ת'אמת, טלי לא כוסית!

ת'אמת, טלי לא כוסית!

על המסך היא זוהרת והכל ועושים אותה ממש פצצה אבל ברחוב היא עקומה! מה זה? היא הולכת עם הגב כפוף קדימה והפרצוף שלה שונה! זאת כוסית זאת? תראו שאף אחד לא ניגש אליה ברחוב אף אחד לא מזהה אותה אף אחד לא שם עליה! אנשים תיארו לי אותה כרזה (זה היא כן) כוסית עם גוף נשי ראיתם ת'שער בידיעות? יצאה פשוט גבר! מה זה הזרועות האלה? ונראה כאילו אין לה חזה! תראו את יעל בר זוהר זה יופי אמיתי! תראו אותה ברמת אביב ג' בקושי איפרו אותה והיא הייתה פצצה! מה שמייק אפ יכול לעשות... תחשבו על זה אותה אתם מעריצים? ממנה אתם מתרגשים כל כך?נו באמת בקושי זיהיתי אותה ברחוב ואם לא היו אומרים לי לא הייתי שמה לב גם הבחורה גם פשוט מעופפת! קחו קצת חומר למחשבה וצאו מהסרט...הוא במילא משעמם

../images/Emo9.gif

א. אני לא מעריצה ב. אני מניחה שלדעת הרוב פה היא כוסית
ג. אין לה חזה
ד. מעופפות שליטה
ה. אם את אוהבת את יב"ז, למה שלא תלכי לפורום שלה?
ו. משפט חרוש (ונכון): על טעם וריח אין מה להתווכח

שירוש1989

New member
אחחח מיכלוש.. איזו עדינות../images/Emo99.gif

והיא אמרה שנראה כאילו אין לה.. ומעופפות אכן צ'ליטה!
(עד גבול מסוים:-\)

danit1234

New member
כן מיכלי אומרת את הדברים בעדינות

לעומתי למשל
[אם תסתכלי בהודעה שרשמתי למטה
]

זאת אני../images/Emo3.gif

אופס
חפיף
באמת עד גבול מסוים...חשבתי על זה כשכתבתי שזה שליטה אבל לא היה לי כוח לפרט
ועוד לחפש ניסוח נורמלי
(כבר אמרתי שאת מנסחת לי מלא דברים?
)

נהנו לשמוע את תוגבתך בנידון

מה רצית להגיד בזה שהיא לא יפה?! נו ו מה יצא לך?! יפה כלום.. אז קחי תעצמך ואת הדעות הלא מעניינות שלך.. ואממ לכי..

../images/Emo31.gif!!!!

אל תבלבלי במוח! טלי מהממת!!! והרבה יותר מבטלוויזיה!! לא מה שחשוב זה החיצוניות!!! אין לך מושג איפה את חיה!

danit1234

New member
את יודעת ששתיקה שווה זהב? ../images/Emo12.gif

כנראה שלא את נהנת לעשות מעצמך מטוטמת[סלחו על המילה] יותר ויותר בכל משפט \: ואת חושבת שאנחנו מעריכים אנשים[כמו שאת עושה אולי] לפי יופי אנחנו מעריכים אותה לפי זה שהיא יודעת לשחק מצוין אני חושבת שרב האנשים לפחות שנמאצים כאן נמצאים מהסיבה שהם בין היתר מערכים את כישרון הנפלא שלה למשחק זה שהיא כוסית זה כבר משו אחר
אם היא לא יפה לדעתך אז ממ אל תסתכלי עליה
יופי לא בונה את הבן אדם. טוב האמת שאצל כוכבות הן נבנות גם לפעמים בזכות מראה ולא כישרון. אז חזרי למחילה ממנה הגעת ועשי טובה גדולה לכולנו! תודה

SaPiRoOsH12

New member
../images/Emo6.gif

את אולי מהפורום פאקצות שמה?! למה לאהוב מישהו לפי היופי החיצוני שלו?! אולי טלי לא יפה כמו יעל בר זוהר, אבל היא מיוחדת! טוב כל אחד והטעם שלו!

שירוש1989

New member
את יודעת מה, צודקת!

טלי היא לא כוסית, היא יותר מיזה! כוסית זאת אחת ששמה עליה בגדים צמודים קצת מייק אפ וידעת לעשות פוזות למצלמה כמעט כל אחת יכולה להיות היום כוסית אבל יפה באמת, אחת שההבדל בין איך שהיא נראית על המסך ללטלויזיה הוא לא של שמיים וארץ וכן הלאה, אין הרבה יש לך בעיה עם הגב שלה? מה את מנסה לומר פה בכלל. למה הגב שלך גם יותר טוב? אפאחד לא ניגש אליה ברחוב? למה את סטוקרית שלה שאת יודעת? וגם אם זה ככה, אז מה? חייבים לגשת לכל אחד שהוא מפורסם? למה אין לו חיים? זה שאת מתלהבת מכל "כוסון" פליט כוכב נולד לא אומר שכל העולם ככה על השער אני לא אגיב פה מייק אפ שמו גם ליעל בר זוהר, וראית ת'פוטורצח שלה? אין בנאדם מושלם,גם היא ברחוב לא זוהרת כמו בטלויזיה הסרט משעמם? את בטח מאלה שנרדמות תמיד בסרטים

danit1234

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך כ"כ

אני לא מתפאלת מטלי בלי איפור כי היא די דומה למציאות לעומת זאת כשראיתי את בריטני ספירס בלי איפור זה היה די סרט אימה אחרי שרגילים לראות אותה עם מסכת איפור שמכסה לה טוב טוב את הפנים :|

../images/Emo12.gif טוב זה דיי ברור שהמטרה

שלך בכתיבת ההודעה הזאת היא לעורר סנסציה אבל בחרת במקום הלא נכון ואם היית חושבת על זה לרגע היית מגלה את זה לבד מעצם ההודעה שלך.. פה לא יתחילו לריב איתך אם טלי יפה או לא... אנחנו פורום אינטיליגנטי וחבל על המאמץ שלך עד שפתחת ניק במיוחד... אם באמת בא לך כסחים מטורפים גשי לפורום שבו הרב ילדות פקאצות שישמחו לריב איתך ולהסביר לךלמה המוערצת עליהם היא כוסית על.... את צריכה קישור לפורום נינט? או שתסתדרי לבד צפונבונית 19 שכמותך?

mary17

New member
על טעם ועל ריח

אני מבינה שהמטרה שלך כאן היא לעורר מהומה בראבו הצלחת היופי בעיני המתבונן שמעת על המשפט הזה
לדעתי היא מאוד יפה ומצטערת שאת לא חושבת ככה זכותך המלאה ואם את מעריצה אותה רק בגלל המראה אז מאוד מאוד מצטערת אבל זה מצביע בדר"כ על אנשים רדודים יעל מאוד יפה וברור שהיא תהיה יפה ברמת אביב ג' היא הייתה בת 17 ואם תשאלי אותי לטלי יש יופי מאוד מיוחד אם לא הייתי כ"כ עייפה הייתי ממשיכה את דברי אבל אני הרוגה לילה טוב

שירוש1989

New member
סתם בקשר לקטע של הבת 17..

ברור שכככל שאדם צעיר יותר הוא בד"כ יותר יפה, אבל תראי יבז הייתה אז בגילנו, ובכל זאת יש המון בנות שלא מתקרבות לאיך שהיא נראתה בגיל הזה

למעלה