תברכו אותי

Mis Anna

New member
תברכו אותי../images/Emo3.gif

אתמול נתקע לי האוטו פעם ראשונה ועוד בעיר אחרת אז מגיע לי ממש ברכות
אני והגרר חזרנו בשלום
ספרו על פעמים שנתקע לכם האוטו ולמה.. או אפילו סיפורים משעשעים שקרו לחברים שלכם או משהו..

M o l

New member
הנעתי את האוטו...ויצא המון עשן מהאג

זוז... עצרתי את האוטו, בדקתי עוד כמה דברים וכשהאוטו הגיע אל המוסך החששות הכי גדולים שלי התממשו (ראש מנוע). אבל זה היה לפני שנה. האמת די משעשע, כשהאוטו היה אצל אחותי הוא היה מתקלקל על ימין ועל שמאל לא תמיד דברים רציניים, בד"כ שטויות אבל בכל זאת...). מאז שהאוטו אצלי (שנתיים ומשהו) הוא עושה הרבה פחות בעיות.

8-AN

New member
אחחח ילדה

נתקע לי האוטו בדרך לעבודה אפילו לא בעיר אחרת, אלא בכביש בינעירוני(כביש 5) בצומת גלילות בשיא הלחץ של האנשים שהתנועה לא זורמת ממש... קלאץ' שרוף שוב שלא היה קשה לשער את זה... בכל אופן, לעבודה לא הגעתי לגרר חיכיתי שעתיים בערך והיום שלי היה הרבה יותר ארוך ממה שהוא היה צריך להיות בזמן הכי לא מתאים אלא מה...ביום הראשון שלי במחלקה אחרת בעבודה עם שעתיים של שינה..

Superdror

New member
אמממ.

פעם אחת שטפו את האוטו שלי בעבודה של אחי בלחץ מים חזק - הניקוזים שיש ליד החלונות לא עמדו בלחץ, מים חדרו אל תוך האוטו - קילחו את המחשב ניהול מנוע. גרירה הביתה, מחשב חדש. פעם אחרת, אלטרנטור החליט להתאבד באמצע העיר. הרכב נגרר לחנייה. לאחר החלפת האלטרנטור לחדש, הדבר קרה בשנית(מתברר, מצבר לקוי), טענתי את הרכב באמצעות אלטרנטור וכבלים מרכב אחר ונסעתי לי הביתה עם מינימום צרכני חשמל דולקים, רק מה שהייתי חייב. פעם אחרונה, אזעקה שהתחרפנה ומנעה הנעת הרכב. פירוק מוח האזעקה וגישור באמצעות כבל חשמל - וואלה , מניע
זה הכל, ב4+ שנים. די הרבה הייתי אומר.

Mis Anna

New member
בקשר ל

אזעקה שהתחרפנה קרא לנו גם באוטו הקודם כשעוד לא הייתי נהגת פשוט בסוף כיבינו אותה. והקטע עם החלונות והמחשב אבא שלי כל הזמן אומר לנו לא לעשות דברים עם הרבה מים באזור החלונות חחח

Superdror

New member
אז זהו, שבאזעקה אצלי באוטו יש מפתח

שלא מכבה את האזעקה ומאפשר להתניע את האוטו - אלא רק משתיק את הצופר
למדתי על בשרי. טוב שיש קצת רקע בחשמל רכב ויודעים לאן לגשת.

MrJacKasS

New member
וואוו ..

זה מדהים ועצוב במקצת שאני לא מבין אף אחד מהמושגים הנ"ל. אם אני אתקע חלילה מה אני אמור לעשות?!

MrJacKasS

New member
לא דילגתי

אני פשוט לא זוכר..עשיתי תאוריה לפני 5 חודשים .. וכך או כך זה לא ישנה .. אני יודע את התהליכים להחלפת צמיג למשל, אך מעשית אני בחיים לא אצליח (לא שניסיתי, אבל אני כבר אומר..P:)

Superdror

New member
בנוגע ללדעת מה זה אלטרנטור וכו'...

אני מוכן לוותר לך, גם ככה אם תתקע עם אוטו עם אלטרנטור גמור לא תוכל לעשות כלום. בנוגע להחלפת גלגל, תתרגל עם אבא פעם או פעמיים. זה חובה.

MrJacKasS

New member
חבל שאני לא כוסית

שיכולה לא לדעת כלום על רכב וגברים חסונים יבואו לעזור לה בעת צרה

8-AN

New member
בקטנה...

פעם ראשונה תיקח לך אם לא ראית את זה בעבר נניח חצי שעה(ככה היה לי שרוב הזמן בוזבז על הוצאת הטסה תוך פחד שהיא תישבר...) פעם שנייה(לא באוטו שלי הפעם) לקחה פחות מ10 דקות...

Superdror

New member
במקרה הטוב...

במקרה הרע הוא ימקם את הג'ק לא נכון ויפיל את האוטו. להחליף גלגל זה די must ואני לא מבין את הביג דיל שבזה, תרגול עם אבא/אח לא אמור לקחת יותר מ15 דקות, למחליף הלא מקצועי. מי שהחליף גלגל פעמיים/שלוש בחייו עושה את זה ב5/6 דקות, בלחץ.

למעלה