תגובה לליאה

yosi hadad

New member
../images/Emo140.gifתודה

תודה רבה לך על תגובתך שמחתי להיווכח שוב כי יש בעיר כאלה המעריכים את הנעשה למענם להבדיל מכאלה העסוקים כל זמנם בלחפש (ותמיד לא למצוא) רבדים אפלים. שוב תודה!

yaronbro

New member
יוסי אף אחד לא מחפש דברים אפלים

או שאתה מנסה לסתום פיות כי אולי יש לכם מה להסתיר ואולי כל הפעילות שלכם אינה בתום לב אין לי מושג אני מביט קדימה בחשש גדול מאוד מפני גל של כפיה דתית שאתם מביאים איתכם העיר אינה משופעת בתקציבים ואני חושש שיגיע הרגע שכדי להכנס לחוג הילד שלי יצטרך להגיע עם כיפה וציצית (אני חילוני) אם הבת שלי תרצה חוג ג'אז לא יהיה שום מקום ציבורי שהיא תוכל ללכת אליו כי זה לא צנוע

yosi hadad

New member
בוא נדבר תכלס

המתנסים שכרגע נמצאים בשליטת הגרעין הם דנוור הממוקם בשכונה בה מרבית הנרשמים לחוגים היו על בסיס פרויקטים ממומנים.מתנ"ס שיקגו נמצא בלב שכונת רמת אשכול והיחידים שעוד יכולים להתלונן הם ערביי השכונה שלהם אין מתנ"ס.ולא הציבור החילוני. לציבור החילוני יש מגוון עצום רחב מאוד של חוגים בכל המתנסים אפילו אגיד לך בשקט בלי שאף אחד מהגרעין ישמע ויגרוס אותנו בשניו האמתניות... אני מתכוון לפתוח שנה הבאה בהמשך לשנים קודמות חוג לריקודי בטן... אתה תגיע?...

yosi hadad

New member
פרויקט ממומן

אני עייף אבל כנראה שאתה חשוב לי אז בכל זאת אענה לך! היו כידוע לך תמיכות מהחברה למתנסים והסוכנות היהודית ישירות או באמצעות גוף שלישי הג'ונט אף הוא תרם רבות.התקציב הועבר לטובת אוכליסיות אשר לא יכלו לממן מכיסם את התשלום עבור הפעילות.התשלום הועבר על ידי גופים אלה לרשת זוהי פעילות ממונת. אגב בשבוע שעבר הייתה פגישה ראשונה טובה עם רשת המתנסים הארצית לשילוב הרשת החדשה בפעילות החברה הארצית.הסוכנות אמורה להביע את דעתה בעניין אני מקווה שזה יסתדר!

oshi d

New member
ליוסי יישר כח ../images/Emo45.gif

היה שווה לקרוא בסבלנות את הנכתב ע"י נראה לי שזה מבהיר כמה נקודות חשוכות ...

yosi hadad

New member
תודה

יש הרגל מסוים לחלק מהקוראים לקרוא סלקטיבית ולהבין את מה שרוצים להבין זורקים את החץ ואח"כ מסמנים את העיגולים..לצערי. שמח שאינך נימנה על אותם אנשים ושוב תודה.

lj101

New member
יוסי שלום רב, אני מהעיר השכנה ופעיל

במידה לא קטנה במתנ"ס העירוני, מה שבאמת מעניין אותי הוא שאיך הגרעין התורני נכנס לתמונה בחלוקת השלל ?, האם אתם נותנים יד במודע או לא במודע להתחרדותה של העיר לוד ?, האם אותם גורמים דתיים שמפעילים קייטנות במסווה של שירות לציבור מנסים בעזרתכם לגרום לעיר להיות יותר ויותר דתייה וחרדית כפתרון "הולם" לבעיית הערבים ?, האם או במידה והיו באים אליכם לא גורמים דתיים אלא כאלו שלא מאמינים בכלל והם הניגוד המושלם של אותם גורמים דתיים, אז הייתם נותנים גם להם חלק מהמבנים ?. עניין הבאה למיטב ידיעתי החברה הכלכלית היא גוף שאמון על פיתוח העיר ולדאוג שיהיו הכנסות הכיצד חברה כלכלית עוסקת בדברים אשר אינם עולים בקנה מידה אחד למול עבודה וולנטרית של מתנדבים וחוגים בעלויות אפסיות יכולה לפעול בהפסדים. מה שאני באמת לא מבין שרשת המתנסים מופעלת ע"י הרשויות והשלטון המקומי וקיימים תקציבים אשר ההנהלה הראשית מעבירה לפעילות לכל עיר, אזי איך נוצר מצב שדווקה המתנסים בלוד הפכו לחורבות כאשר בעיר השכנה גם המצב הכלכלי אינו מי יודע מה, הם פורחים וקיימת פעילות רבה למען התושבים ? בברכה LJ101

yosi hadad

New member
הגרעין התורני

א.הגרעין התורני הוא יוזמה ברוכה של הגעת כוחות חיוביים ציוניים בעלי מודעות קהילתית ברוכה.זה רע מאוד שאתה רואה בהם איום כאשר הם מגיעים לערים על מנת להפוך לחלק אינטגרלי בה. לוד כידוע הינה עיר יהודית עתיקה עיר מתקופת המשנה ואכן הגרעין התורני מממש את האמירה על דגל ערית לוד"ושבו בנים לגבולם". מה טוב באחרים יותר מבהם? היותם חיילים בחילות קרביים כדי להגן עליך כשאתה ישן? היותם בעלי השראה ותחושת שליחות חברתית בהקמת קרנות עזרה לכלל התושבים? אתה יודע על המשלוחים המחכים בפתח ביתם של מאות משפחות במצוקה, ערב שבת משלוחים המגיעים ביוזמתם הישירה של אנשי הגרעין? אתה מכיר את פעילותם ההתנדבותית לחולים ערירים וקשיי יום? מהיכן שאבת את השנאה הזו? התחרדותה של העיר לוד...עוד בדיחה העיר אף פעם לא הייתה עיר בעלת צביון מסוים חילוני או דתי וכך תישאר ! בנושא העזרה לגופים שאינם הגרעין התורני אתה מוזמן לפנות לידידנו מהקהילה הנוצרית האורטודוקסית בלוד ולשאול מי מנפיק להם את הכניסות בעלויות זולות עבור הקייטנה ! ב.לעניין "ההצלחה" בעיר רמלה.- מה הגירעון בו עמדתם בסוף שנה שעברה אתה יודע? כמה כסף שהיה אמור לעבור מתקציב העיריה ברמלה לא עבר אתה יודע? בוא לא נתחרה המצב בערים השכנות הוא כנדנדה פעם למעלה ופעם למטה אחרי למעלה מיד בא למטה ...אתה מוכן להיתרסקות? ג. החברה הכלכלית ומטרותיה - החברה הכלכלית הייתה גוף למטרות רווח .ואם באמת היית קורא את שכתבתי אז מזה יותר מחודשיים אנחנו גוף מלכרי.(מוסד ללא כוונות רווח...) ד. סיוע לאוכלסיות חלשות -שוב לא קראת את שכתבתי - להעביר רווחים בפרוייקטים רוייחים לטובת גרעוניים זו המטרה זה האמצעי !! קאפיש?

yaronbro

New member
יוסי מניין לך שידידנו הסגן אינו

משרת ביחידה קרבית ? אולי הוא זה שמגן עליך כשאתה ישן ? ובנוגע לגרעין התורני: ראה מה קורה בירוחם אם הכל כל כך חיובי מדוע ברוך אלמקייס ראש מועצת ירוחם מכנה את חברי הגרעין שם שיעים כתומים ?

yosi hadad

New member
יופי כולם באותו מסטינג...

אם גם הוא משרת אותנו אז בטח אנחנו ישובים באותו מאהל צבאי ולא יודעים האחד על קיומו של השני או שבעצם הוא יודע ואני לא...כי שמי מופיע ושלו לא!....ולגבי אדון אלמקייס איני מכיר אותו ואת ירוחם ומה שקורה בה אז להם הפתרונות אני לא ניזון מאמירות גסות רוח של אף אחד.כולל אדון אלמקייס!!! ועצם האמירה שיעים "כתומים" מצביע על דעה פוליטית ולא חברתית .לא כך?

yaronbro

New member
יוסי מי אמר שעמדה חברתית שייכת רק

לזרם ממנו אתה בא ?

yosi hadad

New member
כולנו טובים

כל עוד נדאג לעשות טוב ולא רע או אפילו רק נמנע מלהפריע לאחרים לעשות טוב ...יש מצב כזה?

ס ד

New member
מה יש לכם נגד הגרעין התורני?

אלו החברה הטובים ביותר בארץ בכל היבט. חנוכי, ציוני, מוסרי ומה לא?!

yosi hadad

New member
ועוד משהו בעניין רמלה...

עבדתי 10 שנים ברמלה עיר נהדרת עם אנשים טובים אבל קצת היסטוריה צעירה יחסית... זכורים לך הימים בהם ילדי רמלה סיימו את בית הספר בשעה 12 ואח"כ 11 ואח"כ לא הגיעו כלל ללימודים בשל השביתה בעיריה שנמשכה יותר מחודש? זכורים לך הימים בהם הכבישים ברמלה היו נראים כמסננת והמראה היה מעורר רחמים? אז יש לכם ימים טובים יותר עכשיו תשמור על הקצב כי ברגע שתביט הצידה הכל יכול להיתרסק לך בפנים תתעסק העשיה שלך למען הקהילה ולא בחששות חסרי בסיס וחיפוש נקודות החיסרון באחרים... זה טוב יותר לבריאות ולחיים! בהצלחה!

yaronbro

New member
ראה מה קרה בצורן בנוה רותם

ובתל ברוך נקווה שהסיפר איתכם יגמר בטוב ושלא תיכפו את עצמכם עלינו

yosi hadad

New member
הסר דאגה אתה ממש לחוץ...

הסר דאגה מליבך אפשר לחשוב שזה האיום הקיומי היחיד בחייך....הירגע אתה לחוץ מדי ...צריכים אותך פה!

למעלה