תגובה למשהו ....

NiKi†a

New member
זה ניקיטה א' כל.

ו-ב' כל, אני לא צריכה להוכיח לך כלום, כי אתה כלום בשבילי...ואני גם לא אוהבת לפרסם דברים אישיים בפורומים, אז פשוט תתאמץ קצת ותאמין למה שאני אומרת, והכל יהיה טוב בסוף :)

מה יש לך להתבייש?

אני לא מבקש לפרסם פרטים אישיים כמו מקום מגורים או להיפגש איתך.באינטרנט כל אחד גיבור.גם אני יכול לטעון שאני נראה יותר טוב מבראד פיט או דודי בלסר.כתבת שאת נראית יותר טוב משתיהן.תעמדי מאחורי המילה שלך ותוכיחי את זה.לכתוב זה לא בעיה.

NiKi†a

New member
להוכיח את זה למי?

לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה אני מקווה שלא נעלבת..חחחחח :) נראה יותר טוב....חחחחח.....who give a shit? אני לא חושבת שאני צריכה להוכיח לך, או בכלל, לאנשים שלא כזה אכפת לי מהם, גם לא כזה אכפת לי אם אתה לא מאמין לי, הכי חשוב לי שאנשים שאני כן אוהבת ומכירה חושבים כמוני
אז פשוט אמרתי, שעד שאתה לא תראה אף אחת פה בפורום, לא תוכל לדעת, כך בינתיים אל תציב עובדות ותתחיל להאמין לאנשים גם בלי הוכחות.

זו הנקודה

לכתוב סיפורים זה קל מאד.היה לך מספיק חשוב לענות להודעה ולטעון שאת נראית יותר טוב מהן,נכון?כלומר במידה מסוימת זה כן חשוב לך. אני לא מאמין לך ואני מניח שרוב האנשים שקוראים את ההודעה הזו לא מאמינים.לא משנה לך?סבבא,זכותך.לזרוק דברים לאוויר זה קל מאד.באינטרנט כולנו יפים.בעולם האמיתי..לא תמיד.

NiKi†a

New member
ממ..אל תדבר בכללי.

אני מבינה שאתה מדבר על העולם שלך. אני אישית לא משקרת, ומי שלא מאמין לי..חחח..וואי בעיה שלו :) נסגור את זה פה, כי זה לא מוביל לשומקום.

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה באמת היה מצחיק, אני מציעה לך לעבור שוב על השירשור ולקרוא ולהבין הכל מהתחלה. תחזור אליי אח"כ אוקיי? ואם לא תבין כלום פשוט תגיד לי אני אסביר לך.

את יכולה להוסיף להודעות שלך

גם אלף "ח" וזה לא ישנה את העובדות. אני כתבתי שאני לא מאמין שבחורות(במיוחדת חובבות בלינק וסאם 41) בפורום הזה נראות יותר טוב ממאריה וביונסה(שתיים שנחשבות בין כוסיות הגדולות ביותר ב"פופ").את בתגובה כתבת שאת נראית יותר טוב מהן.אני בתגובה כתבתי שתפרסמי תמונה להוכיח את זה ואת סירבת.פספסתי פה משהו?

NiKi†a

New member
זה לא עובדות.

זה הדפיקות שלך שממנה אני צוחקת, אבל עזוב :) ממממממ...כן, ברור שפיספסת, אפשר לראות את ההודעה שבה הודעתי רשמית על היותי כוסית עולמית? אם תראה לי את ההודעה, באמת, אבל באמת אני אתנצל |NoT|....ושוב..אתה לא מאמין, תזכיר לי רק למי אכפת?

את ממשיה לכתוב

ש"לא איכפת לך" אבל ממשיכה לענות לי.ממממממ..אם לא היה "איכפת לך" לא היית עונה,נקודה.את משחקת משחק כאילו את עושה רושם של מישהו.חאלס.תתבגרי. דבר שני-את כתבת שאת נראית יותר טוב משתיים מהבחורות הנחשקות ביותר בעולם.זה אוטומטית הופך אותך לכוסית על.

NiKi†a

New member
אוקיי אתה קשה הבנה או משהו.

בסדר, אז תראה לי את ההודעה שבה כתבתי שאני נראית יותר טוב מהבחורות (
) הכי 'נחשקות' (או מה שתגיד) בעולם. מממ..אני משחקת אותה
...מי שאידיוט שמנסה להראות 'בוגר' נורא ולא מנסה אפילו להתווכח כדי שכולם יחשבו שהוא אלוהים? שיה אתה כל כך
...אבל שכח מזה, פשוט תראה את ההודעה. אם אתה לא מראה, פשוט יצאת הילד הכי פוזר מעפן שקיים, תורך.

R E C

New member
../images/Emo45.gif חחח

שירן את מצחיקה, עזבי כבר את הטמבל הוא לא מבין אה ותכנסי לאייסיקיו אני צריך לשלוח לך משהו

NiKi†a

New member
בלע ../images/Emo9.gif

לא היית צריך להכנס בשירשור, הוא לא מזיז לי גם ככה בגרוש. אייסיקיו? חכה שניה, הוא לא עולה לי בכלל...אני ינסה שוב להכנס..רק רייגע :)

NiKi†a

New member
הוא דווקא לא חבר בפורום שלי.

הוא רק אוהב לקרוא ולהצביע למצעד שמתן עושה, יש לך בעיות?

שיעור חזרה למתקשים

1.מאריה וביונסה נחשבות לשתיים מהבחורת הנחשקות ביותר במוזיקה.זו עובדה.את יכולה לא להסכים עם זה אבל זו המציאות. 2.אני כתבתי באחת ההודעות הראשונת בשרשור ש"אני בטוח שאף בחורה בפורום הזה לא מתקרבת ביופי שלה לביונסה ואפילו למאריה".את בתגובה שאלת "איך אני יודע את זה אם לא ראית אף אחת מאיתנו".אני בתגובה רשמתי ש"יש לי הרגשה".את בתגובה רשמת ש"הרגשות שלי טועות" כלומר את נראית יותר טוב מהן. מקווה שלא יצאתי "פוזר" ו"מעאפן".

למעלה