אז למיטב הבנתי דעתי וידיעתי.....
אותי מעניין פתרון קבע ששטח C כולו נמצא ברשותנו - הרחבת בניה בשטחים זה ענין של עיתוי אבל מה שמעניין אותי בסופו של דבר זה בטחון ובנושא זה נתניהו הוא
הגרוע פחות מכל אופציה אחרת.
נתניהו לא הפך את המפלגות הערביות ללגיטימיות הוא פנה אל האזרח הערבי הפשוט וביקש את קולו -
באופן הזה לא ניתן יהיה לסחוט שום ממשלה ציונית.
"הסכמי אברהם" של נתניהו היו הוכחה ברורה שנוסחת השמאל הטיפשית הגורסת
"שטחים תמורת שלום" פשטה את הרגל - נתניהו הוכיח שניתן לעשות שלום עם מדינות מוסלמיות ללא שום קשר לבעיה הפלשתינית.
נתניהו הציב עצמו בראש המתנגדים לאיראן גרעינית וזה מה שדחף את מדינות המפרץ העשירות (הרועדות מפחד מפני איראן) לחתום על הסכמי שלום עם ישראל.
נתניהו אדם מבריק ואת זה אני אומר חרף מגרעותיו ובהחלט יש לו כאלה - שום מועמד נוכחי לא מגרד את קרסוליו....
בטח ובטח אותו "נער מתבגר" חסר תעודת בגרות/תואר אקדמי ושירות צבאי מעשי. (לפיד)
אני מאמין בכל ליבי שנתניהו נרדף על ידי מערכת המשפט הישראלית אשר תפרה לו תיקים
"יש מאין" בכדי להורידו מכס רוה"מ.
תיק 4000 פשט את הרגל - כל בר דעת מבין מה התרחש כאן.
תיק 2000 לא אמור היה להיות מוגש בכלל - הרי אין חולק שנתניהו אינו אדם טיפש אז כיצד ניתן להסביר את העובדה שנתניהו עצמו שמר את ההקלטה אשר כביכול הוכיחה את אשמתו ?
למיטב הבנתי נתניהו נסחט על ידי ארנון משה (מוזס) - נתניהו דובב אותו תוך שהוא מקליט אותו ובסופו של דבר כתב אישום מוגש גם נגד נתניהו....
תיק 1000 - תיק אכיפה סלקטיבית אשר בו טמון הסיכוי היחיד להרשעה מינורית אמיתית.
אני מעריך שתיקי 2000 + 4000 הם תיקי סרק אשר נתפרו לנתניהו מתוך כוונה ברורה להתפשר עליהם בשלב מאוחר יותר (עסקת טיעון) בתמורה לקלון אשר יסיים את הקריירה הפוליטית של נתניהו....הפרקליטות לא האמינה שנתניהו ילך להוכחות - הם היו בטוחים שעסקת טיעון תקרום עור וגידים ותמנע את הפארסה המתרחשת כעת בבית המשפט - שים לב שהתקשורת המיינסטרימית כמעט ולא מדווחת מהמשפט....אני מניח שאתה מבין מדוע.
מה שראית כאן בשנים האחרונות הוא ניסיון הפיכה שלטונית של החונטה השמאלנית/תקשורתית/ משפטית.....
בסופו של דבר ניסיון ההפיכה הצליח והדמוקרטיה שלנו על ברכיה.
אבל בסה"כ אני מרוצה -
משפט דרייפוס/נתניהו רק בתחילת הדרך ואמון הציבור במערכת המשפט הגיע
לשפל חסר תקדים וטוב שכך.....הימין מתחיל להבין מה עליו לעשות כשישוב לשלטון.
אני אופטימי.