Justin Angel
New member
תאוריית אם!
רק לציין שחזרתי לפורום אחרי העדרות קלה. בעקבות שהביתה החלטתי להמשיך לעבוד על התזה שלי (כן כן, אני יודע שאין לי חיים) וסוף סוף כתבתי את תאוריית האם שלי. אני לא יודע בכלל אם בסוף אני עושה תזה על מאגיה ,אבל לפי הסימנים שאני רואה עכשיו יסכימו לזה וגם יקבלו את זה שלא כללתי תוצאות של ניסויים פרקטים. טוב , בכל מקרה החלטתי לתלות כאן במהירות את התאוריה: אנרגיה קינטית האגורה באנרגיה מאגית
= כמות אנרגיה (קבוע X שהסברתי לפני שבוע עליו) * אנרגיית התודעה הנדרשה לעבד את כמות האנרגיה (עדיין לא קבעתי יחידות מדידה). "אנרגיה קינטית האגורה באנרגיה מאגית" = ברגע שתנסה להפוך את האנרגיה המאגית בכמות מסוימת זה יהיה הכוח הפרקטי. נמדד בניוטונים. כמות האנרגיה = כמו שהסברתי לפני שבוע ,נמדד לפי קבוע X. "אנרגיית התודעה הנדרשה לעבד את כמות האנרגיה " - התודעה צריכה משהו , "דלק" אם תרצו , כדי לתחזק את עצמה כדי שתוכל לעבד אנרגיות. כמות ה"דלק" הנדרש. אין לי עדיין יחידות מדידה כי ייתכן שאני אבחר בקלוריות, או A.T.P או בכלל סוג קבוע חדש, ובכל מקרה יהיה מעניין לגלות. בעקרון תליתי את זה כאן רק כדי להראות לכם שכן יש הוכחות פיזקאליות ומתטיקיות בנושא מאגיה. נ"ב בימים האחרונים אנשים עם הרבה יותר ניסיון ממני ניסו לנפץ את התאוריה וניכשלו, איזה גאווה. זאת סתם הייתה אזהרה לאזארוק שהיו אנשים עם יותר ניסיון ממנו שניסו ונכשלו (אבל אני בשמחה מוכן לשמוע את הטיעון שלך, ואז להסביר לך את הטעות שעשית). מצטער שלא פירטתי יותר , או הסברתי יותר, אבל השעה באמת מתחילה לחדור לתוך המספר המצומצם של שעות שינה שאני באמת ישן.
רק לציין שחזרתי לפורום אחרי העדרות קלה. בעקבות שהביתה החלטתי להמשיך לעבוד על התזה שלי (כן כן, אני יודע שאין לי חיים) וסוף סוף כתבתי את תאוריית האם שלי. אני לא יודע בכלל אם בסוף אני עושה תזה על מאגיה ,אבל לפי הסימנים שאני רואה עכשיו יסכימו לזה וגם יקבלו את זה שלא כללתי תוצאות של ניסויים פרקטים. טוב , בכל מקרה החלטתי לתלות כאן במהירות את התאוריה: אנרגיה קינטית האגורה באנרגיה מאגית