תאוריה שלי למה

תאוריה שלי למה../images/Emo58.gif

דמבי לא מת! נכון בפרק האחרון בטקס הקבורה היה כתוב שם שפיתאום הקיפה את גופתו של דמבלדור אש לבנה ואולי הוא גרם לאש כי לפי התגובות של האנשים שהיו שם הם צעקו,ואם זה היה כמו בכול הטקסים אפחד לא היה מגיב ככה בצעקות ובצווחות.אז לדעתי דמבי עשה את האש וגם הספיק ליברוח, כי לא כתוב שם שראו אותו מבעד לאש אבל אולי כן ראו... וגם היה כתוב שישר הקבר הופיעה וכיסה את דמבי ואני מצטטת פרק אחרון "הקבר הלבן" עמוד 581 "לפתע עלו צווחות מהקהל.להבות עזות, לבנות, התקלחו סביב גופתו של דמבלדור והשולח שעלי שכבה: הלהבות התרוממו גבוה יות ויות, לרגע אחד החסיר ליבו של האר פעימה, כי חשב שהוא רואה עוף חול המרחף בשמחה שמי התכלת, אבל האש נעלמה בתוך שניות. ובמקומה נגלה קבר שיש לבן, שכיסה את דמבלדור ואת השולחן שעילו הונח. אז תגידו לי מה אתם חושבים בעניין.

../images/Emo58.gif

יש עוד הוכחות עוד מעט אני ישיג אותם שדמבי לא מת ויש לפחות 5 הוכחות שיביא לי עוד מעט שדמבי לא מת ואמרו לי שזה הוכחות חזקות

אוייי אוףףף

אני לא אוהבת ליקרוא באנגליתת...ואני לא הולכת ליקרוא את זה באנגלית... אין את זה איפשהו מתורגם לעיברית?או שאולי אתה תהיה נדיב ותתרגם לי את זה.??? כי אני לא טובה באנגלית למרות שקראתי את הארי פוטר באנגלית הבנתי שפרשתי לעצמי הייתה טעות ענקית

Itamar Levy12

New member
../images/Emo58.gifקראתי ועדיין../images/Emo58.gif

לא שיכנע אותי,בעיקרון זה נשמע חופר מידי בפרטים ונתפס בקטנות-לא מציאותי כל הנושא הוא פשוט מת וזהו. המטרה הסופית היא שהארי יעמוד מול וולדי 1VS1 בלי עוד הגנות המוות של דמבי יכול רק לחזק אתהרגש הרצון וכוח שלו לחסל את ולדי(ואת סנייפ). יש לי הרבה מה לומר על כמעט כל הטענות שהאתר הזה מציג אבל אני יכנס באחת ששמעתי הרבה פעמים טענה מס' 5 באתר הנ"ל: הקטע הזה: "Avada Kedavra's a curse that needs a powerful bit of magic behind it -- you could all get your wands out now and point them at me and say the words, and I doubt I'd get so much as a nosebleed." (GoF pg 217/192) פה מדובר על כוח קסם נטו כלורמ נער בן 14 לא יכול להפיק כזו עוצמת קסם. הסעיף הזה: "Hatred rose in Harry such that he had never known before. He flung himself out from behind the fountain and bellowed "Crucio!" Bellatrix screamed. The spell had knocked her off her feet, but she did not writhe or shriek with pain as Neville had -- she was already on her feet again ... "Never used an Unforgivable Curse before, have you, boy?" she yelled. "You need to mean them, Potter! You need to really want to cause pain -- to enjoy it ..." (OotP pg 810/715)" מדובר בעיקר בכוחות נפשיים(כאמור הארי התחיל את הקללה) פשוט צריך להנות מהכאב לרצות לגרום לזה ליהיות,כבקללה הזה מדובר על עינוי של אדם למשך זמן. כלומר הקללות Crucio וAvada Kedavra באות מבסיס שונה האחת דורשת כוח קסם השניה דורשת יותר מחשבה ושינאה. בכללי אותי האתר לא הזיז מדעתי שהוא פשוט מת וזה חלק גדול חשוב ונכון שהיה צריך ליהיות בעלילה. אולי ביום אחר יהיה לי כוח להגיב לכל הטענות שלו. לילה טוב(פעם ראשונה שאני כותב בהשקעה יחסית בפורום)

../images/Emo22.gifיש עוד כמה תאוריות טובות

אבל זאת גם תאוריה טובה
וכמו שאחנו מכירים את רולינד היא חושבת על כל מילה ומילה כדי להפתיע אותנו אחר"כ

נכון...../images/Emo58.gif

אבל הבעיה היא שאנחנו לא יודעים אם ראו אותו מבעד ללהבות או לא.. אם לא ראו אותו אז אני כמעט בטוחה שאו שהוא התעתק או שהוא נעלם בדרך כולשי, או שכמו שמישהו אמר כבר אולי יש לו יכולות כמו של עוף חול, כי היה כתוב שהארי ראה/דמיין לרגע עוף חול בשמיים...או שאולי דמבי בכלל אנימגוס שהופך לעוף חול, ויש לו גם את היכולות של העוף חול כמו להפוך לעפר ולחזור לחיים???

../images/Emo58.gifאולי יש מישהו?

שיש לו תאוריה דומה או משהו שיכול להוכיח שדמבי באמת לא מת? אוףף למה נירא לי שהוא אנימגוס?

../images/Emo58.gif

יש את התאוריה שכתוב שהאגריד לוקח:ובזרועתיו עטוף בקטיפה סגולה מקושטת בכוכבים מזהב. מי אמר שזה הגופה? יש עוד הוכחה: שמדאם פומפרי התחילה לבכות ופתחה עינה בידיוק ששר עוף החול, כנראה שהא זיהתה שעוף החול בוכה לא בגלל המוות של דמבי אלה בשביל לרפאות את פציעיו, וגם הארי אומר שפעם שמע זאת וזה מתי שעוף החול ריפא אותו(בשני ונראה לי גם ברבעי)

../images/Emo58.gifאבל היה כתוב שזאת

קינה אחרת אם שירה אחרת ושונה מזו שהארי שמה בשנתו השניה בהוגוורטס. ונכון אולי אתה צודק כשאתה אומר שאולי זה לא היה דמבי בקטיפה... אולי הוא ברח וסתם שם שם אדם מת אחר או איזה משהו...

black robe

New member
אדם מת אחר??../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

אני מניחה שהאגריד לא מטומטם! הוא בדק אם מה שהוא מחזיק זה באמת דמבלדור! איך את מצפה בדיוק מהאגריד שיאסוף את הגופה שלו? כשהוא מסתכל לצד השני?

black robe

New member
מי אמר מה?../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

שהאגריד לא מטומטם? אני.
מי אמר שהוא לא הסתכל לצד השני כשהוא אסף את הגופה של דמבלדור? ההגיון.

black robe

New member
יכול להיות אפילו שנתיים....../images/Emo63.gif

אני מאווודדד מקווה
וכן, נחכה ונראה.

עוד תאוריה../images/Emo58.gif

בשנה השניה סנייפ בדו קרב עשה אספיליאמוס על לוקהרט והוא עף אחורה, זה לא הגיוני, אז גם הפעם עשה זאת כל דמבי. עוד תאוריה קצת מוזרה: סלהוגרן שר מתי שקברו את הרעגוג שקוסם לא נקבר אם שרביט ודמבי לא נקבר אם השרביט אז כנראה שהוא לא נקבר ולקח את השרביט שלו איתו

Lord Of Dark

New member
../images/Emo58.gif

תאוריות חזקות מאוד!Iname the Life Aspec באמת תאוריות חזקות ורציניות מאוד! תודה! עכשיו שכנעת אותי שמבלדור לא מת.

black robe

New member
שיעור "הוגוורטס תולדות"../images/Emo63.gif

"אי אפשר להתעתק אל או מתוך שטח הוגווטרס". משמע שדמבלדור ל-א התעתק.

למעלה