תגובות והבהרות

תגובות והבהרות

מאז שאלתי בבוקר את השאלה האם יש כאן נשואים, לא האמנתי שזה יעורר סערה כ"כ גדולה. אני רוצה להבהיר כמה דברים ואח"כ איעלם מהפורום הז לנצח. אז כמה דברים: הסיבה שנגנסתי לפורום הזה ולא לאן שהפנתם אותי (בגידה ואהבה אסורה וכדו') היא שכבר הייתי שם והפורום הזה הוא לא פורום היכרויות אלא שיתוף חוויות וסתם חשבתי לבדוק בפורום השכן אם יש אנשים כמוני שנמצאים כאן. לגבי כל ההשמצות על זה שאני מניאק ונבזה וכדו' יש לי כמה דברים לומר. לפני שהתחתנתי החזקתי מעצמי אדם מאוד מאוד מוסרי ותמיד אמרתי לעצמי שלכשאתחתן, ביום בו ארצה לבגוד באשתי, יום לפני כן אהיה ברבנות ולא האמנתי שאגיע למצב הזה. ד"א עדיין לא בגדתי, רק הבשילה בתוכי המחשבה על כך. עכשיו כשאני מסתכל היום לאחור, זה מאוד פשוט לשפוט אדם שטרם הייתם במצבו, ומאחר והייתי במצבכם (אני מאמין שרוב הבוגדים לא התחתנו בידיעה שזה מה שהם הולכים לעשות) אני חושב שאני יכול להעביר לכם כמה תובנות. יש מגוון סיבות לכך שאנשים בוגדים בד"כ זה נובע מאיזשהו חוסר שלא קיים ביחסים עם הבעל / האשה אבל זה לא אומר שרע עם בן הזוג ויאללה להתגרש. ישנם המון שיקולים מדוע לא להתגרש לאחר החתונה. עכשיו החוסר הזה הוא חוסר שנוצר לאחר מס' ימים / שבועות / חודשים / שנים (מחק את המיותר) וכמה שמנסים להשלים אותו לא תמיד זה הולך ואז מחפשים בשדות זרים. לומר לכם שהמצפון לא מייסר אותי (למרות שעוד לא עשיתי כלום)? מייסר גם מייסר, אבל המחשבה שאיאלץ לחיות עם משהו חסר כל ימי חיי מכאיבה לי יותר. ולא תמיד החוסר הוא דווקא מין. לפעמים מדובר באוזן קשבת, מישהי לשיחות נפש, מישהי שנמצאת שם כדי להקשיב. אז לפני שאתם מבקרים ומלעיזים, אני מוכן להתערב עם כל מי שהגיב להודעה שלי, שאחוז ניכר מאוד ממי שמשתתף בפורום הזה, לכשיתחתן יגיע למצבי. כי אם אני הגעתי לזה ולא האמנתי בחיים שזה יקרה, כל אחד יכול להגיע למצב הזה והוא בוודאות יגיע למצב הזה. תתחתנו ותראו. עכשיו אל תתאמצו להגיב ולומר לי זה לא יקרה / תפסיק להתחסד ולהצדיק את עצמך וכדו' אני לא מתכוון להגיב או להכנס לפורום הזה יותר. אני מכבד את דעתכם בנוזא רק רציתי להבהיר את המצב. חג שמח לכולם.

אם יוודע לך שאישתך בוגדת בך??

מה תעשה? ולגבי זוגות בקשי משבר כנס שניה אחת לקישור אולי זה יעזור ואולי לא מה שבטוח לא יזיק! זה לא אתר של רבנים דפוקים ואני לא רוצה עכשיו לגדיר שמות.. אני דווקא אהבתי לראות את מה שיש בסרט. כנס לאיזה סרט שתרצה!!

נימשון

New member
ברשותך, כמה מילים

אתה צודק שקל לשפוט מרחוק אתה צודק שאנחנו עוד לא במקום הזה אתה צודק שאולי דברים יראו אחרת ממקום אחר אבל ההחלטות באשר לאיך לנהל את החיים ואיך להתקדם בהם הם שלנו ולא ל אף אחד אחר וגם לא של הנסיבות. אני לא יודעת מה הביא אותך למקום בו אתה נמצא ולבחירה אותה עשית ואין ספק בליבי כי חשבת רבות על הסיכונים במעשה הזה, אני רק רוצה לאחל לך שתדע למצא עבורך את התשובה הטובה באמת ולאו דווקא את הקלה ביותר. ולא, שלא תחשוב לרגע כי אני חושבת שההחלטה לבגוד היא קלה אבל אני בהחלט חושבת שהיא קלה הרבה יותר מלנסות למצא פתרונות אחרים או לעשות מעשה אחר. כל טוב לך בכל אשר תבחר

MaYcHuK

New member
חשבתי לענות כאן אבל מסר בדרך

אליך זה אגב מיועד לקפה.

לא

האמת שיש לי גם מה להגיד פה על מה שקרה שם בשירשור- אבל יש לי גם סיבות טובות לבחור להגיב אולי במסר ולא על גביי הפורום.

אין לי מושג על מה מדברים

לא הייתי, לא קראתי... אבל נראה לי מוזר קצת לכתוב: אני כותבת מסר למה לא פשוט לכתוב אותו וזהו? למה ליידע את כולם על כך? מצד שני, מה אני מבינה...אולי זה קשור להודעה המקורית... ערב נעים
אני הולכת

נכון

אני מניחה שזה סוג של אהבת קהל לאוו דווקא משהו שלילי יש אנשים שהם אנשי במה שגם אם אתם לא תדעו מה אני הולכת לענות חשוב לי שתדעו לפחות שאני הולכת לענות.. משהו כזה :) סוג של פרובוקציה זה לא חיובי וגם לא שלילי בעיניי עניין של אופי פשוט כי ת'כלס אתה רוצה לשלוח מסר? שלח את מי זה מעניין? אבל זו רק אני ולא כולם כמוני

כן, אה?

אני באמת לא אמרתי את זה כמשהו שלילי... אני באמת חושבת שזה עניין של אופי יש כאלו שהם יותר מוחצנים ויש כאלו שהם יותר שושואיסטים ויש את האמצע..

MaYcHuK

New member
סבבה לא אמרתי שלילי או חיובי

פשוט למדתי לצפות לתגובות כאן. מפחיד - יודעת מי יגיב ומה.... חחחחחחחח

למעלה