תגובה להודעה ממקודם של הגאונים

חזיר בר

New member
תגובה להודעה ממקודם של הגאונים

כן,בואו נעשה מלחמה עם כל העולם,אנחנו חזקים מספיק כדי לעמוד נגד כו-לם. ישראל לא צריכה אף אחד. יש לנו הרי את אלוהים למי ששכח. מספיק עם זה כבר,לפנות את המתנחלים ולהפסיק לחרחר מלחמה.

hreuven2

New member
תגובה להודעתך

הבעיות במדינה אינן בגלל המתישבים אלא בגלל השמאלנים. לפנות מיד את השמאלנים- כנופית אוסלו לכלא ולהפסיק עם משיחיות השקר

חזיר בר

New member
אתה צודק במאה אחוז

בוא נפנה את השמאלנים ונשאר עם רוב חרדי לא עובד,מדינה ברובה בורה. להזכריך רוב אנשי האקדמיה והמדע במדינה הם שמאלנים.

hreuven2

New member
התנשאות פרימיטיבית

השמאלנים הם מיעוט במדינה ששולט בכלי התקשורת. פינוי שלכם מהמדינה יחד עם הפרופסורים המתמסרים באהבה רבה לאויב רק יקרב את השלום. איש שפיים מתנשא-המדינה אינה בורה- אתה הבור שמבחן הבורות שלו הוא תוצאה של חינוך לקוי.

חזיר בר

New member
הבורים הם אלו

שהיו בשימחה מקימים פה דיקטטורה נאצית וחושבים שזה היה עובד.

hreuven2

New member
בעיני כל שמאלני שמנסה לשוות למדינה

או למי מאזרחיה גישה נאצית דינו מוות. רק אידיוט שמאלני יכול לעשות זאת. שרץ עלוב

חזיר בר

New member
צר לי

אבל אתה או אנשים מסוגך הם אלה שהיו שמחים לחסל את כל הערבים. מזכיר לך מישהו?

hreuven2

New member
אני לא אמרתי שצריך לחסל את כל הערבי

ותפסיק לאושש סטיגמות שיתמכו בגישה הנאצית השפלה שלך

ראובן-חזיר בר שורץ שיער פרא

זה אורי אבנרי כזה.. הוא עוד לא הפנים שהוא מיעוט המתכלה מעצמו אפילו השמורות יעלמו מהנוף כי אין מקום במדינה הרוצה לחיות לשכמותו.. מרק.

hreuven2

New member
למרות שאינני סכיזופרן עיון מעמיק

יגלה שמאחרי כל עוכרי ישראל עומד אלוני או שהוא משתמש בכל הניקים. היאך נקבצו לכאן כמות כזו של גזענים? היערות נשרפו?

חזיר בר

New member
איך אתם הופכים את הקערה

אנחנו הגזענים? ולא אלו שמאמינים שהם הרבה יותר טובים מבני האדם שנקראים גם ערבים? אנחנו הפשיסטים? ולא אלו שהיו מעדיפים שהשמאל יתנדף ושתהיה להם זירה פוליטית ללא תחרות שמקדשת את המנהיג? (נניח ביבי)

חזיר בר יקר!

האם באמת אתה מנסה לפתח דיון הגיוני וקשוב עם חבורה של חיות פרזיטיות? אתה באמת חושב שהמיזרחיים - אותם ברברים יהודים בעלי דבקות פאנטית בתרבות של אויבינו - המוסלמית - באמת יכולים לחשוב במושגים של ביקורתיות, הסקה לוגית? אתה באמת חושב שהם מבינים טוב מהערבים מושגי שלום לעומת אלימות? חירות ודמוקרטיה לעומת פאנטיות דתית ודיקטטורה? רודנות ופאשיזם לעומת שלטון חוק לברלי והומניזם?? באמת???? אנא השב לי אם כן, שאוכל להתאבל

המבשר

New member
עדיף ברבריות מיזרחית על יהודו-נאצי

שמאלני. הראשון לא מזיק השני רק גונב פה ושם כס מעודד שחיטת יהודים על שום מזרחיותם בושה וחרפה ועוד לכנות עצמו שמאלני נאור

חזיר בר

New member
כן בהחלט

ועל אף שבירכתי על אחת ההודעות שלך שבהן הגנת על השמאל,אני מאמין בדיאלוג ואני לא חושב שלמוצאם העדתי צריך להיות בכלל קשר לדיון,אלא לדעותיהם ותו לא. אני מקווה שבאמצעות דיון יהיה אפשר להגיע להבנה קצת יותר רחבה,אבל כל עוד הפורום הזה ושכמותו ישמשו לניגוח ולזריקת מושגים ריקים מתוכן אל חלל האוויר (משני הצדדים זה לא יקרה). יש ברברים ביננו,פנאטים שמאמינים בפשיזים (ואולי אף לא יודעים את זה),אבל זה לא קשור אם הם מיזרחים או אשכנזים ומזה אני מסתייג ובגדול.

חזיר בר

New member
כן בהחלט...אבל!

על אף שבירכתי על אחת ההודעות שלך שבהן הגנת על השמאל,אני מאמין בדיאלוג ואני לא חושב שלמוצאם העדתי צריך להיות בכלל קשר לדיון,אלא לדעותיהם ותו לא. אני מקווה שבאמצעות דיון יהיה אפשר להגיע להבנה קצת יותר רחבה,אבל כל עוד הפורום הזה ושכמותו ישמשו לניגוח ולזריקת מושגים ריקים מתוכן אל חלל האוויר (משני הצדדים זה לא יקרה). יש ברברים ביננו,פנאטים שמאמינים בפשיזים (ואולי אף לא יודעים את זה),אבל זה לא קשור אם הם מיזרחים או אשכנזים ומזה אני מסתייג ובגדול.

למעלה