תגובות והבהרות

MaYcHuK

New member
הכי חשוב שאתם מבינים זה את זו!

MaYcHuK

New member
לא האמת שראשי במקום אחר

לא הבנתי כלל על מה אתם מדברים

MaYcHuK

New member
וואלה , הבנתי , הפלת לי את האסימון

סורי הייתי פה אבל לא פה

תשמע אתה צודק...

בדרך כלל אינני רציני בתשובותיי ומכירים אותי כבר מספיק טוב... אבל תרשה לי להייחס לרציניותך ולאלה שגם פגעו בך אוליי.. תראה איש יקר לגיטימי לחלוטין לחפש שלימות חוסר כתוצאה מריקנות מבן הזוג ואפילו מכבד את אלה שבוגדים באשר הם>קח לדוגמא זוגות שכן מסכימים לקשר בגידות ואחר-ים שלהם זה נשמע פטתי וגס... לי אישית לא חשובה כרגע דעתך בין אם תרצה להגיב או לא.. רק תדע לך שאם היית נכנס קצת יותר לפורום היית מבין שלא כל האנשים פא מדורבנים על שיטת הצורך בריגוש ע"י סיפוק מבחוץ..." ולכן אותם זה יקומם... שיכלית? אוליי אתה צודק...

שמע, כתבת יפה

יש פה גולשים שלא כותבים בפורום ומעדיפים להישאר אנונמיים, כל מיני, נשואים, גרושים, רווקים, אלמנים(שלא נדע)- גם בלשון נקבה.... יכול להיות.. יש ויש, האמת שאני חושב על זה ומהרהר כמה באמת נשואים מאחורי הקלעים קוראים פה, כאלה שמכל מיני סיבות החליטו את מה שהחליטו, אין לי בעיה עם זה באופן כללי אך יש לי בעיה מוסרית עם זה. אבל באשר לפורום? שכל אחד יעשה מה שטוב לו. זה מה שבדרך כלל קורה פה, למעט צרי עיין שמופיעים לעיתים ואומרים דברים שבדיעבד לדעתי הם חושבים אחרת. כל מיני אנשים עם כל מיני דיעות ולפעמים קורה שנגררים או מנסים להיות מותאמים כביכול ל"זרם " הדיעות הרווח פה , וזה נתון משתנה.

magenta73

New member
לא, לא יפה לשפוט

אבל בסופו של יום כולנו היינו במצבך, בגדול. היינו במקום שאנחנו לא מרוצים בו. אם זה בזוגיות, במקום עבודה, לימודים וסתם, מקום בחיים... כך שאתה נמצא במקום שלא טוב לך. כולנו היינו שם. כשאתה נמצא שם יש לך כמה אפשרויות. האחת היא לעזוב ולחפש משהו חדש. השניה היא לנסות לגלות מה לא בסדר שם, ולעבוד על זה. והשלישית - היא מה שאתה עושה. מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. להתחתן ולראות? לא תודה.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

יש אנשים שמשקרים לבני הזוג שלהם ויש כאלה שלא. אין באמצע. או שאתה חי בפתיחות ובכנות. או שאתה לא. אין תירוץ לשקר למי שחולק אתך אותה מיטה. יש זוגות שטועמים בהסכמה. סבבה. עשו את השיקול שלהם והגיעו יחד למסקנה שחבל לפרק. ברגע שאתה משקר. אתה משקר. אתה משקר
תעטוף את זה באיזו עטיפה שמצאת... מה שאת אומרת תמיד מדהים אותי. את אותה אנרגיה שמשקיעים הבוגדנין בלהסוות את מעשה הבגידה שלהם יכלולהשקיע בלנסות למצוא פתרון יותר מוסרי ויותר הוגן. אבל... אני לא התחתנתי. מה אני מבינה. אני סתם הייתי מישהי שבגדו בה.

חשיבה נכונה, צעד מוטעה.

אחוז גדול מהנשואים, רוצים בכל מחיר לשמר את ה"מסגרת" גם אם היא לא מתפקדת ולא מיישמת בשטח את המהות שלה. אחוז גדול תוהה ומתנסה בחוץ, על מנת לספק אי אילו ריגושונים שלא קיימים בבית. הניסון לאכול את העוגה ולנסות לשמר אותה כמות שהיא, חל בכל המישורים על כולנו. נושא הבגידות, שנוי במחלוקת, כל אחד וסיבותיו הוא, אין הצדקה, יש סיבות ומניעים, אין שיפוט, יש הבעת דיעה אישית נטו. הבגידה בבן הזוג, לכשעצמה, היא צעד מאוד עלוב. אבל מי אנחנו בכלל שנעז לשפוט? אין מצב בעולם שבעל או אישה יבגדו בבן הזוג על זיון אחד או שתיים שהלכו להם לאיבוד על חשבון כאב ראש או גחמה של רגע, זה עמוק יותר, זו תיהום שנפערה לה שם בזוגיות, ומסתבר היום, שהמענה לה, הוא סטוץ מהצד, וחזרה למסלול "תקין" של הזוגיות. יש שיאמרו לך, שהבגידה הועילה ושיפרה משמעותית את הזוגיות, יש שיאמרו לך שהבגידה הרסה להם את החיים. היום, דעתי שונה מלפניי שנתיים שלוש ועשר. היום, אני תומכת ברעיון שלא לרוץ ולפרק את המסגרת, לא למהר להתגרש על סמך מעידה או זיון ריגעי מהצד, אלא אם מדובר ברומן ארוך ומתמשך שיכול בהחלט לערב אמוציות. היום, זוגיות היא מצרך די נדיר, וצריך לשמר אותו לעבוד עליו, להגיע לפשרות, ללמוד את הגורמים למעידה, וזה כמובן, רק אם יש עיניין להשאר במסגרת. ובכלל, לבגידה צריך 3, זו המשוואה המדוייקת, כך שאישה\בעל, לא יכולים להתנער מהבגידה ולשלוח אצבע מאשימה לבוגד. קל לפרק, קשה לשמור.

magenta73

New member
לבגידה צריך 2

ולפעמים גם רק 1. זה שיודע שהוא בוגד. התירוץ הכי עלוב לבגידה זה להאשים את האשה ולהגיד לה שהיא לא מספקת את הסחורה ולכן אין ברירה אלא... והנה, את נותנת לזה לגיטימציה. יופי.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

שקרהוט שקר הוא שקר ומי שבוחר לשקר במקום לפתור בעיה / להתמודד הוא פחדן עלוב

צודקת לחלוטין

אל תספקי את "הסחורה" לבעלך בתירוצי שווא לאורך זמן מה, נראה מה ישאר לך שם. בנישואין התמונה אחרת. אחריי 15 שנות נישואין שלי, של הוריי של חברותיי, אני מאמינה שזו המתכונת, לך ולרווקות כאן, יש עוד המון להבין מהיא נתינה מכורח הנסיבות של הזוגיות. וזה לא לספק סחורה ולהזדיין! זה לשמור את בעלך קרוב אלייך בכל מחיר!!! בכל שפה שאכתוב לך או לרווקות כאן, לא תבינו. אף בעל בעולם, לא יוציא את האף שלו החוצה, אם אישתו לא משחקת בו ומתעללת בו.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo31.gif

בול
מזעזע אותי לראות אישה מצדיקה גברים על הבגידות שלהם. ועוד בטענות לא מחוברות למציאות. מליוני גברים בעולם בוגדים בנשים שהן מלאך. ש"מספקות את הסחורה" כל יום. כל היום. שחוץ מזה נותנות להם אוזן קשבת, חברות, אהבה, תמיכה, ארוחות חמות, בית נקי. הן פשוט מובנות מאליהן. זה הכל. השרלילה החיצונית היא משהו חדש. וזה ההבדל היחיד בינה לבין החוקית. רענון. בגידה היא אופי. נקודה.

למעלה