תגובות והבהרות

מה זאת אומרת 'מתעללת?'

ומה זה 'לשמור את בעלך קרוב אלייך בכל מחיר?' זה לא נקרא להתעלל בו?!
או בעצמך?!

לא שופטים אדם עד שמגיעים למקומו

וקל תמיד לשפוט מהצד ולבוא בטענות, בלי להתמודד באופן אישי. ועדיין, למרות זאת אני חושבת שהפתרון שמצאת לבעיה שלך, היא קלה מדי ופשוטה מדי. מאדם בוגר ומוסרי כמוך, הייתי מצפה שתתאמץ קצת יותר למצוא פתרון.

אני לא אגיד לך שאני לא מבינה אותך

אני מצליחה להזדהות איתך למרות שלא הייתי נשואה, ולא בגדתי מעולם. אבל אני יודעת כמה זה קל ואני אפילו מכירה כמה מקרים, שאני מצליחה אפילו להצדיק באיזה שהוא מקום או לפחות לחשוב שיש סיבה "מוצדקת" אבל ת'כלס? אין סיבה ואתה יודע משהו? אני מכירה אנשים שבוגדים ואתה שואל אותם למה הם בוגדים והם מחייכים לך ואומרים אוחחחחחחחחחחחחחחחח כי אני אוהב נשים, ואני אוהב סקס ואת אשתי אני אוהב ואותן אני רק מזיין ובלה בלה בלה האנשים האלו לפחות אמיתיים ולא באים לעשות מניפולציות רגשיות הרבה יותר מעצבנים האנשים שלא מספיק שהם משקרים ולא מספיק שהם בוגדים הם גם מוציאים את עצמם הקרבן אוי, ליבי ליבי נורא קשה לפרק את החבילה נורא עצוב להתגרש בלה בלה בלה בלה בלה ולא אכפת לך מהצד השני? \ולא אכפת לך שהצד השני ייפגע יום אחד אולי עד עמקי נשמתו? יותר קל לך לעשות מה שאתה עושה תוך שאתה משכנע את עצמך שאתה קרבן של הנסיבות וזה סוג של קדוש מעונה שנאלץ לבגוד כדי לא להרוס את מה שנבנה.. אבל אתה עושה בדיוק ההיפך אתה הורס לאט לאט ועל בטוח וגם אם היא תגלה וגם אם היא תסלח כל פגיעה כזאת מצטברת לצלקות שקשה להם להתאחות אחר כך לסלוח זה אחל'ה אבל לא שוכחים כל כך מהר אז די להתחסד אני אעריך אותך הרבה יותר אם תגיד שאתה בוגד כי בא לך לבגוד עכשיו וזהו אבל את תזיין תשכל ואל תוציא את עצמך אומלל לא שופטת אותך אבל אל תעשה מעצמך אדיוט ולא מאיתנו ולא ממנה כי זה הכי כואב, יותר מהכל קצת ריספקט, אם לא זה, אז מה נשאר? בכל מקרה, אני מעריכה את העובדה שנכנסת לכאן ובשיא הכנות הצגת את עצמך כנשוי, ולא באת כנוכל מניאק שעובד על בחורות... ואני לא חושבת שיש לאף אחד זכות לשפוט אותך על זה, גם לא לי ואני לא שופטת אני מביעה את דעתי לגבי זה שנדמה לי שאתה מחרטט את עצמך ואותנו

P u s s i c a t

New member
תגיד לי...

ולא. אני יודעת שיותר לא תכנס לפה... בטח לא תקרא את ההודעה אפילו... ( Yeh Right ) אתה מאמין לעצמך?

מה הקשר יפתי?

הוא , יכול להאמין בעצמו עד מחר. מאידך, זה לא יעזור לו אם הפרטנרית שלו לחיים לא תומכת ומיישמת. למדתי עם הזמן, שלכל דבר בחיים יש 2 כיוונים, כמה גורמים, אלפיי מניעים ותוצאה אחת. תוצאה שלא ידועה לאף אחד מאיתנו, אנחנו רק יכולים לשער, אבל יש גם גורמיי הפתעה. גיליתי זוג מדהים, הייתי סמוכה שאחריי הבגדיה שלו, היא יבעט לה בראש, כך אני הייתי פועלת לפניי שלוש שנים. הפלא ופלא, מסתבר שיש עומק במערכת הזו, יש הרבה מעבר לסקס, והיא היתה מוכנה לגשר להבין וללמוד מאין זה הגיע אליה או אליו. מסתבר זהיא אמשה בכל, אמנם לא חיפשו אשם, אלה ניסו להבין מאין זה הגיע על מנת שלא יחזור על עצמו, אז היא בהחלט נתנה יד להתנהלות הזיון שלו מהצד. היא לא האמינה בעצמה, אבל האמינה בו, הוא מאמין בה וברצון של שינהם לשנות הכל למען הזוגיות.

אענה במקומך.

יום שלישי היא טרודה, יום חמישי יש לה מחזור, יום שבת היא בדכאון, יום ראשון היא עייפה, אחריי חודש היא כבר מרוחקת וקרה, אחריי שלושה חודשים נפערת לה תהום בזוגיות, היא עדיין עם מגרנות ועייפות והוא מאונן. מה נראה לך? לאן זה יגיע? כמה אפשר עוד לתרץ לו? כמה הוא יכול להיות מתחשב ואוהב כשמולו יש מקפיא שלא מתפקד ולא "מספק את הסחורה"? אוהבת אותך, אבל יש דברים שלא עושים בנישואין יקירתי. לא מתיימרת, לא מתנשאת, הייתי שם 15 שנה.

P u s s i c a t

New member
מאמי...

עם כל הכבוד (ויש) לך ולנסיון שלך.... מכירה יותר מדי מקרים של גברים זבלים שקיבלו בבית הכל. מה שאחרים יכלו רק לחלום עליו ועדיין בגדו. בגידה זו פעולה של אדם עם אופי חרא שמעדיף לשקר למי שחי איתו במקום להתמודד. רע לך? סבבה. דבר על זה. נסה לפתור. לפתור בעיות בעזרת שקרים והונאה, להקדיש אנרגיה לשקרים והסתתרויות במקום לפתרון זו התנהגות של אחד שקל לו יותר להשקיע במקום שנוח לו. וגם אם אשתו היא הגרסה הפולניה של אמנה... בגידה היא לא פתרון
הוא מרגיש שהיא מזלזלת? שיטפל בזה או שיעזוב. בגידה יא לא פתרון. ותאמיני לי - שאני לא צריכה להיות נשואה כדי להכיר זבלים שבוגדים. כמעט התחתנתי עם כזה - ואני הכי לא "פולניה שלא מספקת את הסחורה" אחרי סקס של 8 שעוות רצוף ושינה של שעתיים המיץ של הזבל הזה לא הלך הביתה להתקלח ולעבודה כמו שטען שהולך, אלא הלך לחברה שלי הביתה... לקוויקי של שעה עם מישהי אחרת. לא כי היה חסר לו. לא כי זה לא היה טוב (אחרת לכי תסבירי את זה שכשיצא עם מישהי אחרת ניסה להפגש איתי...) הוא פשוט חרא של בנאדם ששום דבר לא מספיק לו ושרק כמה שיותר נשים מכל הכיוונים גורמות לו להרגיש שהוא גבר. אנשים שבוגדים אלה אנשים עם אופי חרא של בוגדנים, שקרנים ועלובים. לא טוב לך? הדלת שם. בגידה היא שקר. נקודה. ולשמוע ממך שאת מתרצת לחלאות האלה את הבגידות שלהם? שאת תגידי שזה באשמת האישה? אז נכון. יש נשים שממררות לבעלים שלהן את החיים עד שבא להם למות או להרוג אותן... אבל אם 80 אחוז מהגברים בוגדים - מה את רוצה להגיד? ש-80 אחוז מהנשים לא אוהבות סקס? לא "נותנות" לבעלים שלהן? בול
גבר בוגד כי הוא נמושה. שמעדיף ללטף לעצמו את האגו (והאגרול) עם פוסטמה אחרת שמוכנה להסתפק בפירורים, במקום להתמודד ולנסות לפתור בעיות בזוגיות שהתחייב אליה. מי שישמע אותך עוד יחשוב שנשים לא אוהבות סקס והגברים סובלים בשקט. מעניין אם ככה עם מי הנבלות בוגדים (אופס. סליחה... שכחתי שבגידות זה רק עם רווקות. מה, לא?...)

P u s s i c a t

New member
לא מרחמת על עצמי לשניה

מודה לאלוהים כל בוקר שגיליתי את זה לפני החתונה יכולתי היום להיות נשואה לזבל הזה... ואמא לילדים שרחמנא לצלן היו גדלים כמוהו... אל תדאגי. הוא את העונש שלו קיבל.... מה שהוכיח לי סופית שבגידה היא שקר, ושקרנים זה אופי

P u s s i c a t

New member
בטוחה?

בטוח זה רק המוות... אופס. בעצם גם זה כבר קרה...
בואי נגיד שעד היום כמעט כל מי שפגע בי שילם על זה ובגדול. ולא. אני לא נקמנית. יצא ככה שהעולם הסתובב ובדיוק הם שכחו להוריד את הראש וחטפו אותה...
היו כבר מי שקראו לי מכשפה. אבל אני חושבת שזה משהו אחר. כשאתה משקר לאחד, אתה שקרן. היום זה לחברה שלך, מחר להורים שלך, מחרתיים לעבודה. לשקר אין רגליים - או כמו שאומרים - שקר הוא כמו חרא - והוא צף... כשזה נוגע לאחרים שפגעו בי... כלומר לא בקטע של שקרים - בקטע הזה אני נאיבית או למודת נסיון (עניין של השקפה) ומאמינה שכשאתה רע - העולם רע אליך. שהכל נרשם וחשבונות נעשים. אולי זה מקריות, אולי לא. בכל מקרה אחרי כמה מקרים מצמררים שקרו לי - הפסקתי לאחל דברים רעים לאנשים כי הם התגשמו הרבה יותר מפעם. אולי זה סתם צירוף מקרים - אבל ליתר בטחון
לא עושה שום דבר לאף אחד. אבל אם מישהו עובר את הגבול.... מספיקה מחשבה. הגורל כבר משלם לו. איך מישהי קוראת לזה פה? קארמה

למעלה