אני גם רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אוקיי -- ווואוווווווווווווו!!!! זה היה פשוט פרק מדהיםם!!! אחרי הפרק הייתי באי שפיות מוחלט לאיזה כמה שעות לפחות (עד שהתעלפתי על המיטה..). טובב בריאן מדהים!!! הוא גם נראה ממש ממש טוב דרך אגב, הוא נהיה הרבה יותר כוסית אבל עם הרבה יותר שרירים... טוב ובלי קשר עכשיו.. בריאן מדהים!! מה שהוא עשה! אני ב\פשוט הייתי בשוק, וזה רק הלך ונהיה יותר מדהים!! גם ג'סטין מדהים, למרות שהוא נהיה הרבה יותר שולי מבריאן... הקטע... שהם התחבקו בוודיז!! וגם בלופט, כשבריאן כזה שכב הוא היה פשוט מתוקק!!! בכלל הקטע בלופט היה שווה רצחח אוקיי בריאן ואמט רקדים- מדהים!! בין הקטעים הכי מדהימים בסדרה הזאת! באמת זה היה משגע, תמיד רציתי שהם יהיו ביחד (כידידים ממש טובים חחחח).. טדי ממש ממש עצבן אותי בפרק הזה, רק בסוף חיבבתי אותו
ובלייק!!! או מיי גוד, הייתי בשוק, פשוט לא יכולתי להוציא הגה!! אני מתההההההההההה על לייק! הייתי כל כך שמחה שהחזירו אותו, אני כל כך מקווה שהוא יהיה גם בעונה הבאה!! מה עוד.... לסביות - מיותרות... אהה דבי מתוקהה זה כל כך יפה שבריאן עכשיו מסתדר איתה ככה...
והאנטר מקסים!! והקטע שהוא חיבק את בן, אויש זה היה פשוט כל כך מושלם... וגם מייקי נהיה לנו מלאך קטן... חמודד... וממש שמחתי שבריאן נישק את מייקי, זה היה ממש חסר כל העונה.. זה אשכרה היה סוף טוב לכולם חוץ מלמייקי והאנטר... שגם שם היה סוף טוב ומרגש, רק שזה נשאר פתוח... לאן בריאן ממשיך? מה, יחזירו אותו להיות בריאן הישן? לא נשמע הגיוני.. אז מה עונה הבאה יהיה לנו בריאן אנושי לחלוטין?? ואפילו מלאך?? גם נשמע מוזר... חחח נחכה ונראה..