תאריך

גליתי10

New member
אני מנסה להוכיח על דרך השלילה

לדוגמא שהוא לא יכול להיות עם אופק שור, כי אין לו תכונות של שור כלל...וכו אני דווקא הבנתי אותך, אך אני מתנסחת פחות טוב ממך בכתב, וגם קשה לנהל ויכוח כזה בכתב, זה יותר מתאים לשיחה טלפונית או פנים מול פנים. האם אתה נותן הרצאות בתל אביב.

טומבוי10

New member
גלית מאזניים או לא הבנאדם

הזה בתכלס שלו מארסיאלי וזה פורץ ממנו לגמרי אבל גם ממך

גליתי10

New member
אני דווקא בכלל לא, אין בי שמש של טלאיות

ומארס אצלי נמצא בבית 8 במזל אריה, האופק שלי בגדי, כיוון שאני מפת יום מארס אצלי הוא ירחי, ז"א עקרבי ולא טלאי. מה שלומך? מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא?

חחח לפי ההתנהגות את בהחלט טלאית

אבל כזאת שמסבירה לאחרים לפי השיטה שלה למה היא לא כזאת. אוי כדאי להחליף את השיטה.

גליתי10

New member
דווקא אני עקרבית מאוד קיצונית לצערי, ועלינו א

אומרים שאנחנו מנסים להכתיב לאחרים איך לחיות. הטלה הוא לוחמני בשביל המלחמה, ללא אגנדה מיוחדת.

גליתי10

New member
מסכימה איתך, והיא בנוסף להיותה אסטרולוגית גם

מתקשרת בחסד עליון. אין לי מושג מדוע כאן כול כך מתרעמים על השימוש בחלוקת בתים לפי שיטתו של מיכה וילנר, השיטה שבה היא מלמדת. ההפסד כולו שלהם, אני הפסקתי להתווכח בענין, כול אחד שישה מה שנראה לו, לי נראה שההפסד כולו שלהם.

טומבוי10

New member
גליתי אמרתי לך? ../images/Emo13.gif

אין כמו קוך'ל ראית איך שהפולניה הקטנה שבי יוצאת החוצה? פעכס גועלית שכמותי

ilanamysticana

New member
כל אחד והשיטה שלו

אין זה משנה באיזה שיטה משתמשים. או באיזה תורה משתמשים. אם באסטרולוגיה על שיטותיה,נמורולוגיה על גווניה, פנג שואי בצורותיו השונות בסופו של דבר מתברר שהתמונה בכללותה היא אותה תמונה אותה מפה אנרגתית על האדם. במקרה של חילוקי דעות הן צריכות להיות זעירות וקשורות לנו כבני אדם שעושים את ה"תרגום" בתוך הסרט כשאנו מושפעים מהאנרגיות וההבנות או ההסתכלות השונה אצלינו.למקרה שאין הדברים כך מי שהוא טועה כל התורות באשר הן לא הומצאו על ידי אף אחד אלה על ידי רבים וטובים כל התורות הן הסתכלות בת אלפי שנים של בני אדם בכל היקום רישום והתרשמות כיצד היקום פועל ועובד. כל החכמים לאורך אלפי אלפי שנים השאירו רשומם כל אחד בדרכו שלו. החשוב ,לדעתי, שבסופו של דבר אנרגית האדם על מרכביה ואישיותו היא אחת.

גליתי10

New member
כאשר עושים בעיקר תחזיות זה משנה מאוד

וגם בניתוח אופי כאשר יוצא אופק וכו שונה, בזמן שהאופק נפרש על שני מזלות, אז זה הבדל שמיים וארץ, מי שמעדיף עדיין להשתמש בכלים ישנים שיערב לו, ומי ששם לב כי קשה לדייק, או שהשיטה הישנה לא מספיק מדוייקת, מוזמן ללמוד את השיטה של מיכה וילנר. הוא גם המציא נוסחאות חדשות לתחזיות, שאתם מפספסים אם לא תלמדו אותן, לא חייבים ללמוד אותן, ולהשתמש בהן, קודם תכירו אותן, ואז תראו כמה הן מוסיפות לידע הקיים.

מתוקה..../images/Emo13.gif

את לא באמת יודעת מה אנחנו עושים ואיך, נכון? את גם לא יודעת מה הידע הקיים שיש לנו או לי. את פשוט מנחשת, וזו זכותך כמובן,אבל.. אל תקפצי מהר מדי למסקנות, פליז, זה כל מה שאני יכול לומר. מעבר לזה - כיף לראות מישהו שכל כך מתלהב ממשהו שלמד, ונושא דגל, אבל.. גם באסטרולוגיה וגם בתחומים אחרים - נסי לא לקפוץ למסקנות מהירות מדי לגבי הידע של האחרים, רק בגלל ששיטה כלשהי מדברת אליך. אגב, את שיטתו של מיכה ניסיתי פעם ללמוד, התרשמתי אבל לא התחברתי אליה במיוחד. לעומת זאת את מיכה אני בהחלט מחבב. מסרי לו ד'ש.

גליתי10

New member
אם נולדת בישראל, אז האופק שלך הוא במזל שור בע

זה אומר שיש לך גם מתכונות מזל שור, אלו תכונות לא מולדות אלא מה שרכשת מהסביבה שבה גדלת, כמו כן זה הרוש הראשוני שאתה עושה על אחרים, אתה מלא ביסודות האדמה, יציבות עם כבדות ועוד...

למעלה