תגובות על הפרק

gamegir

New member
תיקונים..

התכוונתי במשפט הראשון למשפט "בפרומו לא היה ספויילר", כמובן... פראנק= טום. א"הבל"= "אהבל"

canimal

New member
אבל אתה ממשיך את המשפט הראשון

עם הספויילר..................... אז איך לא?

canimal

New member
טוב עכשיו אתה הספויילר

אם אתה אומר לנו מה הספויילר בפרומו וכולנו חושבים שאין אחד, כרגע הרסת לנו תפרומו ואמרת לנו ספויילר..

niminam

New member
תגובות תגובות

היי כולם, אני גם כן חדשה פה. רק לאחרונה ראיתי שיש פורום של הישרדות ברשת בעברית! ויפי היי לגאונים/ות!!! תגובות על הפרק וכל הבלאגן שאחרי- לפי דעתי, זה היה אחד הפרקים הכי הכי טובים שהיו עד כה, גם מבחינת הפרסים, התחרויות וגם מבחינת התפתחות היחסים שבין המשתתפים. הקטע עם ביג אנד ליטל היה גדול..אחלה קטעים רצו שם... כנ"ל גם לגבי פרנק+ברנדון. מזה הסכמתי עם טום בקשר למה שהוא אמר, שזה הטריק היה מגניב שאפשר לעשות לשניים. אני לא חושבת שטום התכוון ברצינות למה שהוא אמר לאית´ן ואני בטוחה שהוא יתנצל בפניו על זה אחר כך. טום הוא לא בן אדם רע כמו שהציגו אותו פה. אני אהבתי אותו מהיום הראשון! חוץ מזה, לכל אחד שם היו פליטות פה בלתי מכוונות (ראו מקרה לינדה+לינדסי ביום שאחרי שסילקו את קארל)! אם ניכנס לספקולציות לקס כבר היה יכול לעוף ומזמן ולא היינו ממשיכים לראות אותו מתחנף ומתפרס לפני כולם, בגלל שהוא לא רוצה שיעיפו אותו! הוא הבן אדם הכי מניפולטיבי וחנפן בקרב כל 16 הנטושים הפעם... אני גם לא אוהבת את ביג קים - היא עושה מה שאומרים לה לעשות בלי דעה משל עצמה. הודעה ארוכה אני יודעת אבל, בתור אחת שלא מדברת הרבה יש לי הרבה מה להגיד...

Boran

New member
הדעות שלך

זהות בדיוק לדעות שלי! ביג טום שולט, אולד קים לא משו, לקס ימח שמו ברוכה הבאה!

Luthien

New member
היי נאטי.......גס מי אני.....חיחיחי

אניוויי.....גם אני חושבת כמוך חוץ מהקטע של פרנק...אני לא מתה עליו... חוץ מזה, מישהו אהב כאן את סיילס? דיברתי עם אנשים ואף אחד לא מת עליו....חוץ......חוץ ממני......ואת הדעה שלי על ברנדון כתבתי כמה הודעות למעלה....

shira245

New member
זו העונה הכי טובה..לבינתיים

העונה הזאת כמעט שום פרק לא משעמם!!!!! גם שאני יודעת מי זכה,זה עדיין עונה מעולה, בעונה הזאת כל מיני דברים שלא היו מקודם קרו, גם מבחינת חוקים חדשים וגם איך שהם משחקים את המשחק..... ואני אהבתי את סיילס!!!!! הוא היה חמוד!בלעדיו הקבוצה של הצעירים לא שווה כלום(רק קים נשארה)

shira245

New member
גו סיילס

הוא תחמן שפל סנוב.. ואהבתי אותו..... ואחרי שהוא עזב... ): ): ירד האקשן בתחום של החברות וכל זה כי שימו לב בהישרדות 3 אין הרבה חברי נפש וכזה אין קשרי ידידות הדוקים

די, הגזמתם. חתיך? אול אמריקן טיפוסי

ובכלל, הבעאסה בהישרדות היא שלמרות שיש מלא "דוגמניות" (אליזבת, קים2, נגיד קולין, ג´רי לחובבי מבוגרות, קלי מהשרדות 3, אליסיה לחבובי השריריות וכו´) אין גברים חתיכים!!! הכי קרובים ל"סביר" בהשרדות 1 היו ג´ואל והדוקטור הטמבל (שכחתי את השם שלו), בהשרדות 2 היה את קולבי שנראה לא רע עם הזיפים אך החזיק באישיות בלתי רצויה לחלוטין (וקלקל הכל בפרק האיחוד כשהופיע מגולח ושמנמן) ובמידה מסוימת ניתן להגיד שגם מיטשל היה סביר. בהשרדות 3 כולם מכוערים. מה קורה? אין גברים שנראים טוב באמריקה?

Outlast

New member
אני משערת שזה עניין של טעם...

אני בהחלט מצליחה למצוא חתיכים... בהישרדות1 דווקא היו גברים סבירים+ (ג´ואל, גרג וכמובן דרק, מיי לאב...), בהישרדות2 הייתה נפילה, שבה באמת כולם היו מכוערים (ג´ף היה סביר וקולבי חמוד, לפעמים. לא יותר). את הישרדות3 התחלנו בהחלט לא רע, הבעיה שפשוט מעיפים לנו אותם- סיילס (נראה מעולה לדעתי) וקלרנס... מזל שאית´ן, שבעיניי בהחלט נראה טוב, נשאר לנו בינתיים.

דירק היה כזה לבנבן ../images/Emo5.gif מפחיד...

ולקלארנס בהחלט יש גוף טוב, רק חבל שעל גוף כזה תלוי פרצוף כזה..

הוא אמריקאי כזה. אולי האופי שלו

מפריע לי, אבל בכל אופן הוא דומה לאמריקאים האלה שמתקלפים בשמש. נניח לאית´ן שאוחז בחדק במקום אף, יש הרבה יותר סקס אפיל לדעתי.

Outlast

New member
הוא נראה טובבב...

וגם את האופי שלו אהבתי, לפעמים... הוא היה משעשע כזה, קצת תחמן, בטוח מדי בעצמו וקצת מעצבן, אבל בהחלט חמוד... "אית´ן שאוחז בחדק במקום אף"... אם זה היה פורום בחו"ל...

למעלה