תאורייה לעיסוקכם...

אפרופו כושים ותחפושות

לחברות אופנה אמריקאיות יש חברות קש שמעצבות ומוכרות בגדים לחבר'ה מהשכונה, רק כדי שחברת האם תוכל למכור גרסאות פרמיום שלהם כשהילדים הלבנים מהפרברים ינסו לחקות את הסגנון של הראפרים המגניבים מהשכונה.

סתם ריאלי

וה"שכונה" שזורמת בעורקי הגנגסטרים אמיתית בערך כמו הפוזה של סאבלימינל. כמי שגדל בפריפריה, אני יכול להעיד על כך שב"שכונה" הישראלית הממוצעת לא גדלים גנגסטא-ראפרים (אלו ילדים עשירים עם ראסטות) אלא סתם לוזרים, כמו כמה מאלה שלמדו איתי ביסודי, כשיום עוסקים בעבריינויות המגניבות הבאות: אחד הוא נרקומן, שמתחזה לחרדי כדי לקבץ נדבות מדלת לדלת. השמועה אומרת שבעבר ישב בכלא על אונס של זקן בזמן שהיה תחת השפעת סמים. שני הפך לספר, גילה את סוד הגוונים וחולצות הבטן, והיום הוא קוקסינל בברזיל. שלישי הגשים את חלומו מכיתה ו' והפך להיות סרסור, הוא כל כך "מצליח" בעבודתו, עד שהוא משלים הכנסה כשומר בתחנה המרכזית שלתל אביב. רביעי עבר ללוס-אנג'לס, לאחר שמשפחתו ברחה מהארץ (אבא שלו רימה את שותפיו לעסקי התה הטיבטי). השמועה אומרת שהוא מפיק כיום סרטי פורנו של קיטעים וגמדים. אכן, מגניב נורא.

major mouse

New member
צבעוני ביותר

הדבר הראשון שעולה לי בראש זה אוסף דמויות מאחד הקומיקסים של גארת' אניס. יש פה את כל המרכיבים הקלאסיים של גארת': דת, פורנו, אלימות.

princeOFdream

New member
כן ממש- SIN CITY

וזה היה משעשע אף מהריאליות של הקודם- מעניין אותי למה אתה זוכר את כל זה.. כנראה זו דמות הבלש שהשפיעה עליך. בכל מקרה, אני בכלל לא דיברתי על ´עברייני הצעצוע´ כדוגמת אלו שהזכרת. מה לעשות שכל מה שהם רואים בסרטים והופך אותם לכאלה בא בסופו של דבר מהמציאות שלנו? כמו רוב הדברים שיוצר המוח האנושי...

למה לא כדאי להיות פושע

כל עבריין גדול היה פעם עבריין קטן. כל עבריין קטן ישב בפעם הראשונה בכלא. ובלילה, החבר'ה מהתא עשו לו ערוסה. כל פעם שאתה רואה עבריינים וגנגסטרים מגניבים במדיה, זכור שיש להם רקטום מורחב.

Serpent Axis

New member
מכל הדוגמאות לא הבנתי

מה רע לו לקוקסינל ומה ה"לוזריות" בלהיות ספר או בלהיות בברזיל?

אגב עברית תקינה

"קוקסינל" היא מילה עברית מקורית, שנובעת משמו המסחרי של אמן דראג צרפתי שהופיע פעם בארץ. "קוקסינל" בצרפתית, הוא "פרת משה רבנו".

panters

New member
זה קרה לי כשהייתי קטן ושיחקתי מוד

הייתי משחק גנב ומרגיש שאני יכול לצעוד בשקט ולהסתתר בצללים ממש התאמתי את עצמי לדמות (די בהצלחה למעשה :))) בתקופה של השנים האחרונות אני דווקא נטתי לשחק מגוון של דמויות (חוץ מאנשי הדת למיניהם) ולא נראה לי שאימצתי איזושהי התנהגות יוצאת דופן מההתנהגות שלי בדכ...

למעלה