מה יעשה כופר בנידון? ועוד בעיות הקשורים לענין, אי לכך עם כל אהבה וחיבה לחברי הפורום וגם למקום עצמו שמאוד נהניתי ממנו, מי שזוכר את מה שכתבתי לאחר המפגשים הראשונים שלי שהייתי באופוריה ושיכרון חושים מכייף והנאה שגרם לי המקום והמפגשים, (לא האמנתי פשוט שאני הולך להכיר חברה כל כך נחמדים, חברותיים, ושיהיה לי מקום קצת שיחרור) איני רוצה לגרום לכך שחברים יקרים שלי יסבלו ויהיה להם אי נעימיות במפגשים שלהם, בזה זאני מגיע שלא ברצוני לבוש כחרדי החלטתי וזאת דעתי האישית (אינני יודע מה יחליטו החברים המחופשים האחרים) שמבחינתי הטיש יכול להמשיך להתקיים במתכונתו הנוכחית ובמקומו הנוכחי בלי תזוזות ובלאגנים, [ובאמת ובתמים אין לי שום תערומת על אף אחד לא מחברי הפורום שאתם כולכם נחמדים ומקסימים, ולא על בעלי המקום, שגם אני מאוד מעריך ומוקיר אותם] ומתי שהוא אחת לחודש פחות או יותר אם יתקיים איזה מפגש אם זה בדירה של אחד/ת מחברי הפורום או במקום ציבורי פתוח אעשה כל מאמץ להגיע, וגם לעצם חיזוק ענין הטיש שאני יודע שבעלי המקום לא מכניסים מליונים מהחברים שלנו, אני ישלח כל שבוע 50 שקל לחברים לצורך מימון אוכל ושתיה לאלו שידם אינה מספקת ושיהיה אך טוב ושלום בישראל, ושהבליינים יתחילו לחזור למקומות הבילוי בהמוניהם, פיגועים אין, החרדים מתנשרים, והכל על מקומו יבוא בשלום. אוהב אותכם