תאנה

אור-לך

New member
תאנה

המון תודות על ערב נחמד ומהנה. ואתכן, בנות יקרות, שמחתי מאוד להכיר. אתן משהו אחת אחת! אור.

תאנה

New member
אור-לך

ובהזדמנות זאת גם שאר היפיפיות שהתייצבו אצלי היה לי כיף איתכן - ונשארתי עם טעם של עוד. בפעם הבאה נוסיף קצת מהתבלין הגברי- מבטיחה!

יערית

New member
לפעמים הם רק התוספת

שתופסת שתוססת שקופצת אז אולי בכל זאת נעשה להם טובה(וגם לנו בחיאת ראיתי כבר את העיניים שלכן אתמול:)) אנחנו שועלות,צמאות ,רעבות,ואוהבות בשר! אז לנקסט טיים אולי באמת כדאי שנצרף גברים בכדי שישברו את המתח שאנחנו נמצאות בו:) יש גברים שמתנדבים בכלל?או שכל אחת תצרף את האיש שלה? יערית-שמושכת לך בצמות

אור-לך

New member
תגידי...

לאלו גברים את מתכוונת? גוגי, קונפיוז או שמא שמשון הגיבור? את חושבת שנוכל לעמוד מולם...?

אור לך זה בשבילך

תפקדיכן להעמיד לנו ממי ולא לעמוד מולנו הרי את רואה שחכמת חיים אינה בידך!!! מדברת יותר מאשר מבינה ככה זה,הלא אמרתי לך שיש לך מה ללמוד!!!

avitalp

New member
איילי, זה בשבילך

אם זו ההגדרה שלך לתפקידן של הנשים בעולם (הגדרה ``עניינית``, אני חייבת לציין), תעשה לכולנו טובה... קח את ``חוכמת החיים`` שלך בידך.... ובא ל(נשות) ציון הגואל... אביטל

אביטללללללל

קצת הומור ,קצת קלילות מה יהיה????!!!!! כלכך קל לעצבן אותכן די מספיק !!!לצחוק זה בריא ,דרך אגב אני צוחק אם לא אמרתי קודם אני נהנה לעצבן אתכן כי זה ממש לא בעייה ואתן ישר מתלעמות אנא בנות וגם את אביטל די מספיק בואו נחייך ונסתלבט כי החיים יפים וקצרים

avitalp

New member
מתלהמות???

דווקא כתכתי את ההודעה הנ``ל עם המון הומור וצחוק בריא.... וככה בדיוק היית אמור להתייחס אליה.... רק מה? נראה לי שאתה נהנה לעצבן אותנו, והרבה פחות כשזה בכיוון ההפוך... ``ותחשבו על זה.....`` אביטל

אור-לך

New member
שמשוני

איזה מזל שאתה פה. ואיזו ``חכמת חיים`` - משהו! טוב שיש לי ממי ללמוד, הרי אני לא רוצה להישאר בורה...

אור-לך

New member
במחשבה שניה...

אני בכל זאת מעדיפה להישאר בורה, אז למה שלא תקשיב לאביטל ותיקח את ``חכמת החיים`` שלך בידך...ולך לחפש לך איזה חור לתקוע אותה בו.

eyal shimshon

New member
אור לך

אני מרגיש שאני מפתח אלייך שנאה ,את מצטיירת כאדם מאוד טיפש ומלא באימפולסיביות ,אולי אפשר להציע לך כוס מים להירגע? אורי לך אולי עדיף - עורי לך? אורי חבל את מפסידה ידיד נפש,אין בי רצון לפגוע,נכון אני ישיר ובעל חוש הומור וקצת סרקסיסט אבל עם לב רחב ואומרים שאדם מאוד טוב אז אולי נירגע לפני שלא נדבר יותר אחד עם השנייה או שאת מעדיפה שלא נתייחס אחד לשנייה?

אור-לך

New member
מה קרה...

שמשון הגיבור, אתה עצבני? חשבתי שהכל הומור אצלך... אני רק תוהה איך אתה מוכן להיות ידיד נפש של טיפשה כמוני... שום ושמן זית עוד היה הולך אבל, סקס איתך - רק המחשבה מעוררת בי גועל. אז באמת תודה לך על כל העצות וההצעות - אך לא תודה! אור. נ.ב. עצה אחת אני מקבלת - לא נתייחס אחד לשנייה (למרות שזה בטח יהיה מאוד קשה לאור דבריך החכמים פה).

eyal shimshon

New member
אור לך -טיפ

אני מציע לך לפעור בור בחול ולצעוק חזק בכדי להוציא את כל התסכול שלך אח`כ אני מציע לך הרבה סקס !!! גם שמןזית,שן שום לפני השינה וכל יום לחשוב איך את יכולה לתרום לאנושות ולא איך האנושות יכולה לתרום לך ואח`כ להביט במראה כל בוקר ולחייך ולהגיד שלוש פעמים ,, אני אוהבת את עצמי`` מאחל לך הרבה אושר אור לך

יעריתו`ש!!!

מתי אני מוזמן? דרך אגב אם תתקשרי אליי אני אנגן לך כל שיר שתבחרי !!! יש לי חברים חתיכים רק תזמיני... יעריתו`ש שמח שאת פטריוטיט ,כריזמטית כי כל מילה שלך אכן במקום אז ממי תלבשי חוטיני כשאני מגיע חחחח... סתם הלצה... הכל סרוח טובה כמובן בעצם למה לא?????!!!!

תאנה

New member
אגב - שמשוני יקר

התקשרנו אליך - אבל בחרת להיות מחובר לרשת כנראה. פספסת את ההזדמנות שלך - כמו שאמרת לא פעם: הזדמנות נותנים רק פעם אחת!

למעלה