תאמרי לי .........

אוגי פה

New member
תאמרי לי .........

תאמרי לי תאמרי לי איך לאהוב אותך כי ברצוני לדעת הכל תאמרי לי איך ללחוש לך ואלחש לך מתוכי שיר תאמרי לי את הדרך ואני אלך בה שידי לך מושטת כדי שתלכי לצידי תאמרי לי היכן לגעת כדי שהנגיעה תכבוש אותך ותסעיר כל רגש ישן כפות ידי מבקשות להתמוסס לתוך בשרך תאמרי לי וזאת אעשה תאמרי לי רק זאת אבקש עם כל השאר אסתדר ותרשי לי לומר לך מילה אני אוהב אותך שיר זה נכתב למי שתחפוץ לחוש אהבה

אוגי פה

New member
ואם כבר רומנטיקה אז גם שיר

בעירי הרחובות שטופים באהבה וקופידון יושב לו בשמיים כל האוהבים באים ומחפשים תשובה אלפי זוגות שאוחזים ידיים כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך בעירי אין עננים ואין שום מריבה קופידון אוהב ימים של קיץ אם את מרגישה אלי מעט יותר קרובה חבקי אותי חזק בשתי ידייך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אלייך אייל גולן

השיר הזה כל כך מתאים לכאן...../images/Emo23.gif

לכל אחד יש ת´אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת´אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום לכל אחד יש ת´חלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש ת´חלום שלה שיבוא ויסעיר את הלב כמו מים לצמא וליאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה ואת הנשמה המתוקה שלי... מילים: עוזי חיטמן

Mוניk

New member
את מטריפה ../images/Emo23.gifשיר אהבה../images/Emo23.gif

את מטריפה את מטריפה לי את תחושים והשפתיים כל כך רוצה לבוא ולדבר חיפשתי רגע לעשות לך קצת עיניים ואת אמרת אתה קצת ממהר בעולמי אנחנו פה רק שניים לא מסובך פשוט וגם יפה הבאתי ים הבאתי גם שמיים אז בואי את ולא צריך יותר ובלילות אני שומע עם השקיעות איתך אני חולם ומול עיניי אני רואה בך את מלאך ואת יפה יותר בעולמי אנחנו פה רק שניים לא מסובך פשוט וגם יפה הבאתי ים הבאתי גם שמיים אז בואי את ולא צריך יותר את מטריפה לי את תחושים והשפתיים כל כך רוצה לבוא ולדבר חיפשתי רגע לעשות לך קצת עיניים ואת אמרת אולי קצת תמהר מילים: יואב יצחק+אופיר שמחי לחן: יואב יצחק ביצוע: יואב יצחק שבת שלום אוגי
מוניק

למעלה