תארו לעצמכם

Buffy1

New member
תארו לעצמכם

שהיו עושים גרסה ישראלית לבאפי - איזה עלוב זה יכול להיות... זה ייראה בערך כמו "באפי הסרט", התסריטים והשחקנים. בטח היו לוקחים את יעל בר זוהר להיות באפי... חחחח
אנג´ל - יהודה לוי? שרון פרנס?
ווילו - חני פירסטנברג
זאנדר - מיקי גבע
קורדיליה - נועה תשבי
ג´יילס - גידי גוב
דון - הילדה מהפרסומת של בזק "כאילו דה"
ג´ויס - איריס ברנע

אלעד ר

New member
הרגע נתת להם רעיון..

בכלל זה דפוק שהרבה פעמים עושים גירסאות ישראליות לסדרות מצליחות מחו"ל..

Buffy1

New member
הודעה לבמאים והמפיקים

שמסתובבים ברשת: שלא תעיזו לקחת את ההודעה הזאת ברצינות

אני כבר רואה את זה....

היא רק מסתכלת על ערפד והוא הופך לאבק... במקום צלבים היא תעמוד עם מגני דוד ו- "חי" (שזה מן הסתם ההפך מ- "מת" ולכן גם יפחיד ערפדים) ותגיד להם "אתה החוליה החלשה, שלום". וברוך הבא לפורום

resputin

New member
אני אישית חשוב שזה יהיה משעשע..

..קצת עצוב, אבל אכן משעשע- גדולת הכותרת של הבדיחה הטלוויזיונית הישראלית. נ.ב. יום רביעי יש בערוץ הסרטים בשמונה וחצי סרט של סת´ גרין, מי שמכיר את הסרט ´יד רצחנית´ או משהו בסגון (זכרון צולע..), סרט חביב ומשעשע ב-88..

Bassman

New member
לא לפי האתר של סאות´פארק...

אבל הם תמיד היו מטומטמים
תודה אני משנה

trilliane

Well-known member
מנהל
חשבתי על זה פעם, אבל בליהוק אחר:

טוב, לא ממש על ליהוק, אלא יותר את מי השחקנים מזכירים לי בתמונות מסויימות או באופן כללי... לתפקיד אנג´ל הייתי לוקחת את המקבילה הישראלי שלו: יאיר לפיד! אמנם הוא הרבה יותר נמוך, אבל חוצמזה הוא עונה יפה על הדרישות: גבר נאה למדי, פוזה אינטלקטואלית, הג´ל בשיער, השרירים המפותחים וכמובן - המלתחה, המורכבת רובה ככולה מחלוצות שחורות בגזרות דיי דומות שמדגישות את השרירים שלו... תריצו איזה פרק אקראי מהעונה הראשונה של "אנג´ל" ותבינו על מה אני מדברת - אנג´ל בפירוש גונב חולצות מהארון של יאיר לפיד! ואני מביאה הוכחה בתמונה. להמשך הליהוקים, המשיכו להודעה הבאה...

trilliane

Well-known member
מנהל
קורדיליה

שוב, מדובר בליהוק של בחורה קצת נמוכה יחסית, אבל תודו שיש בזה משהו (כשמסתכלים על קורדיליה הישנה, לפני שהיא התחילה להתעלל בשיער שלה, כן?). גללו למטה כדי לראות את האסוציאציה שלי... סנדי בר!

trilliane

Well-known member
מנהל
ג´יילס

לא הייתי לוקחת אותו לשחק אותו, כי הוא לא ממש מתאים והם לא דומים בכללל... אבל! בתמונה אחת, הספציפית הזו, מצאתי דמיון בין אנטוני סטיוארט הד ל... (גללו מטה) ששי קשת! אני יודעת, אני יודעת... דמיון קצת חולני יש לי. אבל בתמונה הזו הוא באמת ממש מזכיר את ששי קשת, לפחות לי... מה אני יכולה לעשות? חוצמזה, גידי גוב "קולי" מדי מכדי לשחק צנון בריטי
צריך לחשוב על ליהוק אחר.

trilliane

Well-known member
מנהל
והדמיון החולני שלי ממשיך...

שחקנית ישראלית שמזכירה לי במשהו את פיית´ (משהו בקולה צרוד, נענועי הצוואר ובעיקר משהו בעיניים) היא... לירון לב. אני לא חושבת שהיא שחקנית טובה או יפה כמו אלייזה דושקו, אבל איכשהו, היא מזכירה לי אותה אסוציאטיבית... רק רציתי שתדעו
ובתמונה הבאה אליסון האניגן עושה פרצוף שמזכיר לי במשהו את... (תתכוננו נפשית, זה לא הולך להיות יותר טוב מהאסוציאציה הקודמת) * * * * * מיכל ינאי. *אנחת בושה אומללה*.

trilliane

Well-known member
מנהל
עוד תמונה של אליסון האניגן

גם בה היא מזכירה לי את אותה אחת מלמעלה... נו, מה לעשות.

trilliane

Well-known member
מנהל
והפעם היא מזכירה לי מישהי אחרת

(שבו חזק על הכסא ועל תאכלו תוך כדי גלישה מחשש לחנק) וכמובן, אל תשכחו לגלול למטה... אילנה אביטל. אבל רק מזכירה! לא אומרת שהיא דומה לה בכלל... (כי היא לא, משום בחינה שהיא). זה רק בתמונה הזו, בחיי, אני מתנצלת!

למעלה