תביעה ייצוגית

op90210

New member
תביעה ייצוגית

מתארגנת תביעה ייצוגית כנגד האו"פ בדבר עליית שכר הלימוד ,כנגד קיצוץ לא חוקי במפגשים . כמו כן מקרה פרטי שקרה לי ,האוניברסיטה השתמשה במספר כרטיס האשראי שלי לצורך חיוב בדמי החלפת קורס ללא ידעתי . בקיצור חברים ,האוניברסיטה הזו היא אולי עדיין פתוחה ,אני יהיה זה שאסגור אותה . כל סטודנט שמרגיש נפגע ,מקופח ,מידיה הגזלניות של האופ ,מזומן לייצור קשר. *קראתי פה על איזה מנחה מזלזל , חברים ,יש ויש יש מנחים זהב ,ויש מנחים אסון . לגבי המזלזלים -יש לנסות להקיא ה ולהוקיע אותם מהמערכת בצורה נקייה ,כלומר דרך ראש המחלקה ,והגורמים הבכירים באופ . אני אישית ,במידה ומנחה הסב לי נזק שניתן לאמד אותו בסכום כסף ,ממליץ פשוט לגרום לו נזק שווה ערך במונחים כספיים . לגבי סוג הנזק -תשתמשו בדמיון. "עין תחת עין " אין מה לעשות ,אנחנו לא בשר תותחים של אף אחד ,כשהמערכת איתנו -נתמוך בה ,וכשהיא פוגעת בנו -נאלץ להשיב מלחמה כנגד . זמננו ,כספנו וכל משאבנו כבר לא חומר ביד היוצר ,ובטח ובטח שלא הפקר.

Fingertip

New member
לפני שאנשים קופצים וששים לתבוע

אתה בטוח שזה קיצוץ לא חוקי? בתקנון כתוב שצריכים להיות לפחות 8 מפגשים ולכל היותר 15. עד כמה שהבנתי, עכשיו יש 11 מפגשים ברוב הקורסים. אין לי מושג בקשר לחיוב בדמי החלפת קורס, אבל אני חושב שזה לא מצדיק תביעה יצוגית... אהד.

בהנחייה מוגברת יש 14

לפחות אצלי קיצצו מ-15 ל-14. אבל יש התחשבות מבחינת חומר הלימוד אם איני טועה. בעקבות הקיצוץ מורידים חומר קריאה או מאמרים. בהצלחה לכולם.

חבל שאתה לא טורח לקרוא את הידיעון..

עמ 164 בשנתון : בטופס ההרשמה ניתנת על-ידי הסטודנט הרשאה קבועה לחיוב באמצעות כרטיס אשראי אשר בהיותה הוראה קבועה היא מאפשרת לאוניברסיטה הפתוחה לגבות בכרטיס אשראי שכר לימוד ו/או תשלומים נלווים בגין קורסים שהסטודנט נרשם אליהם במהלך לימודיו באוניברסיטה הפתוחה. למרות זאת, עד היום לא הסתפקנו בהרשמת הסטודנט כאסמכתא לגביית תשלום שכר לימוד לאחר הרשמה לכל קורס, וביקשנו מהסטודנט גם הוראת חיוב מפורשת נוספת בכל הרשמה לקורס. ברור שהוראה נוספת זו נעשית על-ידי האוניברסיטה הפתוחה על סמך בקשת הסטודנט להירשם לקורס/ים, ולפיכך הינה מיותרת וכרוכה בעבודה ובהוצאות נוספות. לאור האמור, ננהג מעתה בכל בקשת הרשמה של סטודנט ותיק לקורס באוניברסיטה הפתוחה כהוראת חיוב והרשאת חיוב באמצעות כרטיס אשראי לתשלום שכר לימוד ותשלומים נלווים אחרים. (כמובן שהוראות כאלה לא יחולו על סטודנט שמשלם את כל שכר הלימוד לקורס וכן תשלומים נלווים שלא בכרטיס אשראי). ==== כדאי שתעשה שיעורי בית לפני שאתה רץ לתבוע. לא תשיג דבר מהגישה הלוחמנית הזאת. "אתה תסגור את האוניברסיטה !" נו באמת ... תעשה טובה, תחכה קצת בכדי שאסיים את התואר לפני שתסגור אותם.
לא מתאים לך ? תלך ללמוד במקום אחר. אין שום בסיס לאף טענה שלך. כאשר אתה נרשם את מקבל עליך את הכללים בידיעון. שום דבר לא מוסתר ממך. תקרא אותו וכך יחסכו ממך ההפתעות הללו. כל טוב, אנטארטיקה

למעלה