ת'אמת, טלי לא כוסית!

אבל שי לי היא זאת שאמרה [בציניות

כמובן] "המסקנה שלי היא שכולנו צריכים להיות יעל בר זוהר."

חח אופס חשבתי שזאת היילדה הזאת

כמה פעמים אמרת כוסית היא לא

מה לעזאזל אכפת לך אם היא כוסית או לא ויותר גרוע אם חושבים שהיא כוסית או לא?
עזבי את הבחורה בשקט... בכלמקרה לא הבנתי למה את מכניסה לנו מילים לפה? יש פה איזה 10 דפים פעילים ובאף אחד מהםלא מופיעה שרשור שהיא כוסית... וכן ש כאלה שחושבים שהיא כוסית מה לעשות תתבעי אותם בסדר.?? רק תעזבי אותנו במנוחה באמאש'ך... שיגעת לי את השכל ותלמדי תחביר לפני שאת נכנסת לפורום אינטיליגנטי שכזה...

אין לי כוח אפילו להתאמץ לענות לה

בצורה אינטיליגנטית כי גם ככה היא לא תבין גם אם היא תעזר במילון אז אם כבר אז כבר....

SaPiRoOsH12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תשקרו לעצמכן טוב שלא, עוד מעט תגידי לי שאני חיה בהכחשה... לכי לטיפול. יאללה ביי

../images/Emo79.gifועוזר לך להגיד לנו את זה?../images/Emo4.gif

כאילו,תחשבי מה שבא לך,תחשבי שטלי לא כוסית,תחשבי שהיא עקומה.,שאף אחד לא שם עלייה,כל מה שבא לך. אבל אל תבואי אליינו. אנחנו פה כי משום מה היא יותר מכולם משכה את תשומת ליבנו,וכל אחד שכותב פה נמצא מסיבה אחת-טלי אם את לא אוהבת אותה,חושבת שהיא לא כוסית,שהיא עקומה,ואת לא שמה עלייה,את מוזמנת ללחוץ על הכפתור האדום עם האיקס. יומטוב.

אוקיי...

דבר ראשון למה הכינוי שלך צפונבונית כיאלו את רוצה שיקראו לך ככה?!טוב אם את אוהבת אז סבבה... דבר שני כיאלו מה אכפת לך מאיתנו?! מה את פותחת את לנו את העיניים כיאלו איזה נשמה את שמעי את יודעת כמה סלבס יש שאני לא מבינה למה מעריצים אותם אז אני רושמת להם בפורום אז זהו שלא! דבר שלישי אני פגשתי את טלי שרון פעמיים ורק שתידעי היא ממש ממש יפה וגם כוסית!ואין לה שום בעייה עם הליכה והקטע עם זה שהיא מעופפת או חולמת בהקיץ מה שזה לא יהיה היא לא סופרמן היא בנאדם כמוך כמוני ואולי את כוסית (אין לי מושג לא ראיתי אותך)אבל לכל אחד יש יום רע שהוא לא ניראה טוב או שאת חולמה בהקיץ זה מחוסר שינה וזה לא קשור בין להיות כוסית.
טלי שרון-עובדה כי כוכבים אין רק בשמיים
עפר שכטר-כי הוא הבנאדם עם הכי הרבה ביטחון עצמי

shira1993

New member
כמו שאמרו

"על טעם וריח אין מה להתווכח" אז את חושבת ככה ואחרים חושבים אחרת. אני לא יודעת מה עם אחרים בפורום אבל אני לא כאן רק כי טלי שרון היא יפה אני כאן כי אני חושבת שהמשחק שלה ממש מדהים וגם אם טלי לא הייתה ממש יפה אני הייתי אוהבת אותה.

כל אחד והדעה שלו

אני חולקת עליך אני חושבת שהיא בנדאם מדהים, ומצחיק, והיא שונה לגמרי מיעל בר זוהר..

אוקי......

א. היא נראית פצצצה!!!!היא מדהימה אבל עזבי את זה..... ב.אנחנו לא מעריצים\אוהבים\מעריכים או מה שאת לא רוצה בגלל איך שהיא נראית!!!!!אלא בגלל שהיא שחקנית מדהיייייייייימה ובכללי בן אדם מקסים!!!! סו......בי בי!!

למעלה