תברכו אותי

ChilD SouL

New member
זה בכלל לא מעט...

תחשוב שעוד 5 חודשים ישארו לי כולה 4 חודשים לשרות, בתקווה לקצת פחות. יאללה, שיעברו כבר 5 חודשים.

OM®I

New member
נמאס לי, אני חותך ת'זין!

לך יהיו עוד 4 חודשים, לי יהיו עוד 18

OM®I

New member
גם בלי קשר לצבא...

איך הוא מדבר על זה כאילו זה היה מזמן... לא עברה אפילו חצי שנה מאז

xxMichaelxx

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

אצלי היה פעם סיפור אחר: היית אצל חבר...אז יצאנו והתכוונו לסוע. נכנסים לאוטו..אני מתניע שם רברס ומנסה לצאת מהחנייה. כלום לא קורה. נותן קצת גז. שוב כלום לא קורה. נותן המון גז. עדיין כלום. אז דחפנו את האוטו החוצה ונסענו לבית שלי... הגיר נפטר.

m G m

New member
בזה אני אלופה!

נתקע לי האוטו בערך פעמיים בחיים, בפעם הראשונה גרמתי לפקק עצום בתוך מנהרה של חניון, התברר שהלך המצבר ובגלל זה האוטו לא הניע. בפעם השנייה לא ברור...אבל ננעלו הבלמים והתדרדרתי לתוך כיכר, בסוף עצרתי עם האמברקס.

אוראל1988

New member
נצל"ש

היום בבוקר בדרכי לביה"ס ראיתי אישה עם הילדים שלה בתוך טרנטה קטנה ומסריחה נראה לי סובארו ג'סטי, והוא הניע לה לכמה שניות ואז נכבה. והיא ניסתה כמה פעמים להניע ואח"כ נכבה לה... קיצר אחרי שהיא הצליחה להניע היא פנתה שמאלה לתוך ירידה תלולה כזאת שיש בסופה כיכר. באמצע הירידה הוא שוב נכבה לה והיא ירדה את כל הירידה עם מנוע כבוי! עכשיו כשהיא הגיעה לכיכר שמתי לב שהיא לוחצת על הבלם (לפי האורות מאחורה) אבל נשארה באותה מהירות! כלומר היא התכוונה להאט אבל נראה כאילו היא לא נותנת זכות קדימה בכיכר וטסה לה להנאתה. ועוד מקרה פעם הייתי בירושלים וחניתי בעלייה, ורציתי לפנות לרכב שמלפניי קצת מקום כי ראיתי שהוא שילב רורס, אז לא היה לי כוח להניע את האוטו רק בשביל זה, אז הורדתי אמברקס והעברתי מ-P ל-N וניסיתי לעצור והאוטו פשוט לא עצר!!!!! פחד אלוהים תפס אותי...בסוף הרמתי אמברקס והחזרתי ל-P. אמרו לי פעם שכשהמנוע כבוי הבלמים לא פועלים, זה נכון? כי אם כן זה ממש מפחיד ומסוכן...

M o l

New member
הבלמים פועלים. המגבר בלם לא...

צריך להפעיל הרבה מאוד כוח כדי לבלום רכב במצב כזה.

אויש. יש לי משהו דומה...

בשיעור האחרון אני נתקעתי ברוכב אופניים... למזלנו...לא קרה כלום חוץ מהלאופניים שהגלגל האחורי התעקם. יש לציין... זה באמת לא אני. היינו בצומת... הוא התפרץ, היה לו לתת זכות. הוא מתשלב...כל הסימנים מראים. העניין הוא שלפניו עבר רוכב...האטתי... ואז ההוא בא במהירות בלמנו אני והמורה. במזל פגענו אחורנית... הבחור ממש התנצל... זה יכל להיות מסוכן כל כך.. תודה לאל הכל נסגר בסדר

למעלה