תאמרו שלום יפה.....!!!!!!!!!!!!1

yoooni

New member
חבל שאת סתם מתמרמרת ../images/Emo4.gif

תפוז באמת רצו בטובתך, את צריכה להיות מאופקת ולהבין שהשם עדה הוא לא שם נפוץ כל כך, והם לא רצו לטעות, וחשבו שזה עדי. אי אפשר לכעוס עליהם בגלל זה. בסה"כ הם רצו בטובתך - לעשות לך כיף

תקשיבו שניה....

אני הלכתי לי לבת דודה שלי בגילי..עם פלאפון..... אנחנו יושבות רואות את האירוח..ואני שולחת מלא מסרים.... ואז הוא מחייג....ואחי עונהה...והוא מבקש את עדי..ואני שומעת את אחי באירוח..!!!!!!!!! ואני מתחרפנת..!!!!! ואחי לא הבין..(18) בעצם (19)[ בקיצור אני פשוט מעוצבנת...ויוני זהלא קשור לשם שלי..!!! הואאא אמר עדיי..!!!!!!!!!!!11 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה משגע אותיייייייייייייייייי אתם לא יודעים כמה בכיתי לי....כמו לא ודעת מה...כל הדרך ברגל בכיתי...ואז התחלתי לצעוק על אח שלי..והוא ניסה לעודד אותי.."אלתבכי.." את רוצה אני יתקשר לאולפנים...??..ואז הוא נתן לי ת'ממספר..והיתקרתי..זה חייג..ומה?! הם ניתקו לי בפרצוףף...!! חכו אני יתנקם בעודד החרא..!!!!!!!!!!!!!!!!!11

yoooni

New member
חבל שאת עוזבת, באמת חבל ../images/Emo7.gif

אבל אני לא מחזיק אף אחד בכח.

כי לא הייתי בבית...

הייתי דקה מהבית...פה מולי....צל בת דודה שהיא חברה שלי..יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני פשוט רציתי למות יוני אתה בוכה??????????

KiShKooSh

New member
עדוש רוצה תאמת בכיתי בשבילך../images/Emo7.gif

אני ככה: "קיבינימט, היא מזה רצתה לדבר איתו
וייי למה
איזה קרציות
" ואני אומרת תאמת, שלחתי להם לפני שבוע הודעה עם הניק שלך שידעו שזה חשוב לך (רצינית לא צינית ממש שלחתי את הניק שלך) ואיי איזה עצבים זה בטח
טוב ממוש תדעי אני תמיד כאן בשבילך
שלמה עליך

אורטלי..

למה נראה לך מישו בכלל שם עליי בפורום הזה בכלל
הפורום ימשיך להיתקיים אפילו אם אני לא יהיה..ולא אכפת לי...כי אני לא רוצה להרוס בגללל שאני הולכת...

למעלה