ת'אמת, טלי לא כוסית!

אני לא יודעת מה איתכן

אבל ראיתי אותה בפסטיגל אחד בוי או די כשהיא היתה בת 16 והיא יפה והכל אבל אין בה שום דבר שאין בעוד 10288345968 כמוהה.... חוץ מהכריזמה והפלפליות שזה מה שהחזיק אותה בתעשיה אבל כבר אנחנו רדודים ומסתכלים רק על מראה אז יש לפחות 99999 בנות שראיתי מימיי שהרבה יותר יפות ממנה איזה מן מדד זה? מודד מה? לא יודעת אני כנראה לעולם לא אבין איך אפשר לאמוד אדם רק בגלל המראה החיצוני שלו

אז רגע שאני יבין....

את אומרת-"איכססס למה לאהוב את טלי היא כאילו שיו היא פשוט מכוערת ...ובן אדם מכוער כאילו לא יכול להיות מוכשר..שיו איך אתם בכלל יכולים לאהוב דבר כזה..." אז ככה..,בן אדם לא נקבע לפי היופי החיצוני שלו....טלי מוכשרת,שחקנית מדהימה...ולפ]י דעתי גם יפה!!!

../images/Emo6.gif פתאום ראיתי את הכותרת

וזה מאוד הצחיק אותי... המילה ת'אמת.... כאילו מה זה יכול להיות שקר? אם היה לי שקל על כל טיפת טמטום שקיים בבחורה הצפונבונית הזאת הייתי מליאאאאאאנית...

יש אנשים שקוראים לעצמם פירה, אז

מה זה אומר עליהם? שהם תפו"א מעוכים? זה הניק שלי וזה הכל

../images/Emo68.gifאולי לפני שאתן מתנפלות תבינו

מה רוצים מכן?? אני לא ירדתי על המשחק שלה לא ירדתי על האופי שלה כולה לא הבנתי מה עושים ממנה איזו כוסית שתהיה הבנאדם הכי מקסים בעולם זה אומר ישירות שהיא איזו כוסית על?? תודו בזה היא לא כוסית ולא נעליים! האיפור בטלויזיה משנה אותה אבל במציאות באמת שיש לה עוד הרבה מה לשפר.. מצידי תעריצו אותה חופשי אבל פקחו ת'עיניים כוסית היא לא! הטעם שלה בבגדים ממש לא משהו! ראיתן עם איזה בגדים היא מסתובבת? זוועה! ועוד ההליכה שלה.. שאלוהים יעזור.. זאת כוכבת זאת?? הולכת לי כמו גבר! עכשיו תבינו אני לא באה לרדת על המשחק שלה, אני כולה רוצה שתבינו מי עומד לכן מול העיניים אני לא אומרת לא להעריץ אותה אבל צריך להבין שהיא יכולה להיות אחלה שחקנית, אבל כוסית- היא לא למה ישר לומר שבאתי לעורר סנסציה? אמרתי שאתן מעריצות בחורה לא כזאת כוסית לא אמרתי שאסור להעריץ כאלה ולא פסלתי הערצה כזאת, רק רציתי שתפקחו כבר ת'עיניים היא ממש לא מושלמת! למה להכניס לי מילים לפה?? אם אתן מעריצות אותה, לפחות אל תתנו לה להאמין בזה שהיא כוסית. היא עוד תשתכנע ואז מי יודע עם מה היא עוד תצא לרחוב..ואני אומרת את זה לטובתה כי עם מה שהיא לובשת היום.. היא בנאדם נחמד ושחקן טוב אבל כוסית היא לא, רק שתדעו ואל תנסו לשקר לעצמכן זה הכל אל תעשו ממני כזאת שטחית צפונבונית צפונבונית אבל אני עושה עוד דברים חוץ מלקנות בכיכר המדינה
שלום

m e m o r y

New member
אני לא מבינה דבר אחד

למה את מרגישה צורך לכתוב את כל זה??? הבנתי מצויין מה את חושבת (לא חסכת במילים) וסבבה לך - למה את מרגישה שאת צריכה "לפקוח לנו את העיניים"?? אולי אני אכנס לכל פורום ופורום שיש בתפוז ואכתוב מה אני חושבת? לא חסרים פורומים של כל מיני "סלבס" שאין לי באופן אישי מושג למה אנשים מעריצים אותם, אבל זה לא אומר שאני מרגישה צורך לפקוח לכולם את העיניים כי בסה"כ זה כיף למצוא מישהו שאפשר להזדהות איתו ולהתקחות אחרי כל דבר שהוא עושה או מוציא מהפה. ולסיכום, יכול מאוד להיות שטלי בכלל לא כוסית אבל בבקשה תשאירי את העיניים שלי סגורות. אני אפקח אותם כשיתחשק לי.

מתנה לי

New member
למה את קונה בכיכר המדינה?

זה ימבה כסף.. חוצמזה לא אמרתי לרגע שאת לא עושה... את בטח עושה! בטח את קוראת את כל הספרים מסדרת המורדים.. ובטח היית בשיר נולד.. ואת שומעת בריטני ספירס. אין מה להגיד... את עושה הרבה. פורום יקר- הנה לכם ילדה לדוגמא! היא יוצרת... היא שואלת.. היא מחפשת משמעות. מראה זה דבר חשוב! בחיים לא ילך לכם כלום אם אתם לא יפים תמיד ולא רק במסך. המסקנה שלי היא שכולנו צריכים להיות יעל בר זוהר. אני מקווה שעד מחר תשתפרו. אוהבות כפרות מתוקות ומאמיות שלי. מתה עליכן!!! (אני שחקנית)

חמודה שלי

את צריכה לפקוח את העניים.. כולם צריכים להיות יעל בר זוהר?! חחח מצחיק אם כולם יהיו יעל בר זוהר.. לא שיש לי משו נגד גברת בר זוהר אז אממ יהיה עצוב.. תתבגרי מותק!!

Lilo the fairy

New member
שירוש ושי-לי, שתיכן טועות../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

היא בכלל לא יודעת לשרשר
זה היה מכוון להודעה הראשית.

למעלה