מרק לקוסקוס מרוקאי
כמו שאמרת הירקות שמרכיבים את המרק זה - קישואים, תפו``א, גזר, בצל שלם, דלעת (רק כמה דק` לפני סוף הבישול), גרגירי חומוס שהושרו לילה קודם ובשר (אפשר גם עם עוף אבל הבשר נותן טעם יותר טוב). אם את עושה עם בשר אז כמובן לטגן אותו קודם לתת רתיחה כדי שכל הקצף יעלה ולסנן את הבשר מהמים (הכי טוב לשפוך אותם) אח``כ להוסיף את הירקות חתוכים גס (אמא שלי לא שמה כרוב) אפשר להוסיף גם לפת, לבשל עד שהירקות מתרככים (איזה 20 דק` לפני הסוף להוסיף את הדלעת) ו-10 דק` לפני להוסיף כוסברה קצוצה (או גבעולים אם אתם לא אוהבים עלים שצפים במרק) ולתבל באבקת מרק. זה כל הסוד.