תגובות לבחירות

Mshapira

New member
../images/Emo7.gifנפגעת חמוד שלי?

סקרים משרתים את מזמינם! סקרים תלוים בניסוח השאלות הנשאלות בהם! את מה שערפת יכל להציע כבר ראינו!!! תיתעורר! כמה סטירות צריך לתת לכם השמאלנים הקיצונים כדי שתבינו א)סטירה זה דבר כואב ב)מי שמכה זה או בגלל שהוא לא יודע לדבר או שזה במנטליות שלו הוי מה אני העשה איתך אני עומד להישבר... נראה לך שאני אתן לך את התענוג?

Mshapira

New member
אנא ספק לי הוכחה!

אנא ספק לי הוכחה כי הם לא רוצים להשמידנו (ואל תביא לי דוגמא את האזרח הפשוט) תראה לי שהם באמת מתכוונים לחיות עימנו בשלום ולא להיות מדינה נוספת בגבולנו עם נשק וכוונות זדון אני לעומת זאת שירתתי בצבא וראיתי בדיוק מה כוונותיהם ומה היתה תגובתם להקלות וכיון חיובי שהתחלנו להפגין תתעורר איש הם (ואני מצטער שאני מכליל) לא האנשים שאתה חושב שהם אתה פשוט משליך את עצמך יהדותך עליהם וזה בהחלט טעות כי הם שונים בתכלית (וזה לא שאני מתנשא עליהם)

מטרניך

New member
מצחצחי הנעליים של ערפאת

אני לא בטוח שמרצ מאושרת מזה שאתה וחבריך, מצחצחי הנעליים של ערפאת וחבר מרצחיו בציבור הישראלי, הצבעתם בעדה. נדמה לי שלמרצ בתור מפלגה ציונית אסור שיהיה אינטרס כלשהו בכם. או שאני טועה? מפ"ם, אפילו בתקופתה הסטליניסטית, היתה מפלגה בטחונית שהוציאה מפקדים דגולים במלחמת העצמאות, אשר הגנו יחד עם אריק שרון ויצחק רבין על קיומה של המדינה. אצל יערי וחזן, יצחק שדה ושמעון אבידן היו מעיפים 'תומכים' כמוך בתור גיס חמישי של האוייב לקיבינימאט. אני בכלל לא רוצה לחשוב על איפה יצחק שדה היה מעמיד אתכם. חלק מתהליך הבראתה של מרצ החולה בסיניסטריטיס (=שמאלנות) יהיה סילוקם של טיפוסים כמוך וכמו חבריך מסביבת המפלגה, כי בלי זה לא תוכל מרצ למצוא את מקומה מחדש בקונסנזוס הישראלי ותידחק לשוליים. תלכו לחד"ש, בין ברכה לגוז'נסקי, שם מקומכם - בשולי השוליים של הציבור היהודי בארץ.

rubikon

New member
מטרניך-מר'צ חייבת להתפלג-למחנה

הציוני-הנאמן למדינה ורואה בארץ ישראל כמולדתו של העם היהודי-המורכב בייחוד מהשומר הצעיר וקיבוציה וכן אלמנטים נאמנים למדינה-ובראשם ג'ומס-חיים אורון, לבין אותו חלק במר'צ הרואה במדינת ישראל את "החאט הקדמון" של העם היהודי ש-"נישל" את העם הערבי ה"נאצל"-ולכן על ישראל לחדול מלהתקיים ולהחזיר להם את הרכוש ש"נגזל" מהם ב-48. לאלמנטים אלה גם הד רחב בין הסירובניקים -לפחות מבחינת הסימפטיה.למר'צ במתכונתה הנוכחית אין זכות קיום-העם היהודי חדל לראות בה כמפלגה ציונית. שמאלן[השומר הצעיר] הדוגל במשנתו של יעקב חזן-מורי ורבי

mumin

New member
זה לא קשור!

מה שקורה עכשיו בשטחים זאת ל-א מלחמת הגנה על ישראל! זאת מלחמת הגנה על הכיבוש! כך שיש הבדל עצום בין מלחמת העצמאות למשל, שנכפתה על ישראל, לבין המצב הנוכחי!

מטרניך

New member
'שונא את שרון יותר מערפאת'

אתה בבעיה: אני בטוח שאילו היית קיים בתקופת מלחמת העצמאות היית טוען שאסור לצה"ל לחצות את גבולות ה'חלוקה' ואסור לו לבצע 'פשעי מלחמה' כמו כיבוש הגליל, יפו, לוד ורמלה ומקומות רבים אחרים. היית קורא לסרבנות נוכח המלחמה ב'צבא ההצלה' של קאוקג'י או ב'לוחמי השחרור' של עבד אל קאדר אל-חוסייני וכו' וכו'. בוודאי היית קורא לרבין 'פושע מלחמה' בגלל גרוש הערבים מלוד ורמלה כמו שאתה קורא היום לשרון. גם היום, כמו ב-48', נכפתה המלחמה על ישראל, שלא רצתה בה. אדרבא, ממשלת ברק בתמיכת מרצ הציעה לפלסטינים לסיים את הכיבוש, להתחלק בירושלים ואפילו להחזיר פליטים. האידיוטים האלה דחו את הצעות ברק כמו שהם דחו את תוכנית החלוקה של 47' וכפי שהם דחו את גבולות 67' - עד 67'. כמו ב- 1947-8 הם הגיבו על יוזמה מדינית שלא סיפקה את כל דרישותיהם (אז החלטת החלוקה, עתה יוזמת ברק) במתקפת טרור בכל מקום אליו יכלו להגיע - בגדה, בעזה, בשרון, בירושלים, בגליל, בנגב, מכל הצדדים של הקו הירוק, הכחול, הסגול, בארץ ובחו"ל. מלחמה טוטאלית, אכזרית, ללא הבחנה בין זקן, אישה וילד. אפילו אירגון 'אמנסטי' המשוחד כינה את מעשי הרצח הפלסטיניים 'פשעים נגד האנושות' ו'הכיר' בזכותם של המתנחלים לחיים - זכות שהמשת"פים היהודיים של ערפאת אינם מכירים בה (ר' לדוגמה מאמריו של שטרנהל ב'הארץ' שהסתייג רק מרצח נשים וילדים מתנחלים ע"י הפלסטינים בגלל הנזק לתדמיתם. רק שהפלסטינים לא התחשבו בהמלצתו של שטרנהל). שלא תהיה לכם טעות: כמו ב-48' גם היום הולכים הפלסטינים על כל הקופה ללא התחשבות בקורבנותיהם ובסבלם של בני עמם. מלחמת מיליון השאהידים של ערפאת היא מלחמת ה'עוודה' (=שיבה) שפירושה חיסול ישראל בגבולות הקו הירוק - בשלבים. בראשם ניצבת הנהגה פנאטית כמו הוועד הערבי העליון של המופתי בזמנו, שהמילון שלה איננו מכיר את המושג 'פשרה'. מבחינה זו אין הבדל משמעותי בין ערפאת לשייח' יאסין, רק ניואנסים. אפילו סרי נוסייבה תמך באל-ג'זירה עקרונית בפיגועים והסתייג מפיגועי ההתאבדות הגורמות להרג אזרחים ישראליים רק בנימוק שהם גורמים לפלסטינים נזק הסברתי בעולם. לאימו של 'שאהיד' כזה שהשתתפה בתוכנית ושיבחה את קורבן בנה קרא נוסייבה 'אחותי'. בקיצור: אתם בתעמולה שלכם גם מרמים את עצמכם וגם משקרים לכל אלה המקשיבים לכם. אתם מספרים מעשיות ומשאלות לב במקום עובדות. ואתם מוכי עיוורון ושנאה המעבירה אתכם על דעתכם. איך אתה מסוגל לומר שאתה שונא את שרון יותר מערפאת, כי שרון נושא באחריות לשפיכות הדמים יותר מערפאת - ערפאת שרצח יותר פלסטינים מיהודים (שהרי רק שפיכת דם פלסטיני נחשבת בעיניך). איך לא רעדה ידך כשכתבת את דברי הבלע האלה. אחרי הטבח בדולפינריום יכול היה שרון לכסח לפלסטינים את הצורה והיה זוכה לתמיכה מקיר לקיר, אולי אפילו של מרצ. אבל שרון הכריז לא על מיליון שאהידים, כידידך ערפאת, אלא על איפוק וקרא בטלוויזיה: גם איפוק הוא כוח. היו צריכים לעבור 10 חודשים נוספים עם מאות נרצחים וטבח ליל הסדר בנתניה כדי ששרון ייתן סוף סוף הוראה למבצע צבאי לביעור הטרור.

yeshgvul

New member
מטרניך, מה ידוע לך על הצעות ברק?

בדוק את עצמך. מה הציע ברק לגבי פליטים? האם השארת ההתנחלויות שילה, עפרה, ושבי שומרון ועוד רבות היא הצעה נדיבה?

שינילה

New member
לא הגזמת?

איני תומך שרון ואף פעם לא הייתי, אבל ערפאת שופך כבר יותר משלושים שנה את דמנו ואת דם עמו. ערפאת אוהב רק את ערפאת. ערפאת צריך ללכת.

מטרניך

New member
אין לכם לא מוסר ולא צדק

אמרו חז"ל: הרוצה לשקר מרחיק עדותו. ´לה מונד דיפלומטיק´ פירסם בספטמבר 2001 את המפות שהוצגו ע"י ברק ואנשיו בקמפ דיוויד ובטאבה כדי ´להוכיח´ שהצעות ברק לא היו ´נדיבות´ כפי שנטען. מפות אלה אולי היו חדשות לקורא הצרפתי, אך לא לקורא הישראלי שראה אותן כבר בראשית 2001 בעיתונות הישראלית ולכן העיף את ברק מהשלטון, כי הוא שאל את עצמו, ובצדק, איך אפשר להציע הצעות כאלה שבוע לפני הבחירות ותחת אש וטרור יומיומי ועוד לאוייב אכזר ובוגדני כמו ערפאת. במפות רואים את הוויתורים הידועים של ברק בקמפ דיוויד, וכיצד ביילין, שריד, בן-עמי וליפקין שחק עוד הוסיפו עליהם בטאבה כהנה וכהנה עד ל-97% המפורסמים שעליהם אמורים היו להתווסף עוד 3% שטחים בנגב כפיצוי. אבל אתם, כידוע, חיים מפי ה´גבורה´ ומהפרורים שאירופה האנטישמית מרעיפה עליכם. לעיתון הצרפתי וויתוריו של ברק לא מספיקים כי, כידוע, ה-Grande Nation וויתרה זה כבר על כל הקולוניות שלה מעבר לים, הפסיקה את הניסויים הגרעיניים באוקיאנוס השקט שהורגים לאט לאט, יום יום, את האוכלוסייה המקומית והתחילה להתייחס יפה לסרבני הגיוס שלה ולמיליוני הזרים בתחומה וגם הוציאה את לגיון הזרים שלה מחוף השנהב, כדי שיפסיק ´להגן´ על המתנחבלים הצרפתיים שם והאימפריות הכלכליות שלהם ולהרוג אפריקאים מסכנים. אך במקום לפרסם את מפת הקולוניות הצרפתיות (שהשמאל הצרפתי, בניגוד לגיס החמישי של ערפאת אצלנו, לא קורא להחרים את תוצרתן) ואת הצעותיה של צרפת למתן עצמאות לאיי קלדוניה החדשה, למשל, העיתון הצרפתי הצבוע מתעלק על ישראל שהצעותיה אינן נדיבות מספיק לטעמו... מה שלא הפריע לו בשנתיים האחרונות לפרסם קריקטורות ומאמרים אנטישמיים ללא הפסקה. אבל הגיס החמישי אצלנו שונא את שרון יותר מאשר את ערפאת והשייח´ יאסין וסדאם חוסיין גם יחד ובקרוב יאשים את ישראל גם באחריות לטילים העירקיים שיפלו בתחומה, כי בהתאם לאמנת ז´נבה ע"פ הפירוש של אדוניו הערבים אין לישראל בכלל זכות להתקיים (ואגב לרוב מדינות העולם, והכי פחות ל´אומה הערבית´ ול´אומת האיסלאם´ שקמה בכיבוש, באש ובחרב, והשתלטה על שטחים ענקיים מן האוקיאנוס ועד האוקיאנוס, אלא שעל כך איש איננו מדבר). לכן, כדי לסכם: אתם לא רוצים לשרת ב´צבא הכיבוש´ - אל תשרתו. אבל תסתדרו לבד עם הצבא. אל תתחילו לספר סיפורים על מוסר ואל תבואו ליילל בפני הציבור הישראלי שהצבא מדכא אתכם, כדי שמישהו ינקוף אצבע למענכם. על מוסר אין לכם בכלל מה לדבר, כי אתם עושים את מלאכתו של האוייב האכזר הטובח בנו ללא רחמים והרוצה לחסל את המדינה הזאת שההגנה עליה, ולא הבעייה הפרטית שלכם, היא כרגע הערך המוסרי העליון. ואם תנסו לעשות מהבעייה הפרטית שלכם עניין ציבורי ולנהל תעמולה לסרוב לשרת, הרי אין ספק שלמדינה יש כל הזכות המוסרית להפעיל נגדכם את כל עוצמתו של החוק כגייס חמישי המסייע לאוייב בשעת מלחמה.

rubikon

New member
מטרניך-לא יעזרו כל טיעוניך -אנשים

אלה-כגון ישגבול ודומיו-אינם בעלי הגיון יהודי ישראלי-הם משרתים נרצעים של הענין הפלשתינאי-ומצדיקים את כ ל - ט י ע ו נ י ה ם- ומעשיהם במלואם-ואין זה משנה מה יעשו-מאקסמפלרים כאלה יש פשוט להתעלם שיתבשלו במיץ של עצמם-חבל על הזמן.

../images/Emo41.gif כתבת כאן הודעה מעניינת

תוכל לפרט קצת יותר? מי לדעתך במחנה הציוני ומי במחנה השני?

yeshgvul

New member
אני עדיין מחכה ממך לתשובה

מנין הרהבת עוז להצהיר שיעקב חזן היה מרגיש כיום קרבה לעמדות מולדת.

shmulika

New member
מי הגננת שלנו?

שלום רב, לנו אין גננת וגם לא סייעת. יש רק מגבילים אינטרסנטים (בוש), וכך אנחנו נשארים בשטח עם הילדים הקטנים, אלא שהילדים הקטנים שלנו גדולים בגוף, טפשים מאוד וחושבים שהם חכמים ויש להם רובים!!! לשני הילדים... אני כואבת את התרסקות השמאל, האם האנשים הטובים שבישראל עיוורים?

rubikon

New member
התרסקות השמאל-בגלל התרסקות אמון

הציבור בתיקשורת השמאלנית השקרנית.-תקח מהשמאל את התקשורת ומסלול התרסקותו לאפס -מובטח-רצתה לקלל-יצאה מברכת-תמשיכו כך וגורל עלה ירוק מובטח לכם!

Mshapira

New member
פשוט צריך לפקוח עינים ולראות

זה לא עינין של אמון פשוט צריך לפקוח עינים ולראות מול מי אנו עומדים: רוצחי ילדים נשים וטף ללא שם חרטה אלה אינם בני אדם אלו הם בני אדמה (שם מקומם)

yeshgvul

New member
פשוט נתעב. ערבי טוב הוא ערבי

מת. זה מה שאתה כותב. רוצה שאביא לך משהו זהה שכתב נשיא ארה"ב לפני 110 שנים על האינדיאנים? גם עם זה אתה מסכים?

Mshapira

New member
נו אז מה אתה רוצה לאמר בזאת

למה שאני מסכים זה לחוכמה שלי שאומרת את הדבר הבא: מי שרוצח הוא רוצח והמניע כלל לא חשוב יש דרכים לפתור בעיות ואני מתפלא עליך שכשמאלני אתה לא מבין את זה ולפני שתענה אני מזכיר לך: אנחנו רק מגיבים/ניגררים אנחנו לא היוזמים זהו מעגל סגור אבל כל מעגל התחיל בנקודה אחת עשה 360 מעלות וחזר לאותה נקודה תיגדע את הנקודה ההתחלתית הזו וכל המעגל יחדל מלהתקיים נכון להיום זהו מעגל דמים הניזון מהקיצונים שבצדדים (ואני לא מחשיב את עצמי קיצוני אני רק ראלי) ואיזה נשיא אמר את זה? למרות הכול אני
אותך כי שנינו יהודים ושנינו חיים בארץ הזו שאין לנו אחרת מלבדה!!

Mshapira

New member
יפה נשמה הבנת את המיקבלה

יפה נשמה הבנת את המיקבלה שעשיתי אין קשר "לרובים" "ולחכמים" תיזכרי תמיד (עד כמה שזה ילדותי לאמר) הם התחילו לא אנחנו מה שנשתוק כמו בגרמניה? לא מותק לא לא ולא, לא שותקים יותר ואם הצד השני מפסיד שיחשוב פעמיים לפני שהוא מתחיל. זה שאנחנו חזקים לא עושה אותנו לא צודקים!

למעלה