תגובה לשם שינוי????.

efrat18

New member
תגובה לשם שינוי????.

אף אחד לא הגיב לי פעם אחרונה חוץ מיונית !! אז אני אחזור על הודעה פשוט.. יש לי שאלה בשביל חבר.. הוא מתגייס ב7/8 ואין לו מושג לאן, יש לו פרופיל 82 (או אולי 72 ) אני לא בטוחה והוא בן יחיד אם זה משפיע בכלל אז לאיפה כנראה יגייסו אותו וכמה הוא יחזור הביתה אליי? אז מי שיודע מי מתגייס בתאריך הזה שיודיע לי שלום ולהתראות ותגובה ליונית, אני עולה לי"ב..נשארתי כיתה..ולא נראה לי שהוא חיל הים כי הרי צריך לעבור בשביל זה איזה מבחני מיון או משהו , לא?? ואני בהחלט מקווה שהוא לא בשיריון כי שמעתי שזה על הפנים וגם הוא לא הכי ירצה..

הוא הולך למוד"ש

אבל זה מאוד חשוב אם הפרופיל שלו הוא 72 או 82 , תבררי לי ואני אגיד לך בדיוק איפה הוא משרת ומה היציאות שלו. באותה הזדמנות תשאלי אותו אם אמא שלו חתמה לו על ללכת לקרבי או לא.

efrat18

New member
תודה בלה בלה

הפרופיל 72 (כנראה) ואימא שלו לא חתמה לו על שום דבר ככל הידוע לי הקטע שהוא לא בטח כבר מה הוא רוצה אבל בכל זאת איזה אפשרויות יהיו לו במקום ב7/8 ואיזה ת"ש יהיו לו וסוף סוף מישהו מגיב!! תודה

efrat18

New member
אני רוצה תגובות נוספות

אני רוצה חוות דעה נוספת, אז מי שחושב שהוא יודע משהו אז שיענה ב´קשה

efrat18

New member
מה זה?? מה זה??

לפי התגובות נשמע שתפקיד בקשתות הוא מסוכן משעמם ומגעיל?? אז רגע כאילו לא יהיה לו שום אופציה אחרת ביום הגיוס?? איך אתם יודעים את כל זה?? מי שבן יחיד (עם פרופיל 72) ומתגייס בגיוס כלל צהלי ולא הולך לקרבי הולך אוטומטי לקשתות בלי שום בחירה מצידו??

לאו דווקא...

מסוכן וודאי שלא , שהרי אם היה מסוכן הייתה דרושה חתימת ההורים. אם את מתכוונת מבחינת שהתפקיד עלול לגרום לסרטן , אז ישנן שמועות בכיוון , אבל עד כה אין להן שום בסיס . משעמם? זה תלוי למי , יש כאלו שנהנים מהתפקיד ויש כאלו שרואים בו משעמם. בקשר לפסקה האחרונה , בן יחיד עם פרופיל 72 ושמתגייס ב7 לאוגוסט , הולך לקשתות. זה לא כללי צהלי. אם אני לא טועה , בגלל שהוא בן יחיד , הוא לא חייב להתפנות לקשתות ויכול לבקש משהו אחר. ישנה אפשרות שהוא אכן יקבל קל"ב , אבל זה כבר תלוי בשיבוץ של התפקיד שלו. אני אישית לא מאמין שסתם שבצו אותו למוד"ש , אם הוא לא ביקש את זה בשאלון העדפות , כך שזה עונה לשאלתך האחרונה.

צחי:)

New member
בן יחיד וקל"ב ../images/Emo12.gif

בן יחיד וקל"ב לא בהכרח הולך ביחד... בין יחיד ותפקיד ללא אופי קרבי זה דבר אחד. בן יחיד וקל"ב, זה כבר מותנה בהקלות ת"ש נוספות (במידה ויש)

למי אתה עונה???

לי? כי אני לא שללתי שום דבר ממה שאמרת... או ששרשרת לא נכון?

אם הפרופיל שלו 72

ואמא שלו לא חתמה לו והוא בן יחיד , אז אין ספק - הוא הולך לקשתות. קצת פרטים : קשתות זו יחידה של מוד"ש , עושים טירונות בשבטה עם תותחנים וגם השירות עצמו הוא בשיתוף עם תותחנים למרות שליחידה עצמה אין שום קשר לתותחנים. התפקיד כרוך בצפייה במסך , זיהוי מטרות כיוון טיווח ומדידות . מבחינת היציאות : בטירונות הוא ייצא 14-4. 14 יום בסיס , 4 ימים בבית( אלא אם יש לו הקלות ת"ש שכוללות גם לגבי הטירונות ) , אבל זה רק למשך חודשיים ראשונים. אחר כך הת"ש כבר משחק תפקיד חשוב וזה תלוי כמה הת"ש שלו יהיה. בד"כ האנשים שמגיעים לקשתות יש להם ת"ש טוב. זה ינוע בין 10-4 לשבוע שבוע.

צחי:)

New member
קשתות ../images/Emo34.gif

קשתות יש בעוד חילות... ושכחת לציין שהעבודה בקשת היא במשמרות לילה...

tenen

New member
ואל תצפי לחיים ארוכים איתו...

מציע לך להגיד לו לברוח מזה בכל הכח, כל הזמן יגידו להם בטירונות שפעם המכשירים לא היו בטוחים והיום הם בסדר גמור ובנהלי בטיחות אסור להם להתקרב מעל 3 מטר לאיזה מכשיר זה שטויות, הם נחשפים לכמויות אדירות של קרינה וגם אף אחד לא מקיים את הנהלים כי שמשהו מתקלקל אתה צריך לתקן את המכשיר ובשביל זה אתה צריך בכלל להתקרב אליו למרות שזה מסרטן גם מיותר מ 3 מטר...

efrat18

New member
אופס..למה ההודעה יצאה למעלה?

בכל מקרה תקראו את מה שכתבתי ותגיבו בבקשה!!! אתם באמת בטוחים???

למעלה