תאנה

באמת???

יעריתו`ש אני מרגיש שאני מדבר אם זינה הנסיכה הלוחמת!!! אולי תרימי טלפון היום בארבע ? בקיצור אם את רצינית ויש קפה אני בכיף בא וקחי הכל בפרופרציה כולנו בני אדם שרוצים להכיר ... לגיטימי ואם החלטת שאת נותנת הזדמנות אחת מכיון שלא עניתי אז שיקולך מראה קצת על אישיותך להיפך ממך אני נותן רק הזדמנות אחת למישהי שלפחות עונה בחזרה חומר למחשבה יעריות`ש!!!

תאנה

New member
אני בהלם

אבל אני לא יערית. אולי תתחיל לשים לב מי כותב לך ומתי?

אופס טעות!!!

תאנה ,תאנה רוצה סכין להרוג אותיעל מה העצבנות ,אז טעיתי מה קרה??? כולה בנאדם!! תגידי מה שלומך ,הכל טוב??? מקווה שכן תאנה ושבעת המינים=בנות סה`כ שמונה ,לא? זה מה שציפה לי באותו לילה??!!!

תאנה

New member
שמשון שמשון

ממש לא רוצה להרוג אף אחד. כבר אמרתי לך קודם - הכל בהומור. ואכן - 8 בנות.

תאנה תאנה

תאנו`ש מתי אטעם מפירותייך העסיסים? אולי כהתחנפות מצידי והזמנה שלא בשיגרה ,רוצה לבוא אליי לשתות משהו? תהיי נחמדה ותחשבי לפני שתעני,אני יודע שאת תשחקי במשחקי מילים ותגידי שלא אבל אולי יקרה משהו לטובה ותגידי -מתאים אני מגיע

יערית

New member
היי לכולן

יום קשה ביותר בוודאי עבר על כל אחד ואחת מאיתנו, איזו אובדן,איזה אסון. גם היום מצאתי את עצמי מהרהרת איך רק כאשר חשבתי שהנה הגיעו ימים של שקט, פתאום אני יכולה לצאת לפגוש חברות,חברים,להשכיח את הסיוט האישי שלי,ושוב יש עוד אירוע מחריד שמזעזע אותי ,אומנם אנחנו הופכים אפטים שמידה מסוימת ,אך די להרג הזה,די למוות הכל כך לא מוצדק הזה. תאנה יקירתי,הרבה תודות לך ולשאר החברות על ערב נפלא,מהנה ,מצחיק, מסוקסק,עצוב בסיומו,היתה לי אפשרות להכיר מקרוב נשים נחמדות ביותר, לרקוד סלסה,לנשנש,וןכמובן הרבה יין זרם בגרוני. היה נחמד בננות,מקווה שאגור במקום משכני החדש נמחזר את הערב הזה שוב. המשך יום טוב יותר לכולנו, יערית.

סליחה על ההתפרצות

אבל את בעצמך משהו!!! מילת המפתח שלי היתה אתמול ``נינוחות`` - נדיר שאני מרגישה כ``כ נוח וכיף עם אנשים שאני מכירה רק וירטואלית. בנות, אתן חומר אנושי משובח ביותר, כולכן. אוריאנה

יערית

New member
תפסיקי עם ההתפרצויות שלך

לפני שאני מעמידה אותך בפינה!!!!!!! חשבתי שאמרת ניחוחות:)ואני מילאתי את עצמי ימבה בושם יוקרתי:-( אז הרגשת נוח? ליד מי יותר ספרי לי....? ידעתי..טוב לא אספר לאחרות,גם אני אוהבת אותך. יערית-שיש לה עוד שעה אחת לשבת חופשית.

אור-לך

New member
ושוב...

הוצאת לי את המילים מהפה... אני, שחוששת תמיד ממפגשים עם אנשים שאני לא מכירה, הרגשתי כ``כ נוח בחברתכן. באמת השאיר טעם של עוד. אור.

avitalp

New member
ואני מצטרפת לנאמר

היה ערב נפלא... שמחתי לפגוש את כולכן... תאנה יקירתי - תודה לך על שאיפשרת את קיומו של הערב הזה. אביטל.

יפעת*

New member
מצטרפת לכל הנאמר

ורק נקווה שעד הפעם הבאה יהיה קצת יותר שקט באיזורינו היה אחלה יפעת

חן.

New member
סוף סוף הגעתי למחשב....

תודה לך תאנתי, תודה לכן בנות.... נהניתי לגלות את הכשרון....כשרונות....הנגינה בפסנתר ובחליל, השירה, הסיפורים המצחיקים, הבדיחות, הריקודים... כבר מזמן אני יודעת שלנשים יש איכויות רבות...., אני כבר מחכה למפגש הבא, אביטל ואני חשבנו כבר על איזהשהו רעיון מקסים... שיהיה לכן יום טוב כמה שאפשר בתוך כל הזוועה שמסביב... שלכן באהבה...

למעלה