תגובות לפרק 314!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tulchi

New member
תגובות לפרק 314!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתאאאאאאאאאאם אבל הנה תמונות מהפרק לא ראיתי אבל אני מניחה שלא חסר שם ספוילרים על אחריותכם בלד!

רינת4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנא להיכנס לפני רשימת התגובה!!

בבקשה- אני מתחננת ומבקשת בכל לשון של בקשה כשאתן רושמות תגובה, נורא חשוב לי שבכותרת לא תרשמו שום דבר חוץ מסימן הספוילר. נורא חשוב לי לא לדעת כלום על הפרק האחרון. אז בשבילי ובשביל עוד אחרים כאן שמצטרפים אלי(ואני בטוחה שיש כמה)- תקפידו על זה. אני לא רוצהצ דעת שהיה שמח או עצובף מעניין או משעמם. בבקשה! סימן
בכותרת ובתוכן ההודעה תרשמו כל מה שרק מתחשק לכן! תודה רבה!!

netaK

New member
../images/Emo58.gifהתגובות שלי ל314../images/Emo58.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההה איזה פרק מ-ה-מ-ם
זה פשוט היה.....ווואן אחד ע-נ-ק- כל הפרק
אז מה היה? את האנטר אפשר בהחלט לחבב, בריאן בהחלט השתנה וזה נחמד יותר, טד מנסה להיגמל, אמט מתגבר על טד, מלאני עברה את הרבעון ה2? (?) והכי חשוב : בלייק חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 התחלתי לצוווח ולקפוץ ולבכות כי בלייק חזר!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ-ל כ-ך אוהבת את בלייק אני בשוק שהוא חזר! ולא, הוא לא מכור הוא במרכז גמילה יועץ ועוזר להיגמל
זה....כל הפרק הזה היה פשוט מדהים. מה שהאנטר אמר למייקל ובן, שאמא שלו הורידה אותו לזנות השאיר אותי פעורת פה
העובדה שטד שנקן טוב לא הפתיעה אותי
בריאן והפרסומת היה פשוט קטע טוב! הכל הכל היה כזה מדהים וכשבלייק הגיע?
זה היה פשוט מדהים והסוף....איך שמחתי שסטוקוול הפסיד למרות שזה היה די ברור..... אבל זה היה כל כך מקסים.... not everything.... אויש....זה היה פשוט מדהים......סוף עונה מ-ו-ש-ל-ם וכמובן רודני...יאאא אני מתה על רודני אניוואי אני לא מבינה מה הcliffhanger...שמייקל נסע עם האנטר כדי לברוח עם אמא שלו? זה אומר שיהיה פחות מייקל/בן בעונה הבאה? מה אמורים להבין מזה? מה שבטוח שלכולם טיפה יותר הסתדרנו החיים חוץ מלנו, שצריכים לשבת ולחכות 8 חודשים כדי שוב, לשבת כל שבוע ולהוריד.....
אני מתגעגעת לאית'ן

QaF it

New member
ג'יזס קרייסט,

זה יותר גרוע מהאינקוויזיציה!! אבל אני לא אקרא את זה. לא לא לא. ממרחק 13 פרקים, אני אפילו לא אבין בטח מה קורה שם. כן, אין לי בכלל סיבה לרצות להציץ בזה. <תולשת לעצמה את שערות הראש one by one> ומצטרפת לקריאות ה-אהההההההההההההההההה! אבל מסיבות אחרות...

netaK

New member
רגע רדע שכחתי משהו../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

הקטע שהכי הכי הכי הרס אותי מצחוק ולא יכולתי לנשום 10 דקות: אמט ובריאן רוקדים בבבילון!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט נפלתי!!!! זה היה הדבר הכי הכי הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי!!!!!!!! תודה על ההקשבה

justagirl182

New member
../images/Emo58.gif א נ י ל א

מ א מ י נ ה בלייק! בלייקוש! בלייקי! אהובי היקר מכל! אני מ-א-ו-ה-ב-ת! כמה שהתגעגעתי אליו. מל ולינדז- נו באמת...כיף ומסיבות, יהיה להם ילד. אמט- נושנושון, כמה שאני לא מחבבת אותו בדר"כ אני כל כך גאה בו! פשוטו כמשמעו: you go girl!! טדי....:'( אני עדיין שבורה בגלל טדי. אבל הוא עושה את דרכו לגמילה...בעזרת בלייקוש, מותק. איזה יופי
בריאן אלוהי! כל הפרק פשוט בהיתי במסך בהרגשה של..."טוב, הוא היצור הכי מושלם שקיים" ומה שהוא עשה....גררר! ג'סטין, מותק מותק מותק! הוא פשוט מדהים! פרק יפיפה! אבל...משהו אחד שחסר לי...המתח. איפה הבי"ח של ג'סטין? איפה היציאה הדרמטית מבבילון? זה הקטע עם מייקל והאנטר? אם כן אני מוכזבת...אבל עדיין.... וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

netaK

New member
גם את שמת ../images/Emo23.gif...../images/Emo58.gif

שפשוט לא היה cliffhanger זה יותר סוף של "הכל הסתדר" ונראה כאילו עונה 4 תהיה איזה סדרת בת: "מייקל והאנטר בדרכים, מי יגיע אליהם קודם, בן שיצטרף למסע או האמא והמשטרה...?"

tulchi

New member
אני אני!

הסמיילים לא עובדים אצלי אז ס פ ו י ל ר ס פ ו י ל ר עוד רווח? א נ י א ו ה ב ת א ת ב ר י א ן מספיק? פרק מעולה!!!!!!!!! הפרק הכי טוב בעונה!!!!! הייתי עם הפה פעור כל הפרק והיו כמה פעמים ששכחתי לנשום!!!!!! בריאן שולט ובגדול! האיש פשוט נשמה! לב זהב! אני לא יודעת מה עוד להגיד עליו...הקטע עם אמט עשה לי עיניים אדומות...זה מוזר שהם פשוט מקסימים ביחד? וכשאמט חזר לרקוד...בריאן החזיק לו את היד...אני הייתי על הרצפה!!! כמה עצמה יש למעשים הקטנים שלו?? כמה רגשות יכול ליטוף להכיל? הוא גדול מהחיים! והחיבוק עם ג'סטין בוודיז?? הלב שלי בחיים לא פעם כ"כ מהר!!! איזה חיבוק מדהים!!!!!! השניים האלה כ"כ אוהבים אחד את השני, כ"כ סומכים אחד על השני שזה פשוט...אני ספיצ'לס!!! פרק פשוט מעולה!!!!!!!! סטוקוול הפסיד, טד החליט לעשות משהו עם עצמו, אמט החליט להמשיך הלאה, למייקל פתאום אכפת מהאנטר, למלני יש גם סיבה להיות שמחה ומשום מה נדמה לי שללינדזי לא אכפת, בריאן וג'סטין מאושרים ביחד!!!!!!! עכשיו שאלה- כל מה שאמור למתוח אותנו לקראת עונה 4 זה לאן נסעו מייקל והאנטר? איי דונט קר...תעירו אותי עוד 8 חודשים. לילה טוב לכולם.

Dizen

New member
תגובה...../images/Emo58.gif

יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!
זה פשוט היה הפרק הכי טוב אי פעם!!! חוץ מהעובדה שעכשיו כואב לי הגרון...
קשה להאמין, אבל אני אוהבת את בריאן יותר ממקודם!!! ועוד יותר קשה להאמין, אבל אני די מתחילה לחבב את האנטר וטד
ואמט- פשוט בונבון!!! וגם ג'סטין!!! *רק שתדעו שזאת הפעם הראשונה שאני רואה פרק ביום שני, וזה נורא נורא נחמד...

Dizen

New member
אה כן וגם...

לכל התגובות שהיו פה... יהיה מיותר לחזור על זה במילים אחרות לא?

ayaliar

Well-known member
לבקשת רינת../images/Emo58.gif

גייל הארולד קורא בפורום הכי גאים שיש בתפוז. זו עובדה קיימת ויש לי הוכחות. היום שודרה הסצינה היפה ביותר ששודרה אי פעם בהכי גאים שיש! אמט ובריאן יחד בבבילון. ועכשיו להוכחה: כמה פעמים אני אמרתי שהם מתאימים? וכמה פעמים הסברתי את זה בתירוץ של "הם שניהם כל כך גבוהים"? נכון, 100485 פעם. והנה בריאן הבין! "אנחנו נראים טוב ביחד, שנינו גבוהים"!! אלוהים אני עדיין מתרגשת מכל הסצינה הזו. ונטע אין לי שמץ של מושג מה היה מצחיק בזה. בריאן פשוט היה ענק לאורך כל הפרק. אין לי מילים.... אני עדיין מתרגשת ממה שהוא עשה בשביל אמט...אוח איזה בחור איזה בחור... ומה שהוא עשה לסטוקי... הכל היה כזה מושלם בכל מה שקשור אליו. אבל! אני נורא נורא נורא פחדתי שהוא יגיד לג'סטין מילים שלא רציתי שהוא יגיד לו והיה לי חשש שזה הולך לקרות. בקטע בסוף שהם עמדו שם על המדרגות אני ממש ראיתי את זה מגיע!! זה היה רגע מלחיץ
בן מייקל והאנטר המתוק - עם כל האהבה אני לא חושבת שיש להם הרבה סיכוי להחזיק את הילד אצלם. אמא שלו באה! והוא קטין! ולא הבנתי לאן מייקל נסע? לקח את האוטו של בריאן ונסע? ומה עם בן? הוא עוזב את בן ויוצא למסע ברחבי ארה"ב עם האנטר? לא ברור כל הקטע הזה... מה, הוא הולך להיות "הנרדף"? זה היה קטע הזוי לחלוטין. חוץ מהקטע הזה הם היו חמודים שם המשפחה החדשה הזו ואני ממש ממש אוהבת את האנטר עכשיו
טד -
בעעעעעעע תמות כבר!!!! טוב שלא ימות אבל באמת..אולי שילך? אני כל כך כל כך כועסת עליו והאמת שהקטע עם בלייק היה כל כך צפוי וכל כך מצחיק שפשוט נפלנו מהספה
אני פשוט אמרתי "עכשיו בלייק יבוא" ואז הוא בא. אבל אני שמחה שהוא חזר אני מאוד אוהבת אותו. קוקי - אוי מותק כבר כמעט כעסתי עליו שוב (טד מנשק טוב??
) אבל אז באה הבוצ'ית ועשתה לו פרצוף בערך כמו שלי היה באותו רגע
והוא התעשת!! וענה כמו גבבבבבבבר
אני מאוד מאוד אוהבת אותו רק שתדעו לכם. מל ולינדזי - למה הראו לי את הקטע האירוטי ההוא ביניהן? אני חושבת שבגלל זה ירד לי הלחץ דם ויש לי סחרחורת איומה כבר שעתיים. חוצמזה הן משעממות לי את הנשמה. האמת שהייתי בטוחה שמל תפיל אבל סוף סוף התסריטאים הפתיעו אותי. מאברוק. אני לא יודעת מה כתבתי עד עכשיו כי באמת יש לי סחרחורת היסטרית ובחילה קלה אלוהים יודע למה, אז אני אפסיק פה. אם אני אזכר בעוד משהו תמיד יש נ.ב.

netaK

New member
אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי

אבל היו צריכים לגרד אותי עם שפכטל מהרצפה אחרי שצחקתי כל כך הרבה ונפלתי
עזבי,זה שפטו כל כך הצחיק אותי לראות את שניהם, מה שלך נראה טבעי כמו שטלי אוהבת את בריאן יותר מאי פעם ואני עדיין חיושבת שחסר בו משהו ועדיין לא אוהבת אותו...

tulchi

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

טלי אוהבת את בריאן הכי בעולם!!

מיצי007

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי טוב בעונה כולה

אני מצטערת.אבל פשוט הפרק הזה היה הפרק הכי טוב בעונה לדעתי. והסיום של העונה-כמה שכאב לסיים את העונה,הסיום של העונה הזאת היה הסיום הכי טוב בתולדות הסדרה הזאת
עכשיו,בנוגע לאמט ובריאן-מכיוון שאלו שתי הדמויות הכי אהובות עלי בסדרה,זאת הייתה פנטזיה מתגשמת מול עיני לראות את שניהם רוקדים ומדברים באיכפתיות. גוד דאמט פיטר נראה טוב מיום ליום ולבריאן מאוד מתאים התפקיד של העני המרוד....מה שהופך אותו לעוד יותר סקסי! אני לא צפיתי בכלל את הקטע עם בלייק,ובדיוק שראיתי אותו על המסך דיברתי עם נטע וצעקתי גירוש שדים עכשיו!!!! תיראו,זה לא שאני לא אוהבת את בלייק או משהו,פשוט הוא מוזריקי כזה.ובאותו רגע פשוט רציתי שהוא ילך. דבר נוסף,בנוגע לסוגיית האנטר...זה פשוט לא הגיוני שבנאדם שכל כך שנאתי מהרגע שהוא הגיע ורציתי שהוא ידרס על ידי משאית חונה בסוף חודר איכשהו לליבי עם העיני כלבלב שלו והרחמים שלו....בעעעעע גם בקטע הזה צעקתי לנטע,גירוש שדים עכשיו!!! זה פשוט לא הגיוני!!!אני לא רוצה לאהוב אותו,לא רוצה לרחם עליו,רוצה לשנוא אותו כי הוא מעצבן!!!זה לא ייתכן! טד מסכן,ואני מרחמת עליו...אין לי מה להגיד. בנוגע למל ולינדז...הן באמת טיפה משעממות. ועכשיו,הסטאר ואם כל ההומואים-בריאן! אליל!!!!! פשוט הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש,יש לו בדיחות קטנות...פעם שהוא חיכה את האנטר לג'סטין או הפעם בפרק שהוא הסתכל על ג'סטין במבט כזה בסוף,וג'סטין חשב לעצמו-מה הוא דפוק? מה הוא עושה? ואז הוא אמר לו שהוא משתמש בכוחות התלפטיים שלו.טחחחחח זה קטע שאת האמת מתאים לגייל,כי הוא נראה טיפוס מאוד שטותי(הוכחות:עמידה על הראש בטקס פרסים...) וזהו,מצטערת אם זה כזה בחלקים אבל אני פשוט ממהרת
ביי

bj לנצח

New member
אני מתאפקת כל כךךךךךךךך חזק!!!!!!!!

לא לקרוא ספויילרים... לא לקרוא ספויילרים... לא לקרוא ספויילרים!!! אעעעעעעעעע.... אני רוצה לראות כבר!!! הצילו!!!!! ואני אוכל לראות רק מחר ממש מאוחר בערב!!! איך אני אחזיק מעמד עד אז עם כל התגובות האלה פה???

ayaliar

Well-known member
את זה את יכולה לקרוא...

אל תקראי את הספויילרים כי תאמיני לי שזה פרק שצריך לראות "על נקי" ואת כל כך תהני ממנו אם לא תדעי כלום. תהיי חזקה!

tulchi

New member
מישהו שם לב..

ממש בתלחילת הפרק לאיש שעובר ברחוב? (לפני שני הבחורים שרואים את השוטרים). אני חושבת שזה פטריק אנטוש (או אשטון...) הסטייליסט של הסדרה. לא שזה משנה אבל מגניביישן.

tulchi

New member
רינת!

הייתי בצ'אט ומי לא בא? אני חייבת להמשיך ללמוד ואז לעוף לאוניברסיטה נדבר לייטר בייי

רינת4

New member
אני שם עכשיו! וגם אירית,

וטלי-אמרתי לך עוד 5 דק'! אחרי 5 דק' נכנסתי וכבר לא היית...

למעלה