תאריך

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
תאריך

יש לנו שני מועדים אפשרים: סוף החופש. חגים. תכתבו מה אתם מעדפים. שנהם לא הכי נוחים לי כי אני לומד לפסיכומטרי בחופש ובחגים אולי יהיה לי עומס של מבחנים אז.

ToryMaster

New member
אוי נו

למה לקחת על עצמך לארגן את זה אם אתה עמוס כל כך? החגים, בלי ספק לי, ולשאר התלמידים בביצפר יהיה יותר נוח בחגים

jbu

New member
כי אני התחלתי עם זה

כי אני התחלתי עם זה, היה לי תאריך שבו אני הייתי חייב לבזבז וים בל אביב לכן זה רעיון טוב לעשות מפגש, אני אשמח אם משהוא אחר יקח את הנטל הזה מעל כתפי אבל אף אחד לא רוצה לארגן את זה (בקוי יש אנשים שמוכנים לבוא) אם כך כולם מרגשים אז אפשר לדחות את זה עד להודעה חדשה.

חייבים לעשות את זה בת"א?

הרבה יותר נוח (לי) בחיפה. אולי גם לכל האחרים זה עדיף. הבה ונשאל. ואגב, החגים באמת יותר נוחים.

ToryMaster

New member
אני אומרת נארגן

גם משו עכשיו בת"א כשאלעד שם, וגם משו בחגים

jbu

New member
אפשר לבקש

אפשר לבקש מקיטרו לארגן מפגש פורום בחיפה, הם יכולים לתת הרצאות וכאלה.

undervision

New member
בבקשה

אם אפשר לעשות את זה במרכז... כי אם זה יהיה בחיפה אני לא בטוח שאוכל להגיע.. מה גם, שהרוב כפי שהבנתי מאזור המרכז, ובטח יש גם דרומיים,שבשבילם זה כבר יהיה ממש בעיה...

jbu

New member
אני מתכוון לשני מפגשים

אחד בחיפה ואחד במרכז, אני כמובן לא אוכל לבוא למפגש בחיפה, למרות שאם ילך לשם משהוא שיבאו לבאר-דבע אני ישמח לתת לו כסף כדי שיקנה לי ספר או שנהים. אני מעדיף לעשות את המפגש בתל אביב משום שהוא שיש שם יותר חנויות ויותר דברים שאפשר לעשות אבל אם אלמוג,הנזיר,מוסורסקי ועוד רבים וטובים לא יבואו אז אני לא רואה את הרבה פונטאציאל למפגש. אני חושב שאם כולם יבואו, יסכימו לעשות את הדברים שהצאתי (לא כולל הבירה, זה משהוא פרפראות למפגש ואינו בגדר חובה כלל וכלל) ובכלל כול אחד יתרום את חלקו אני מוכן להתערב שיהיה לנו מפגש מעולה.

undervision

New member
אלכוהול ומגיה...

שילוב מעניין...
ומה הם כולם מאזור הצפון?

jbu

New member
פיל מעכבר

אתם עושים פיל מעכבר, הבירה זה בכלל לא חשוב וזה סתם הצעה, אני לא רוצה שבגלל זה יתחיל להתעורר פה בלגן אלה שיותר נעבוד על דברים שקשורים לפורום (מאגיה וכישוף) הקטע עם הבירה הוא בגלל שחשבתי שבסופו של היום שלם של התרוציציות ודיבורים על מאגיה נרצה קצת להכיר אחד את השני, או סתם לנוח. יש פה חלק מהצפון אולי חצי מהאנשים פה אבל אני לא יודע מאיפה כולם.

למעלה