תגובה לליאה

harty

New member
יוסי חדד הואיל ואתה לא מוכר לי

הואל נא לספר מעט על עצמך, מי אתה מה תפקידך האם אתה תושב לוד??אתה יכול לענות לי גם בישיר.

yosi hadad

New member
מי אני

את שמי אתה מכיר אני תושב העיר מאז נולדתי למדתי במוסדות החינוך בעיר בהשכלתי אני מורה ,התמחות בתקשורת ומחשבים. עסקתי בחינוך כעשור.הועסקתי גם במתן מענה שיכלול אמצעי למיפוי הערכה ומדידה של השיגי תלמידים במישור הארצי. מאז 2001 אני שותף למערך החינוך הבילתי פורמלי בריכוז מתנ"ס גני יער הייתי יו"ר ועד עובדי הרשת הקודמת.

ס ד

New member
ליוסי

ראשית, הרבה הערכה על פירוט וניסוח חריגים בנוף הלודאי. שנית, אהבתי את הפטריוטיות שלך באשר למילוי תפקידי ניהול ע"י תושבי לוד. יחד עם זאת, המשפט: "אימרו מילה טובה היא תועיל עשרות מונים יותר מבקורת חסרת בסיס" מבטא חוסר סובלנות מובהק. בקורת היא נשמת אפה של כל חברה. ולא תמיד מילה טובה עוזרת. ומה שבענך שווה מילה טובה בעיני מתבוננן אחר זה שווה דווקא בקורת. היכן שיש חשד לאי סדרים או שחיתות, אין מקום לקידוש מטרה. ולסיום, כסף על פי הגדרת הכלכלה הוא מצרך מוגבל, אך ישנו כמעט תמיד. כך שתקציב ישנו רק שצריך לנתבו למקומות ראויים. ובמלים אחרות, 5 מליון שקלים למטרות חינוך ורווחה מסך של 250 מליון תקציב שנתי של העירייה הם כסף קטן. אלא מאי, ר' העיר ניתב במהלך כהונותיו כספים למקומות שהמשטרה צריכה לחקור. למשל, מהיכן כל הכסף שנשפך במהלך תעמולת הבחירות? ושלא יעבדו עליכם...

yosi hadad

New member
ירון

כתבתי תגובה איני מבין מדוע היא אינה מופיע אכתוב בקצרה הפעם: זה טוב שישנם כלבי שמירה זה תורם לאיכות החיים והשקט הנפשי. אולם,חשוב שכלבי השמירה יקפידו על זיהוי מדויק וודאי של איום על איכות זו.ולא יתקפו כל דבר שזז כי לפעמים זה טוב שדברים זזים....

yosi hadad

New member
../images/Emo9.gifסליחה ס.ד....

מתוך הרגל לענות לירון יחסתי את תגובתי אליו מתנצל..

למעלה