"תגובה מאוחרת"

sigush31

New member
"תגובה מאוחרת"

הי בנות! עקבתי בכל יום וקראתי הכל ובכל פעם רציתי להגיב אך לא הצלחתי ממש(על המקרה של פנינה)כנראה שזה היה הלם בתת מודע שלי והייתי צריכה את הזמן הזה כדי לחבר הכל. אין לי מילים לנחם, כי כולם כבר נכתבו. אין לי את היכולת לשפוט,כי אין כאן אשמים. צר לי וכואב על פנינה,צר לי וכואב על ההורים. אף אחד לא יכול להבין,לנחם,לשפוט,כי אין לשפוט אדם עד שלא עומדים במקומו,וחלילה ושלא יקרה לאף אחד לעמוד במצב זה כדי להבין באמת ,אפשר רק לתמוך,אך שוב זה רק מילים מי שנשאר עם האמת זה מי שימשיך את החיים הלאה. האובדן האמיתי הוא להורים,התחושה האיומה והבילתי ניסבלת היא של פנינה שהיא לא פחות קשה ולא ניתן למדוד מי פה סובל או יסבול יותר. בנות יקרות כידוע לכם אני פונדקאית ובדיוק בשבוע 30 וגם לי יש עוברית,אל תנסו אפילו להבין כי לא תצליחו ואין גם צורך להתחבר למה שעבר עלי ברגעים בהם קראתי את הידיעה,לחץ,פחד,חוסר ביטחון(שלא אופיני לי בכלל)ועוד.... נכון להיום אספתי את עצמי ולאחר כל מה שנכתב פה בתגובה למקרה אני רוצה רק לומר לכל הפונדקאיות אל תאבדו כוח כי אנחנו זקוקות לו,מקרה זה לא בהכרח חל על כל אחת,תאמינו שזה יד הגורל ואין לנו את הכוח והבינה להבין חשבונות שמים. להורים הכואבים תמשיכו הלאה עם מלוא הכוח וללא חשש שזה חלילה יחזור על עצמו אל תאבדו את התיקוה "ישועת השם כהרף עין" תאמינו עם כל הכאב שזה אולי לטובה,ואולי אם היתה באה לעולם עוברית זאת היתה סובלת והולכת לעולמה ואז הכאב היה פי כמה גדול יותר. פנינלה אין לך מושג כמה אני מתחברת למה שעובר עליך כי אני יודעת כמה קשה להגיע עד לשלב הזה ומה עברנו עד לרגע שמודיעים לנו "זה ניקלט".לכן לא אברבר לך במילים ונחמה כי רק את עם הכוח והיכולת שלך תחברי שוב את עצמך ותמשיכי הלאה,מקוה ומאחלת לך מכל ליבי שתראי ימים טובים יותר ותקבלי שכר ופיצוי מבורא עולם על סיבלך והאמיני לי שפיצוי ממנו לא נימדד בשקלים ולא בדולרים אלה במעשים וניסים גלויים. מאחלת לצדדים הצלחה והמשך תהליך חיים ופונדקאות מוצלח. אוהבת סיגל

סיגל , הכתיבה שלך מדהימה ../images/Emo70.gif

אני לא דתית , אבל כשאת כותבת אני מתחברת ..הכתיבה שלך מחזקת ! בריאות והצלחה סיגל

מירבי*

New member
סיגוש אהובה../images/Emo24.gif

אמרתי לך פעם כמה אני אוהבת אותך?? סיגל של רונן, צודקת, הכתיבה שלך באמת מדהימה ומחזקת. ההודעה שלך כאילו עשתה סדר בדברים, יש במילים שלך כל כך הרבה כנות והיגיון שזה מרגש... המשיכי לשמור על עצמך יקירה, אני מודעת לחששות ורואה בהם חלק מהעניין. עדכני אותי היום אחרי הביקור אצל המלאך. נשיקות

shiran 25

New member
נשמה טהורה

אני נהינת לקרוא מה שאת כותבת,כל הזמן אני נדהמת לטובה מהכשרון שלך וכל זה יוצא ישר מהלב ונכנס ללבבות אחרים,כח האמונה שלך מדהים תענוג לראות שעם כל הכאב עדיין יש אמונה ,וצריך להאמין שה' אוהב אותנו וכמה שפה בעולם הגשמי זה נראה הכי רע וכואב אבל למעלה בשמיים זה רק לטובה ואנחנו בעיניים שלנו לא יכולים לראות את הטוב שבדבר ואיך ה' הציל אותנו ממשהו יותר גרוע שבטוח שלא היינו רוצות,אבל באמת זה יותר קל להביט מהצד ולחזק אחרים אבל שה' לא יעמיד אותנו בניסיונות איזה כייף סיימתי לנקות את הבית לשבת תודה רבה שחזרת אליי באותו יום
אוהבת אותך ומאחלת לך המשך הריון הכי קל שיכול להיות,

סיגוש את מדהימה קבלי../images/Emo24.gif

המילים שלך מחזקות כמו תמיד
ישמרך אלוקים ...........
אני מתחברת לאמונה הכוח הכי חזק שיש.............

עָנת

New member
סיגל את מיוחדת../images/Emo24.gif

תמיד,תמיד את עם תקווה ואמונה שהכל יסתדר. שהכל מלמעלה. גם בזמנים קשים לא נשברת,לא התייאשת,אלא המשכת קדימה.(ואולי זה סוד ההצלחה
) מאחלת לך המשך הריון תקין

miss lula

New member
סיגוש

כתבת כל כך יפה. המילים שלך כאילו קופצים מן המסך ומחלחלים פנימה לתוך הנשמה. אוהבת אותך אלי

miri71

New member
סיגוש היקרה, רגשת את כולנו

גם לי זה היה מצב שהשאיר אותי ללא מילים. לחורף הזה היו צריכות להיות שלוש לידות וכרגע מתוכננות רק שתיים... כל הזמן חשבתי עלייך, איך את יודעת וממשיכה להתמודד. כי אילנה שלי לא גולשת ובמקרה הזה - כן - מוגנת יותר. ואת לא. כמה זה היה בטח מפחיד ומשגע. והנה, מצאת בתוכך כוחות וחיזקת את כולם. אני גם לא דתיה, אבל רוצה להתפלל שנעבור את החורף הזה בשלום. מחזיקה לך אצבעות, יקרה.

shiran 25

New member
שבוע טוב לכולם

זו לא הפעם הראשונה שאני רואה מישהי כותבת שהיא לא דתיה אבל הדברים דיברו אליה,או שהיא תתפלל,אז אני חייבת לומר לכן שלא צריך להיות דתיה בשביל לבקש מאבינו שבשמיים בקשות,או להתפלל אליו, ההיפך הקב"ה אוהב את התפילות שלנו ומחכה להן ואולי זה בעצם מה שהוא רוצה ולכן לא תמיד הכל קורה כמו שאנחנו רוצים כדי שנזכור שיש מי ששולט בעיניינים ואז נתפלל אליו כי לצערי יש כאלה שמתפללים רק כשקשה או קורה משהו ,לא עלינו, אבינו שבשמיים הוא לא בשר ודם ולכן אל לנו לחשוב במושגים שאנחנו חושבים אחד לשני,הוא לא נוטר טינה כמובן אלא סלחן מאוד ,יש לו רק תכונות טובות אז המסר שאני מנסה להעביר זה שאנחנו במצב שלנו שמאוד רוצות להצליח ולהביא ילד לעולם צריכות כל יום להתפלל שזה יצליח,כי 3 שותפים לאדם, אמא ,אבא, והקב"ה,ומיכוון שכאן יש עוד שותפה ,הקב"ה לא רוצה שנשכח אותו ח"ו ,כי בעצם הוא השותף העיקרי ותודה לו שאיפשר לנו ללדת בצורה שונה מהטבע,אז מקווה שהבנתן אותי בצורה חיובית ומקווה שלא הכאבתי לאף אחת אני אוהבת את אבינו שבשמיים ומתפללת למען כולם שכל משאלות ליבנו יתגשמו לטובה במיוחד בתהליך הפונדקאות היקר שלנו שבוע טוב,אוהבת אותכן יקירות שירן

למעלה