תאוריה שלי למה

black robe

New member
פניתי אל "אמוש פמוש"../images/Emo63.gif

שאמר/ה: "אם לא ראו אותו אז אני כמעט בטוחה שאו שהוא התעתק..."

../images/Emo58.gifאבל

אדון הרמיוני חחח סתאם שחכתי שבספר השישי לצורך שיעורי ההתעתקות דמבלדור ניטרל את הקסם שלא מאפשר להתעתק?? אז אולי הוא עשה את זה גם עכשיו? או שזה לא יכול להיות?

black robe

New member
איך הוא בדיוק עבר את../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

השער אם הוא היה בתוך הארון?

../images/Emo12.gif דמבי הרג פעם מישהו?../images/Emo58.gif

כי אם כן, יכול להיות שעוף החול הוא הורק'...

black robe

New member
כן, הוא הרג מישהו...../images/Emo63.gif

בספר הראשון כתוב, כשהארי קורא את הקלף של דמבלדור על הרכבת. (עמוד 110) דמבלדור מפורסם במיוחד בזכות הבסת הקוסם הרשע גרינדלוולד ב-1945... אבל בשביל מה הוא צריך הורקרוקס? דמבלדור לא מפחד מהמוות. הי, רגע!! כתוב שהוא הביס אותו בשנת 1945, נכון? אז זה אומר שהיה קוסם "רשע" כשוולדמורט היה בן 19 בערך?? מה בדיוק הקוסם הרשע הזה עשה? ז"א, הוא היה כמו וולדמורט? ואם אתם שואלים אותי איך אני יודעת שוולדמורט היה בן 18 באותה התקופה, אז הנה: אם הספר השני היה בשנת 1992, וחדר הסודות ניפתח לפני 50 שנה, אז 1992 מינוס 50 = 1942. עכשיו, טום היה מדריך באותה התקופה, וידוע לנו שמדריכים ממונים להיות מדריכים מהשנה החמישית. ז"א שהוא או היה בן 15/16/17... 16 ושלוש= 19.

black robe

New member
לא אמרתי שהוא צריך הורק'!../images/Emo63.gif

אני דווקא אמרתי שהוא לא צריך הורק'!

black robe

New member
אוי, סורי...../images/Emo63.gif

"ואם אתם שואלים אותי איך אני יודעת שוולדמורט היה בן 18 באותה תקופה..." הכוונה היא ל19

תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

הוא לא מפחד מהוות, אולי הוא דואג ששהארי לא ישאר לבד, והוא הרי יודע שהוא נחלש/יחלש, אז הוא עשה הורק'..

הביס זה לא חיב להיות הרג

יכול להיות שהוא היה בשלטון, היה לו כח והשפעה והוא הביא למפלתו, אבל לאו דווקא למותו.

תאוריה אדירה.

אין אפס והלוואי וזה נכון פשוט אני לא מעכל את זה שהוא מת. ואל תשכחו שרולינג לא סתם כותבת מילים!בטוח שיש משהו בזה שמתואר שהארי דימיין עוף חול שנעלם. אהבתי מאוד את התיאוריה פשוט-חבל על הזמן.

תאוריה אדירה.

אין אפס והלוואי וזה נכון פשוט אני לא מעכל את זה שהוא מת. ואל תשכחו שרולינג לא סתם כותבת מילים!בטוח שיש משהו בזה שמתואר שהארי דימיין עוף חול שנעלם. אהבתי מאוד את התיאוריה פשוט-חבל על הזמן.

למעלה