תאמינו לי..

תאמינו לי..

חברות זה עברות! נמאס לי מכולן.. באלי כבר להתחתן,להקים בית בישראל, לפתוח דף חדש בחיים בעז"ה להיות מאושרת!! אבל למה זה כ"כ קשה?? מתי כבר אמצא את שאהבה נפשי?? אני מכירה בחורים אבל משום מה..זה מרגיש לי שזה לא זה.. ואי אפשר ללכת נגד הלב!! אולי באמת אנסה את השידוכים בקטע הרשמי דרך שדכנים ולא משפחה או חברים... למרות שזו לא בדיוק אני... מה אתם אומרים??

קליט

New member
תפני אל שדכניות מומלצות

יש עיכובים כדי שנעריך את הבן זוג . בהצלחה !

תודה..

תכיר לי כמה שדכנים ושדכניות,אני לא מכירה.... אבל בבקשה לא את אלה שיכירו לי יצורים.. חח

האמת בתקופה האחרונה בקושי נכנסתי..

עכשיו יש לי טיפה יותר זמן לבקר שם בתנאי כמובן שהם לא עושים בעיות כמו אז... איך עבר החג?

יהודי23

New member
תפילות בכוונה פלוס פניה לשדכנים = חתונה!

המתכון בדוק ומונסה שערתי תפילה לא ננעלו
והצלחה בדוקה!

יהודי23

New member

בתכלס השעה כזו יושב ברשת.. לא צריך הוכחה יותר טובה מזה שאני לא נשוי
, טוב אולי בגלל הכמות המופלטה

ממממ...

אז תתפלא לשמוע שיש פה בתפוז הזה מלא נשואים שגולשים בעוד האישה שלהם לידם נוחרת! חח.. גמאני אכלתי מלא מופלטות ומותר לי למה לא יזיק לי להשמין קצת...

יהודי23

New member

על זה לא חשבתי.. אשמח לקבל את המתכון

(איך הבחור/סבא יושב על המחשב ואישתו לא מעירה לו על זה)

יהודי23

New member

לאן זה היה לי מוזר.. כניראה משהוא יהיה סקרן מאוד לקורא את השיחה שדיברנו בשעה הזויה הזו אולי יתן דוגמא אישית שלו
בעניין...

ואיתך בעניין עדיף לא לדעת איך זה עובד שם.. יום הוא.. יום היא..

חחחחחחחחח

העיקר שכל אחד מהצדדים חושב שהצד השני נאמן לו.. חח תכלס אבל בנינו זה מה שמפחיד בנישואים! במיוחד אצל החרדים שיש להם נטייה גדולה לתפוז! וזה שהם נשואים ממש לא מפריע להם.. מוסיפים את האות נ` לכינוי וזהו,מצפונם שקט!

יהודי23

New member
איתך בכל מילה

אכן נקודה רגישה מאוד בחיי הנשואים זה אמינות!
אפשר לומר שזה היסוד העומד כל החיי הנשואים.. שאין אמון (
) ה' ישמור!

שאפו והבהרה..

וואי סיוט להכנס לכאן מהפון שלי

כדי להגיע לסוף אני צריכה לעבור את כל ההודעות אחת אחת.. חח לא נורא! אגב למה לא ישן?

למעלה