תגובה למשהו ....

NiKi†a

New member
חחחחח....בקיצור- זויינת.

אתה פשוט לא רואה כמה אתה יוצא דפוק מהודעות של עצמך. אני לא רוצה שיחשבו שאתה עוד יותר כזה..אז ברצינות, דיי, תוותר על זה כבר. לא לא, אני רוצה להתנהג כמוך,בוגר גדול, אז אני אוותר עכשיו
פחחחחחחחחחחחח

את סתומה ברמות

את עדיין לא מבינה אחרי ההסבר הזה איפה טענת שאת נראית יותר טוב מהן?עד כמה קשה הבנה אפשר להיות?איך את בכלל מצליחה להדליק את המחשב? בפעם האלף ובקיצור-אני טענתי ש"ההרגשה לי שהן יותר יפות ממך".את טענת ש"ההרגשות שלי טועות".את עדיין לא מבינה?כמה מטומטמת אפשר להיות. חחחחח

NiKi†a

New member
אני לא כזאת חכמה..

אבל כזאת מטומטמת כמו אמא שלך. זויינת, דיי לנסות להחזיר לי, לא יוצא לך מזה כלום.

הקטע המצחיק הוא

שאני באמת מתחיל להאמין שאת משוכנעת שלא טענת שאת נראית יותר טוב מהן.כלומר את לא מבינה את הדברים שאת בעצמך כותבת!מדהים! אם יש לידך בן אדם מבוגר(למשל האמא הלא מטומטמת שלך) תבקשי שיסביר לך את ההודעות שלי.אני באמת לא מנסה לכוון גבוה מידי אבל יש גבול. פעם אחרונה(מה יש לי להפסיד),אני אכתוב את בצורת משוואה מתמטית פשוטה: ההרגשה שלי=ביונסה ומאריה יותר יפות ממך ההודעה שלך=ההרגשה שלי לא נכונה. אם ההרגשה שלי(שביונסה ומאריה יותר יפות ממך) לא נכונה פרוש הדבר שאת יותר יפה מהן.עד כדי כך קשה להבין?

NiKi†a

New member
זאת לא הפעם ב-4 שאתה כותב את זה?

....לא נמאס לך? אין לידי בן אדם מבוגר (ואני שמחה שאתה חושב שאמא שלי לא מטומטמת, אני דווקא חושבת ששלך כן
.אבל הרי אתה כל כך חכם, שיואו אתה רוצה להיות חבר שלי? *מקיאה*. בוא אני אסביר לך- ההרגשה שלך= על מה שאין לי. עכשיו סתום ת'פה כבר, ולך תחפש חברים בסיבוב.

כמו שכבר כתבתי

גיבורת אינטרנט.מקללת,טוענת שהיא כוסית על.בחיים האמיתיים הרי מקבלת סטירה אם היית בכלל מעיזה לדבר אל אנשים ככה אבל באינטרנט אשים כמוך מרגישים שהם מלכים. כל מה שרציתי שתביני איפה טענת שאת נראית יותר טוב מהן.הבנת?

NiKi†a

New member
חחחחח...מממ..לא הבנת כלום ממה

שכתבתי למעלה? *טוב מה הפלא?* לא אמרתי כלום, אתה חלטת שאמרתי שאני 'כוסית על' או איך שאתה ואמא שלך קוראים לאנשים כאלה. אבל סבבה, להזכיר לך שוב מה אתה מעניין לי?

עדיין לא הבנת????????????????

לא יאמן.עזבי. נ.ב את צריכה ללמוד לא לסתור את עצמך.אם את ממשיכה לענות לי סימן שזה מענין אותך.זה שאת מקללת מסמל שאין יכולת לענות בדרכים אחרות עיניניות.

NiKi†a

New member
זה שאתה לא מבין שאני צוחקת על כל

הודעה שלך ושלא ממש מעניין אותי מה בן אדם כמוך חושב, אומר שאתה באמת לא מבין כלום. חחחח...ואם אני ממשיכה לענות לך זה אומר שאני סותרת את עצמי??
..ממ..לא חושבת, זה אומר שאני מבינה מה הפירוש של המילה 'פורום'.

ב"פורום"

אתה עונה רק ההודעות שמענינות אותך.אם את משתתפת בויכוח איתי סימן שזה הדבר הכי מענין שיש לך לעשות כרגע אחרת היית עושה משהו אחר(יותר מענין).

NiKi†a

New member
אני אמרתי שזה לא נכון?

לריב עם אנשים מטומטמים זה באמת הדבר הכי מעניין ומצחיק שיש בינתיים, אני נהנת :)

היא אמרה שהרגשות שלך טועות, כאילו י

עני אולי היא חושבת שאולי דווקא כן יש כאן מישהי שיותר יפה מהן לא בהכרח היא בנאדם אתה מזה מצחיקקקקקקקקק גוש

k k1

New member
מה לעזעזל הקשר בין

סוג מוסיקה שמישהו שומע לאיך שהוא נראה?? "אני לא מאמין שבחורות (במיוחד חובבות בלינק וסאם 41) בפורום הזה נראות יותר טוב ממאריה וביונסה"-WTF? או שלא הבנתי אותך נכון?

NiKi†a

New member
ממממ..הניק ניים שלך מספיק עצוב

כדי שאני לא ארד עליך בחזרה.

למעלה