תאמינו לי..

יהודי23

New member
אולי..

נתחיל בזה - את יכול לגלוש מעמוד מותאם במיוחד לסוללרי
דרך כאן: http://m.tapuz.co.il כנסי לקומונות ומשם לשידוכי תפוז... תתחברי וצפייה קלה ונוחה מאוד

למה אני ער בשעה כזו טוב זה מקום ציבורי ואני לא נוהג לשתף לעולם במרחב ברשת (כולל פייס,וכ'ו)
עבודה שלי זה טכנאי מחשבים כעת אני מבצע תיקון לכמה מחשבים נשאר לבצע כמה התקנות, וממתין עד לתהליך שלא צריך נגיע ותעסוק והכל נעשה בצורה אוטומטית ועף לישון.. כעת זה מעולה אחרי שעות שינה בכל 4 ימים חגשבת

אה אוקי..

אבל למה תיקונים בשעה כזו? גמאני ישנתי מלא בחגשבת הזה.. ולפני איזה שעה רק חזרתי מעל האש.. מקווה להירדם בקרוב! ולגבי הגלישה יש לי נוקיה דבע לגמרי בקושי זז! אז לא ניראלי זה יעבוד..

יהודי23

New member
שווה לנסות

עמוד מותאם לסוללרי ולצריכה מוקטנת של שימוש ברכיבי המכשיר ובגלישה..
כך שאין לי ספק שיעבוד מהיר יותר

ריכוז עבודה מכל השבועות כך שזה הזמן הכי טוב ובשקט.. אין כמו לעבוד בלילה עם אזנה להרצאה ברקע...

יהודי23

New member
מנסיון של אלפים!

סגולות לא משחקות אצלי , מי שמאמין בזה יבורך..
אני מאמין בתפילה ורק בתפילה ודיבור עם בורא העולם
אם השידוך/פגישה לא התאימה אני אומר לבורא העולם תודה! וממשיך הלאה...

יהודי23

New member
- בעזרת השם!

יהודי23

New member
"כל המתפלל על חברו נענה תחילה"

ברוא העולם רוצה רק טוב עבורנו, הטוב הגדול ואהבה הגדול נסתר ממנו , גם זה רצון השם, אמונה חזקה בבורא העולם זה הכוח הגדול שלנו

מאחל לך כנ"ל בעזרת השם הצלחה רבה בחיים בכלל , ובשידוך בפרט שתמצאי את הזיווג הטוב והמושלם ותקימי עוד השנה בנין עדי עד בעזרת השם אבא יקר שלנו

מעומק
יהודי

התחרפנת לגמרי

חחחחחחחחחח
טוב נו לפחות אתה גם שומע הרצאות....
אבל מי התיר לך להסתכל בכאלה סרטונים?

יהודי23

New member

מה רע בחיבוקים ואהבת חינם... מה שבטוח שוידאו הנחמד לא מגיע לרמה של הפרסומות עפות כאן ... בלי להתחסד...

בקשר להרצאות אכן שומע הרצאות של יאיר כלב ונהנה. מאודדדדדד!!

יש הבדל

בין פרסומת שקופצת בלי רצונך לבין לחפש סרטונים,שאף אחד לא יודע מה תוכנם!וגם יש אפשרות למנוע פרסומות קופצות
אם אתה מתחבר לנט כשר!
נו ובתכלס איך ההרצאות משפיעות עליך?

למעלה