תארו לעצמכם

trilliane

Well-known member
מנהל
ועוד 2 ליהוקים אחרונות:

לתפקיד ריילי - אלון ריינהורן (שאין לי תמונה שלו, והוא גם יותר יפה ממארק בלוקס לדעתי, אבל משהו בו מזכיר לי אותו...) גם אני לא מחובבי ריילי, אבל הנה תמונה דיי חביבה שלו. ולתפקיד דרוסילה - רונית אלקבץ. היא לא דומה לה בכלל, אבל גם היא רזה באופן חולני, ויש לה רזומה מרשים בגילום דמויות משוגעות ומטורללות לחלוטין... לשאר השחקנים לא מצאתי עדיין ליהוק ישראלי מתאים, אבל זה יגיע... אני חושבת שהארבעה שבחרתי (תתעלמו מהדמיון החולני שלי באמצע) דווקא לא רעים. (מה לא?!)

ד י י ז י

New member
:)

קורדיליה וסנדי בר - ישר כשראיתי את התמונה של קורדיליה חשבתי על סנדי בר! וגם אנג´ל ויאיר לפיד - יפה!!

Buffy1

New member
יפה! ../images/Emo6.gif

מסכימה איתך בקשר ל: אנג´ל-יאיר לפיד, למרות שדיוויד יותר יפה וגם קשה לי לדמיין את יאיר משחק את אנג´לוס קורדיליה-סנדי בר. איך לא חשבתי על זה קודם?
פיית´-לירון לב. באמת יש דימיון
ריילי-אלון ריינהורן. קצת דומים, אבל אלון באמת הרבה יותר חתיך ממארק.

חחחחחחחחחחחח

בתפקיד שמוליק (ספייק) - דודי בלסר (כי הוא חתיך!) בתפקיד מירי בנעיון ציידת הערפדים: יעל בר זוהר. בתפקיד יוסי (אנג´ל) - צביקה פיק (כי גם הוא בערך בן 200). בתפקיד מירו כהן (זאנדר) - עידן אתרמן (צחי!!!) בתפקיד חיים לוי (ג´יילס) - שמעון פרנס. - סבלנות, היא הדרך הבטוחה. בתפקיד חלי רוזנברג (ווילו) - חני פירסטנברג (מה לא ג´ינג´ית?) בתפקיד שארה (טארה) - שרית וינו אלעד. (דרכנו!!!) בתפקיד ג´ויס בנעיון - תקווה מדוד ותקווה. שמוליק: "מירי, נשמה, אני אוהב אותך כפרה, תכניסי לך לראש." מירי: "אבל שמוליק, זה לא יכול להיות ביננו, אתה ערפד, אני קוטלת, וגם, אבא שלי הולך לחתן אותי עם מירו, אבל אני לא רוצה שמוליק, קח אותי! קח אותי עכשיו!" *נשיקה סוערת*

resputin

New member
ניקולי...

r u ok dearling? or should i call the doctor again..? בכל מקרה, אהבתי את הבגד שיש לג´יילס בתמונה, הסגנון הגותי הקל אבל היפה.. (אהה.. אני לא מאמין שסגרו את בלאק רוז.. איפה עכשיו אני אקנה לי בגדים..?!!?!)

חולני! ../images/Emo5.gif

הישראלים יהרסו את זה, בדיוק כמו שהם יודעים להרוס סדרות כאלה.. ספיק-שמוליק? מה זה? ערסיית הערפדים? אני מצטערת, מיכל ינאי-פיית´ כל כך לא עושה לי את זה. ואל.

Buffybot

New member
מעורר בחילה ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

קשה לדמיין אפילו את האנשים הישראל-מגעילים האלה מגלמים תפקידים בבאפי. לא שיהיה להם כסף אפילו ליתד עץ...
אבל אני מסכימה בנוגע לקודרליה-סנדי בר. ופליז לא חני פירסטנברג לווילו, קשה לי להסתכל עליה גם ככה. אלא אם לוילו יהיה חור בשיניים. אבל אתם שוכחים טווחי גילאים. יש למשל את יעל בר זוהר-רק התחילה את שנות ה-20 לחייה. ויאיר לפיד בתור אנג´ל-הוא בשנות השלושים ומשהו שלו. מזל שזה לא נועד להיות רציני...

אלעד ר

New member
הרגע עלה לי הליהוק של אנג´ל!

מי יתאים יותר לגלם את אנג´ל שלנו אם לא אקי אבני!! אחד מהשחקנים הפופולריים ביותר בישראל!! הוא יכול ליצור כאן היסטריה בתפקיד אנג´ל! מה אתם אומרים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מקיאה את נשמתי לשמע הרעיון. ../images/Emo5.gif

אני אבני מלוקק ודוחה. איכס!

Digi Lista

New member
גירסה ישראלית לבאפי?...

זה נשמע מטורף, מאוד מטורף אבל אולי גם מדליק(טוב, אני תמיד משתוללת עם הרעיונות למשמע דברים משונים...אני מטורפת חסרת פרופורציות...). אבל אם כבר גירסה ישראלית לבאפי אז כדאי שיקחו את האנשים הבאים(חבר´ה, אני צוחקת מהרעיונות המפגרים שאני הולכתלכתוב כאן, אני לא רצינית בעניין שיהיה ברור!) ספי רבילין או רמי ורד יהיו ג´יילס(כן, זה רק מתחיל להיות אינפנטילי...) יעל בר זוהר או אורנה בנאי בתפקיד לימור יהיו באפי(לימור ממש עצבנית ותכסח לכולם את הצורה!) ליאת אחירון(איייככססס כמה שאני שונאת אותה), או לירון לב(אני שונאת אותה אפילו יותר) יהיו דרוסיליה רותם אבוהב או חני נחמיאס יהיו פיית´(אל תשאלו מה אני רואה עכשיו אחרי שכתבתי את הדבר הזה...) ספייק יהיה ארז טל ועד כמה שזה תמוה יקראו לו שמעון... זאנדר קובי מחט(כי הוא פשוט ישחק אותה בוק בקלות...) יגאל שילון יהיה שד רשע שאוהב לגרום לאנשים לעשות טעויות... ולאנג´ל אני בכלל לא רוצה לחשוב על מחליף(יש גבול, אני לא רוצה להקיא!) בטח ישנו את זה לשמות ישראליים, והם יגורו באיזה קיבוץ נידח בארץ, הם לא יקטלו רק שדים וערפדים אלא כול מיני חסרי תועלת(פאדיחה להגיד למי התכוונתי... כשכתבתי את זה...) בקיצור זה יכול להיות מעניין, אבל לא כמו באפי אלא יותר כקומדיה...
(לאחר ההודעה הזאת אני מאשפזת את עצמי כי יש לי יותר מידיי רעיונות לפרקים וזה נורא עצוב...)

WacKy WitCh

New member
ודן שילון יהיה...

בלטאזר... (רק חסרה לו גיגית ענקית של מים... חיחיחי...)

mscooter

New member
מה???

רמי ורד? ספי ריבלין? את שמה לב מה את כותבת?? אלה אנשים מצחיקים, לא צנוניות ! לצנונית בשם ג´יילס צריך מישהו דומה. כמו, למשל, (ובצחוק כמובן) ........................................................................................ אין לי מושג... מישהו יודע?

אנשים מצחיקים?

אולי, לאנשים מסויימים.. אבל יחסית לבאפי הם די מצחיקים בגובה הדשא.. צדק/ה מי שאמר/ה , אם כבר אנג´ל, אז יאיר לפיד. ורק בגלל המבנה גוף. אני מתקשה לראות אותו מעלה מבט מיוסר על הפנים שלו. ואל.

או או מצאתי!!!

מי תהיה פיית´ מושלמת
לא אחרת מאשר: ציפי שביט !! וווסלי יכול להיות הילד מ"בינתיים סוגרים את המייייייים!" (עזבו - חסרות לי שעות שינה)

resputin

New member
עידו.. לך לישון, דחוף...

איך הגעת מאליזה דושיקו, הגבוהה רשה שווה וסקסית לציפי שביט, או בכיונייה "השמנמוכה הצייצנית והמקומטת"?!

star lili

New member
את פיית´ חייבת לשחק

איגי ווקסמן. אין, היא פשוט נולדה לתפקיד.

למעלה