תגובות על הפרק

shira245

New member
אני מעדיפה את גרג..

הוא היה פשוט שווה.. הישרדות 2 היה פשוט יבש לדעתי קולבי היה מכור ובכלל לא שווה, והעונה הזאתי סיילס לקח ובגדול, והוא לא היה אמריקן בוי בכלל לא..טפו טפו!! ואיתן..איתן פשוט חמוד!! לא חתיך לדעתי,אבל חמוד.. במיוחד עם משקפיים גרג היה כזה.. נ.ב-שמישהו יזכיר לי מי היה דרק???

Outlast

New member
דרק...

באמת, איזו החמצה... אוקיי- דרק בין, ילד טוב אמריקה... הוא היה בטאגי, הועף בפרק ה-5 (היה ה-3 בטאגי שעף). באמת, את האנשים שעפים לפני המיזוג (בכל עונה) פשוט לא זוכרים. מישהו זוכר את סטייסי, רמונה או בי-בי {עונה1} או את דב, קייל ומיטשל {עונה2}? לא, פשוט כי הם לא היו מספיק זמן במשחק, לא ראינו אותם מספיק ולא הייתה להם מספיק חשיבות. ובמקרה של דרק- חבל...

קל דווקא מרוויח לא רע בארה"ב כדובר

עבור חברת מזון אמריקאית שמייצרת beef jerky. (אני רציני). מיטשל הוא אסיסטנט במגזין הבידור ENTERTAINMENT WEEKLY ולכן הם הפכו אותו למעין פרשן הישרדות שלהם. ודב... זה סיפור ארוך. היא הכי נפגעה מזה שהעיפו אותה והיתה ממש מעוררת רחמים. היא חזרה לארה"ב מושפלת רק כדי לגלות שכל צהובוני אמריקה לועגים לה. אחרי שהיא ניסתה להשיב מלחמה ולהגן על כבודה חשפו הצהובונים את העובדה שהיא מנודה בעיירה שלה בשל העובדה שהיא יוצאת עם הבן של בעלה לשעבר שהיה מבוגר ממנה (ברוק לוגן, מאחורייך) ועשו מהסיפור שלה סלט. היא הפכה להיות האישה הכי מושפלת בארה"ב (עד שכמה שבועות אחרי מיהרו הצהובנים להפוך את ג´רי לאשה השנואה בארה"ב). בסופו של דבר היא התארחה אצל רוזי אודונל שנתנה לה במתנה מכונית מפוארת. אגב, בספיישל "הישרדות" שעשו בחולייה החלשה בארה"ב (שבו כל המשתתפים העיפו את ריצ´רד ראשון למרות שהוא לא היה החוליה החלשה אלא פשוט כי הם לא סבלו אותו, ואת סו שניה) ניצחה רמונה.

Boran

New member
לא זוכרים לפני המיזוג?

מה אומר השם מייקל? או השם קימי? לינדזי? סיילס? נשמע מוכר? אלו בין השמות המפורסמים של הישרדות, אפילו שקימי עפה חמישית (למייקל יש סיבה טובה להיזכר, אני יודע), לינדזי בטח ובטח, כנ"ל לגבי סיילס. דוקא בהישרדות 4 (בלי ספוילר) השמות שעפו ראשונים הם אלו שהכי ייזכרו העתיד ואגב, מישהו זוכר את ניק? ניק, נו... זה שעף 11 או משכ"ז... בפרק ספיישל של הישרדות 2 שלא שודר בארץ, כמעט אף אחד מ ה מ ש ת ת פ י ם בהישרדות 2 לא זכר את ניק.

canimal

New member
טוב אל תקיאו או משהו אבל אני אוהבת

את לקס ואיתן. כן, לקס. השטן. הוא מזכיר לעוד מישהו את טרנט מדריה?

Luthien

New member
איכסה לקס!!!!! ברררר....איך אפשר

לאהוב אותו?

Luthien

New member
אותו! הוא בן אדם מגעיל! מאוד מאוד

מאוד מגעיל!!!! I hate him!!!!!!!!!!!!!

shira245

New member
אני דווקא זוכרת

ניק היה שחור..את רימונה העיפו בגלל שהיא הייתה עצלנית.. עכשיו גם נזכרתי בדירק!!הוא באמת היה חמוד חוץ מהקטע התנכ"י!! והיה את שון הרופא ואת סטייסי הרופאה ואת סוניה עם הגיטרה.. וקל היה זה שג´רי טענה שהוא אכל ביף טרקי...מה שממש לא יכל להיות נכון.. ואחרי זה הציעו לככב בפרסומת של החברה הזאת.. אז תתפלאו דווקא זוכרים.. (רק במקרה של דירק היה לי קצר בזיכרון..)

shira245

New member
ברמ..מישהו יכול להזכיר לי את ג´ואל?

שכחתי מי זה..... :) :) :) :)

Boran

New member
גרררררררר!!!

התמונה אומרת הכל. עם מטפחת של בוראן ושרשרת של סמבורו למה דוקא את התמונה הזו?! בפעם הראשונה שראיתי את סיילס עם המטפחת של בוראן היה בא לי לחנוק אותו, שיוריד את הצהוב מהראש הדוחה הזה שלוווו!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luthien

New member
לא!!!! ממש לא!!!!!!!!

סמבורו הם שולטים! בהחלט צריך להוריד לו את המטפחת מהראש!!!!! צריך להוריד לו את הצהוב הדוחה מהראש המדהים שלו!!!! בוראן מעצבנים אותי!!!!!! גו סמבורו!!!!!!!!! ד"א שמתי את התמונה הזו כי זו התמונה הכי הכי יפה שלו, מה לעשות שהצהוב הורס אותה......

canimal

New member
איך סמבורו שולטים?? הם לא שולטים!

אין שליטה בידי סמבורו. השליטתיות אינה בחזקת סמבורו. סמבורו לא שולטים.

canimal

New member
../images/Emo163.gif התירו את השלשלאות שלי ומצאתי

מקלדת..

Boran

New member
עיצבנת אותי. ../images/Emo46.gif

סמבורו זה השבט הכי מסריח שהיה בהישרדות אי פעם! עם הגנון מול המבוגרים, לא היה שבט מפולג כ"כ אפפעם בתולדות הישרדות! ואיך שהם שמחו לאיד למבוגרים היה ממש לא במקום. סמבורו שבט מסריח. אני אגיד את זה שוב: מ-ס-ר-י-ח עכשיו, אני אכנס איתך ד-ו-ק-א לפרטי פרטים כי את עיצבנת אותי עכשיו אז מי היה לנו לינדה המפגרת עם האלים הזועמים שלה, קארל האיטלקי הדפוק שלא הבין מהחיים שלו, פראנק המתבודד האידיוט, וטריסה, שבקשר אליה אני מסכים, היא באמת אישה טובה. הלאה, נעבור לגנון של שמעון לינדזי, כוסית אכן, אבל בכיינית, שמחה לאיד ומתלהבת הרבה יותר מדי, גם מטומטמת, ברנדון, המניאק הבוגדני והדו-פרצופי שהלך להצביע עם בוראן במקום עם השבט שלו סמבורו איך שהגיע האיחוד, ומצד אחד מתמזמז עם קים ולינדזי ובאופן פרטי אומר שהוא שונא אותן מוות ואת כל השבט שלו גם, סיילס, שמשחק אותה סופר תכמן, ולא קולט בראש האינפנטילי שלו שריצ´ארד היה תכמן סידר את הבריתות והיה מנהיג וניצח, ומאז לא נותנים לאנשים כאלה לשרוד הרבה זמן, ועוד מעיז לנסות לחקות את ריצ´ארד ולהגיד שהוא בטוח מנצח, וקים, שהיא דוקא בסדר גמור. בסכהכל ח-ר-א של שבט, הכי גגרוע מראשית הסדרה.

Luthien

New member
מה לעשות....אני מעדיפה אותם.....

אני חושבת שבוראן הם מסריחים! מה לעשות? גם בבוראן לא כולם היו משהו......היתה דיאן שכבר ביום הראשון לא היה לה כוח לכלום. היתה ג´סי שהיו לה בעיות.....היא יכלה לנצח אם היא הייתה שותה את הדם, אבל לא, יש לה בעיות.... אחר כך ראיתי שליטל קים בכלל אמרה שהיא מעדיפה את הדם על פני האורז שלהם, איזה טמטום! איזה מפונקת ג´סי! היה את קלרנס הסנוב עם התסבוכות....פשוט מעצבן (אפילו שהוא נראה די טוב).........יש את קים האדישה, מישהו שמע אותה פעם מדברת????? בכלל, היא נראת ממש כמו שזיף מצומק! ואיך אפשר לשכוח את חביב הקהל, לקס! זה שבטוח שכל העולם ואחותו נגדו....הפרנואיד הקטן שסתם העיף את קלי (אחת מאלו שאהבתי מבוראן בנוסף לאית´ן ולביג טום...) ובכלל, זה שפשוט בא לכל העולם להכות אותו למוות!! איכססססס

shira245

New member
מה פתאום בוראן rulez!

לדעתי אחרי פאגונג הם השבט!!!!!!! הם קבוצתיים מאוחדים(לפחות לפני האיחוד) ושיחקו טוב.. לעומת זאת סמבורו שיחקו גרוע סתם העיפו אנשים על פי שנאה והתחלקו לקבוצות אם היו מאוחדים מההתחלה המצב שלהם הי פי 2 יותר טוב!! אבל זה עניין של טעם ועל זה לא מתווכחים... אבל מישהו יכול להזכיר לי מי זה לעזאזל גואל??????????? שכחתי לגמרי מי זה!!!!!11|ה

למעלה