../images/Emo58.gifהתגובות שלי ל314../images/Emo58.gif
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההה איזה פרק מ-ה-מ-ם
זה פשוט היה.....ווואן אחד
ע-נ-ק- כל הפרק
אז מה היה? את האנטר אפשר בהחלט לחבב, בריאן בהחלט השתנה וזה נחמד יותר, טד מנסה להיגמל, אמט מתגבר על טד, מלאני עברה את הרבעון ה2? (?) והכי חשוב :
בלייק חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 התחלתי לצוווח ולקפוץ ולבכות כי בלייק חזר!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ-ל כ-ך אוהבת את בלייק אני בשוק שהוא חזר! ולא, הוא לא מכור הוא במרכז גמילה יועץ ועוזר להיגמל
זה....כל הפרק הזה היה פשוט מדהים. מה שהאנטר אמר למייקל ובן, שאמא שלו הורידה אותו לזנות השאיר אותי פעורת פה
העובדה שטד שנקן טוב לא הפתיעה אותי
בריאן והפרסומת היה פשוט קטע טוב! הכל הכל היה כזה מדהים וכשבלייק הגיע?
זה היה פשוט מדהים והסוף....איך שמחתי שסטוקוול הפסיד למרות שזה היה די ברור..... אבל זה היה כל כך מקסים.... not everything.... אויש....זה היה פשוט מדהים......סוף עונה
מ-ו-ש-ל-ם וכמובן רודני...יאאא אני מתה על רודני אניוואי אני לא מבינה מה הcliffhanger...שמייקל נסע עם האנטר כדי לברוח עם אמא שלו? זה אומר שיהיה פחות מייקל/בן בעונה הבאה? מה אמורים להבין מזה? מה שבטוח שלכולם טיפה יותר הסתדרנו החיים
חוץ מלנו, שצריכים לשבת ולחכות 8 חודשים כדי שוב, לשבת כל שבוע ולהוריד.....
אני מתגעגעת לאית'ן