תאמרו שלום יפה.....!!!!!!!!!!!!1

עדה אל תעזבי ../images/Emo7.gif

עדה אל תעזבי רוצים שתשארי!!!

KiShKooSh

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif

עדוש הבטיחה לי שהיא לא עוזבת בתנאי שבאירוחים הבאים מישהו שעולה לשידור יגיד את זה לעודד אני בעד
אני מבטיחה אם אני עולה לשידור אני יגיד לעודד(כדי שעדוש תישאר
) מי שבעד שיקיש

../images/Emo99.gifאני רוצה פיצוי../images/Emo99.gif../images/Emo177.gif

פיצוי אני רוצה...
פיצוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתם?!?!?!?!!?? ולא..אנייעשה לכם ת'מוות............!!!!!!!!!!!!!!!1 חיחייחיחיחייחיחיחיחיחחי סתאםםם עזבו..היתחרפנתי לגמרה מנתיייייייי

SofyTofy

New member
עדה../images/Emo103.gif

הם עשו טעות קטנה, אז לא נורא, מה הקשר לפורום? למה לעזוב מקום שאת אוהבת? אני הייתי שם ואמרתי להם שקוראים לך עדה והם חייגו שוב. לא נורא

ירדן...

כיף לך שהיית..נורא רציתי לדבר איתו..והם ביאסו אותי.. אוףףףףףףףףף זה הורגע אותיייי שיכולתי לדבר איתו...!! אוףףףףףףףףףףףףףף בחייי שלא בכיתי ככה אף פעםם

לא עדוששש אל תעזבי אותנו../images/Emo7.gif

אני התגעגע עם תעזבי וזה לא טובב!!! בקיצררר על תעזבייי ואני מקווהה בשבילךך שיום אחדד תפגש ואפילו הוא יביא לך חתימה חיבוק ונשיקהה!! רק אל תעזבי אותנו עדוששש!!!

metuka15

New member
לדעתי את סתם עושה החלטה מפגרת

הם טעו בשם שלך וזה גרם לך לא לדבר עם נתי..אבל לא הייתי עוזבת את הפורום בגלל זה כאילו עודד והפורום זה 2 דברים שונים לגמרה! לעודד אין שום קשר אלינו אז למה לעזוב?

KiShKooSh

New member
כי לא נרדמתי../images/Emo3.gif

אז חזרתי אתמול קצת והלכתי לישון

ירדנדן

New member
עדושוש אל תלכי!!!!!!

אני מתחננת!אל תתיחסי לתפוז!!בבקשה אל תלכי!!!!!!!!!!!!!

מההההההההההההההההה

אני בשוק שזה מה שקרה עדה עזבי את תראי עוד תיפול לך הפתעה מהשמיים חכי ותראי אל תלכי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עדוש

ראיתי מה ביקי רשמה, אבל לא נראה לי שאני יכולה לעזור לך ככה, כי אני לא מתכוונת לעלות לשידור, אני אמות על המקום, אז חבל!! אבל אני כן יכולה לעזור לך בדרך אחרת, אל תדאגי כפרות!! אני אעשה הכל כדי שנתוש יתקשר אלייך!!

KiShKooSh

New member
חחח תמותי על המקום../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

חחח חמודה
מוטי

יש לי משהו לספר לכולם.

הרגע הייתי בפורום אחר של מיכאלה ודבר אחד יש לי להגיד עליו הוא מגיעיל. הפורום של תפוז זה הפורום הכי טוב שאפשר למצוא בנתיים.

למעלה