תאילנד
היי לכולם,
אנחנו זוג שמתכוון לנסוע לתאילנד לתקופה של 3 שבועות בחודש ספטמבר-אוקטובר.
רציתי לשמוע מה דעתכם על המסלול:
יום 1- נחיתה + התאקלמות בבנגקוק
יום 2- טיול של יום אחד לקאנצנבורי. הבנתי שאפשר לסגור דרך למטייל טיול ליום אחד בלי לינה. מישהו היה בזה? יכול לספר פרטים?המלצות?
יום 3- טיסה לצ'אנג מאי.בעקרון אנחנו רוצים להיות שם יומיים באופן עצמאי ובאחד מהימים האלו לעשות את טיול האומגות, ולאחר מכן לעשות את הטיול ג'יפים של טאנה 3 ימים. מה שמשאיר לי סה"כ 5 ימים בצפון. מה אתם אומרים, כדאי להוסיף עוד יום או ש- 5 ימים זה מספיק?
יום 8- טיסה לקוסמוי. שמתי לב שהטיסות מצ'אנג מאי לקוסמוי מאוד יקרות. יש המלצה לאתר טוב שאפשר להזמין מימנו?
בעקרון מבחינת איים אנחנו רוצים להיות בקוסמוי וקופנגן. בטיול הראשון שלי הייתי בצד השני(פוקט, קופיפי וקראבי), אך למיטב הבנתי לא מומלץ כל כך להגיע לאזור זה בחודש ספטמבר אוקטובר בגלל מזג האויר.
האם לדעתם מספיק להיות ב- 2 האיים האלו או להוסיף אי נוסף? כמובן שבמסגרת שהותנו באיים ניקח כל מיני טיולים כמו 42 האיים וכו' לכן אני חושבת ש- 2 איים זה מספיק כי גם ככה במסגרת הטיולים נבקר בעוד מקומות, אבל הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם.
כמו כן, כמה זמן לוקח להגיע במעבורת מקוסמוי לקופנגן?+עלות משוערת לאדם?
את היומיים האחרונים של הטיול אנחנו רוצים להשאיר לבנגקוק לשופינג, מה שמשאיר לנו בערך 13 ימים לאיים.
היי לכולם,
אנחנו זוג שמתכוון לנסוע לתאילנד לתקופה של 3 שבועות בחודש ספטמבר-אוקטובר.
רציתי לשמוע מה דעתכם על המסלול:
בעקרון מבחינת איים אנחנו רוצים להיות בקוסמוי וקופנגן. בטיול הראשון שלי הייתי בצד השני(פוקט, קופיפי וקראבי), אך למיטב הבנתי לא מומלץ כל כך להגיע לאזור זה בחודש ספטמבר אוקטובר בגלל מזג האויר.
האם לדעתם מספיק להיות ב- 2 האיים האלו או להוסיף אי נוסף? כמובן שבמסגרת שהותנו באיים ניקח כל מיני טיולים כמו 42 האיים וכו' לכן אני חושבת ש- 2 איים זה מספיק כי גם ככה במסגרת הטיולים נבקר בעוד מקומות, אבל הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם.
כמו כן, כמה זמן לוקח להגיע במעבורת מקוסמוי לקופנגן?+עלות משוערת לאדם?