תגובה למשהו ....

היא אף פעם לא אמרה שהיא יפה יותר

היא רק אמרה שמאיפה לך שאף אחת כאן לא יותר יפה מהן לא רק סופרסטריות יפות אתה מודע? יש גם בנות פשוטות כאלה שעוקפות אותה בצ'יק! ומי יודע אולי יש כאן אחת כזו

אמרה

גם שכתבתי שאני מוכן לשים כל הכסף שלי על זה שהיא(אישית) נראית פחות טוב מהן היא ענתה "אם לא איכפת לך להפסיד את הכסף שאין לך,סבבא".

NiKi†a

New member
אוקיי תקשיב כבר ובאמת

שתנסה להבין משהו. לא אמרתי שאני יותר יפה (כאילו אם אתה שואל אותי, אז ברור שכן), אמרתי שהיא (ביונסה) ממש מכוערת, זה שאני אומרת שהיא מכוערת לא אומר שאני ספציפית יותר יפה ממנה (מי מדבר עליי בכלל?). דוגמא כדי שתבין- למשל יש לי חברה מכוערת, ואני אומרת לה שהיא מכוערת, זה לא אומר שאני חושבת שאני יותר יפה ממנה, היא פשוט מכוערת. הבנת משהו? כוסאמק אתה ילד מעצבן, איך אפשר לחיות איתך? תמות או משהו, קרציה.

איזה בלטה,לא יאמן

את כל מטומטמת שאת סותרת את עצמך באותו משפט.כתבת שאם שואלים לדעתך את יותר יפה ממנה.זה כל מה שרציתי.על זה התווכחנו איזה 1000 הודעות.את טוענת שלדעתך את יותר יפה מביונסה.זה מה שכתבת(זה כמובן לא הפריע לך 4 מילים אחרי זה לכתוב שאת לא אמרת שאת יותר יפה ממנה).לדעת מי חשבת שאני מתכוון?המדיה הבריטית/אמריקאית שסוגדת ליופי שלה ולא מכירה אותך??ברור שהתכוונתי אליך ולסובבים אותך. איזה סתומה,יא אללה.

NiKi†a

New member
דיי../images/Emo7.gif

אני עוד עלולה לחשוב שאני באמת מטומטמת מרוב שאכפת לי מה אתה אומר. לך תמצא חיים יא חתיכת מסכן, אתה בן 18 גד דאמט, לא חשבת ללכת למצוא חברים ולהסתובב איתם? אתה כל היום נמצא פה? אתה כזה ילד עלוב ודפוק, אני לא מאמינה שאני רבה איתך, תמות או משהו, או שתלך לשמוע ביונסה ותמות מזה קודם. אבל הרי אתה בוגר, אז לך אסור להחזיר לי בקללות, תמצא משהו קצת יותר מקורי מאשר 'איזה סתומה, יא אללה'. פוזר מטומטם.

את עדיין לא קולטת

ברור שאיכפת לך כי את כל הזמן מגיבה.את גם פה בדיוק כמוני,אם את לא שמה לב.עושה רושם שגם לך אין יותר מידי מה לעשות(אם כי ההבדל ביננו שאני כותב בפורומים במשך יומיים בפעם בשבועיים ואת כל יום). וסתומה במקרה שלך זו לא קללה אלא עובדה.את באמת מטומטמת.לא קיללתי את אמא שלך או איחלתי לך מוות.כתבתי את האמת-את בחורה עם אינטלגציה מאד נמוכה(גם אם לוקחים בחשבון את הגיל שלך).

NiKi†a

New member
אם אני כל הזמן מגיבה

זה אומר שאכפת לך גם, ככה לא היית מחזיר. ברור שאני כותבת כל יום, יש לי מספיק כסף לשלם על אינטרנט, מה שלך אין. אני יודעת שלא אמרת כלום על אמא שלי, אלא אני אמרתי משהו על אמא שלך (נו אתה יודע, שתמות או משהו, או שתצטער על הרגע שהביאה אותך לעולם...למי אכפת בכלל?)...'את באמת מטומטמת'...לא אמרנו שתמצא משהו קצת יותר מקורי? אתה כזה אפס
אינטיליגנציה נמוכה?
בדיוק מה שחשבתי עליך עד שגיליתי את הגיל שלך ולא רציתי לצחוק על זה, וואי בן אדם, אתה בן 19...או 18, למי אכפת?
...תמצא חיים מטומטם.

dor307

New member
אחרי מליונים שהן מוציעות על

היופי שלהן ברור שהן יראו יותר טוב מאחת שלא מוציא מליון דולר (הגזמה) על רק על איפור (כמו ג'ניפר לופז) אבל מאד מאד מאד יכול להיות שהיופי הטבעי (יעני בלי איפור כל שניה תספורת ובגדים של ורסצה) של הבנות מהפורום שלנו יותר יותר מהיופי הטבעי של ביונסה!!!! כי קופה!!!! ויש ויכווח בכלל שמאריה וויטני הן שתי הזמרות הגדולות (מבחינה קולית) של זמננו???? ומה שהן עושות אם הקול שלהן יקח כמה שניים לכרסטינה אשנטי וחברות להגיע??

שטויות

יש זמרות אפילו יותר עשירות(סליון דיון למשל) שמוציאות לא פחות על איפור ועדיין לא נראות טוב.די לקשקושים.יש בחורות יפות ויש כאלו שלא. ביונסה נחשבת אולי לכוסית מספר אחת של המוזיקה האמריקאית היום ולאחת משתי הבחורות השחורות היפות ביותר בעולם(יחד עם האלי ברי).אם אתה חושב שכל בחורה עם איפור הייתה יכולה להגיע למעמד תקשורתי כזה אתה חי באשליות רציניות.

NiKi†a

New member
תיהיה מציאותי.

ביונסה, ממש, אבל ממש לא יפה...לדעתי לפחות.

טעם וריח

על זה שהיא נחשבת כיום לאחת משלוש הכוסיות הגדולות ביותר במוזיקה(אם לא הגדולה ביותר) אין ויכוח אמיתי.שמעת איך וין דיזל הציג אותה בEMA,נכון?"הבחורה היפה ביותר באולם".כל אחד והטעם שלו.

NiKi†a

New member
כן...זה באמת היה דפוק.

(מה שהוא אמר). וואי היא ממש לא יפה..אני לא מבינה מה תופסים ממנה.

כוסית ויפה זה לא אותו דבר

ויש לה מן בטן כזאת לא יפה... בקליפ בייבי בוי יש שם קטע שרואים שזה במחשב!! כאילו שהרזו אותה אם היא מוכנה להלבש כול כך מעט לפחות שתהיה גאה במה שיש לה

ועיR

New member
לדעתי, ביונסה נראית מאוד מבוגרת

לגילה. אתם מאמינים שהיא סה"כ בת 20-21???? לי היא נראית כמו אחת שמתקרבת (או עברה) את גיל ה-30. וגם לדעתי, היא לא יפה. אבל זה ממש לא משנה, יפה או לא יפה - אני אוהב את הכישרון והמוזיקה והאישיות של הבן-אדם ולא את החיצוניות שלו\ה. בן אדם לא בוחר את החיצוניות שלו, את האישיות כן.

my josh

New member
חח כן בקטע שהיא עושה את הריקוד ההוא

עם הסלטה.. טובבבב הכי רואים שהרזו אותה מילא קצת היו מורידים לה עשו אותה כזאת רזה שהיא נראית אנורסית טוב שלא הקטינה אותה..

Art Freak

New member
האמת,

ששיהן יצאו לא משו בתמונה, אבל על מאריה זה נראה יותר טוב...

מאריה נראית נורא בתמונה הזו

עם איזה 10 קילו עודף.היא הייתה עדיפה בהרבה(מבחינה ויזואלית) בימים הרזים שלה.היא מסוג הבחורות שיותר סקסיות שהן לבושות מאשר שהן חושפות. מה שמתאים לביונסה או בריטני לא בהכרח מתאים לה.

למעלה