תגובה לשבץ נע

karmy66

New member
תגובה לשבץ נע

אם תתני לי מעט מהאור בעינייך לבטח יואר לי מעט אם תתני לי מלובן חייך לבטח ירחב לי מעט אם תתני לי קורט מליבך אלמד לאהוב ואפילו במעט אם תתני לי מעט מתבונתך לבטח אחכים ולא במעט אם תעזרי לי במשא שעל שכמי וודאי יוקל לי במעט ואם תרשי לי דור במחוזתייך אחכה לך כל בקר למרגלותייך בפינה בדממה כמו נעלייך

b a b y s

New member
אתן לך

אתן לך מעט מהאור בעיניי ע"מ שתוכל לראות אותך כמוני בוהק וזוהר ונוצץ ככוכב קטן צמוד לאמא ירח יונק מאורה גודל מתוכה צומח ונהיה לכוכב לתפארת אתן לך קורט מליבי כי שלך רחב מספיק להכיל את כל הרגש שבך האש בשבך הלהבה שבוערת בנבכי נשמתך אעזור לך מעט במשא על שכמך אך רק במעט כדי שלא תשכח שעכשיו אני פה אך לא תמיד הייתי ולא תשכח להתמודד בלעדיי ארשה לך, לדור במחוזותיי, לישון למרגלותיי, לחכות כל בוקר בדממה, אהיה לך מי שאני כמו שאני ואתה תלמד להיות מי שאתה... karmy66 כתבת נפלא תודה על ההשראה
שלך, b y b y s

odo13z

New member
אהיה לך....../images/Emo66.gif

אהיה לך...מה שתירצי ליצן בלבוש מלאך שכן ממול...עם חיוך של סתם מספר בדיחות... חד חידות... אעלם לפרקים...אם זאת תאמרי אשמור אהבתי בתוך קופסת עופרת. אדיר ממך מחשבותי...המטרידות. רק אחבק כתפייך בהחבא בשיר אהבה אשר ילך למגרה אתן לארס לטפטף לתוך דמי בלי מפריע אהנה לי מהכאב המתוק... הממכר..כמה מפתיע... אלמד לאט לאט...מי שאני אמתין...אמתין... עד שתבשיל אהבתך...אהבתי. עד יירפא כאב. שלך. שלי.

odo13z

New member
אהיה לך...תיקון........./images/Emo66.gif

אהיה לך מה שתרצי, אפילו ליצן או הלך עם חיוך סתמי - מספר בדיחות, או חד חידות – סתם. אם תבקשי – איעלם, אשמור אהבתי בקופסת עופרת, אדיר ממך מחשבותיי. את כתפייך אחבק בהיחבא, את שירי אהבתי אנצור במגרה, ואתמכר לארס המטפטף לתוך דמי. אלמד לאט, לאט אותי, ואמתין עד שתבשיל אהבתך, אהבתי, עד יירפא כאב. שלך, שלי. (עם "קצת" עזרה)

b a b y s

New member
למדתי

אלמד לאט, לאט אותי, ואמתין עד שתבשיל אהבתך, אהבתי, עד יירפא כאב. שלך, שלי. מכירה אותך כל כך טוב מתוך שירייך וכתבייך למדתי להכיר את מילותייך גמעתי כיין אלים כשיכורה מתהלכת לך מתמכרת... הבשילה אהבתי החלים כאבי עכשיו תורך ללמוד לאט.. אותי.
עוז, כתבת נפלא

למעלה