תאונות

sela v

New member
תאונות

היום רכבתי על אופני לכיוון מרכז לונדון, ונהגת "זהירה" שהייתה עסוקה בלדאוג שהבן הצעיר שלה חגור, לא הסתכלה שנכנסה לצומת, ומכיוון שנסעה לאט, ואף עצרה לרגע הייתי בטוח שהבחינה בי עד שמצאתי את עצמי אף מאופני. למזלי יצאתי שלם מהתאונה ללא שריטה, אבל לאופניים נגרם נזק, ונאלצתי לקחת אותם במונית הבייתה. האם גם לכם יש סיפורי תאונות מעניינים או לא מעניינים?

jeshu

New member
בויטנאם במונית שירות בצפון המדינה היו בנסיעה שתי תאונות - באחת ילד הופל מאופניו ולא נפגע ובשנייה הייתה פגיעה קטלנית בעץ בננה.

natyh

New member
מצטער לשמוע

שמח שאתה בסדר . אגב אז צריך לקנות לך שוב אופניים חדשות ? טוב תתחיל לשלוח לינקים או שתקנה אותו דבר כמו בפעם שעברה ? נתי

sela v

New member
הראשון ששואל לשלום הנפגע

אני אקח אחרי החג (פסחא) את האופניים לחנות, ונראה מה הנזק. הציר של הגלגל האחורי התעקם, וגם המעביר של ההילוכים האחורי, אבל אולי אני לא רואה הכל בעין שלי. אם אצטרך אופניים חדשות, נראה אולי אחזור שוב על אותו דגם.

shaishoo

New member
הדורס לא עוזר בתשלום?

אה..ואם נפצעת..אני יכול לקבל את התרמיל שלך..מצלמה וכל ציוד אחר שעקב הנכות לא תוכל להשתמש בו ?

sela v

New member
הדורס אמור לשלם

ואני מקווה שאכן חברת הביטוח של הדורסת תשלם, מישהו כבר אמר שנשים לא יודעות לנהוג? אם קיווית לקבל ציוד אז צר לי לאכזב אותך, אבל אני עדיין אזדקק לציוד.

natyh

New member
האופניים שייכות ל ....

מי שארז את האופניים שאבדו ועזר לרכוש חדשים ... וזה למיטב זכרוני לא אתה .... נתי

ashmash

New member
אני מוחא!

גם אני עזרתי באריזת האופניים! וגם תמכתי נפשית... וכמובן, הכי חשוב, אם האופניים ניזוקו בתאונה, מה הטעם לריב עליהן? התרמיל שלי!

natyh

New member
צודק ....

התרמיל שלך . וכמובן פראג היא בירת בוהמיה ... סלע תארוז לי את האופניים , אני מקוה שהשילדה תקינה . נתי

jeshu

New member
במצבו הקשה הוא לא יכול לארוז תלך תיקח בעצמך.

sela v

New member
צודק

אבל עדיין הנימוס מבקש את זה. בכל מקרה המנומסים קיבלו אצלי נקודת זכות.

jeshu

New member
לשם הסבר - סיפור אחד המרצים שלי - מיקרוביולוג במקצועו - נסע עם משפחתו לניו-זילנד (הוא סיפר לנו את זה בהרצאה) ובכניסה נשאל מה מקצועו ואחר כך "Where are your cultures" - היכן התרביות שלך ? (אסור להכניס תרביות לנ"ז) וענה : "I'm Israeli.I have no culture"

תאונות...

אופניים... רכבתי לי עם אחי וחברים הבטתי לרגע הצידה (היינו בירידה חשוב לציין...) פתאום אני מביט קדימה ורואה שהחבר עצר ועומד מטר ממני! עד היום אני לא ממש סגור על איך לא נכנסתי בו ובמקום דפקתי איזו סלטה וכל מה שהוא הרגיש זה לא יותר מתפיחה קלה על השכם... (לאופניים שלום) (כנראה האינסטינקטים שלי עדיין טובים...) ועם רכב... טפסתי טרמפ מאושוואיה (ארץ האש) לריו גז'גוס. כל הדרך היא דרך עפר כאשר יש מידרונות מאוד נחמדים וארוכים בצד... באחד הסיבובים הגיע מולנו רכב... והנהג שאיתו תפסתי את הטרמפ שהתרחק מהרכב ההוא עיבד שליטה... עשינו איזה 720 מעלות... ונעצרנו בצד הנכון של הדרך... (כנראה שידע לנהוג לא רע הבחור...)

sela v

New member
נסעתי על הכביש

שהוא גם מסלול של אופניים. בלונדון יש מסלולי אופניים שעוברים ברובם בכבישים לא ראשיים. אני עונה קצת מאוחר, מכיוון שנסעתי לבריסל ליומיים, להסתובב, לקנות שוקולד איכותי Pierre Marcolini, והייתי במסיבת תחפושות שסיימה את פסטיבל סרטי הפנטזיה.

Yo-man

New member
לא אני עשיתי את התאונה אבל...

בהודו ב-92' נסענו מג'אייפור למבצר אמבר בריקשה ממונעת וגדולה שהתאימה ל-5 אנשים. 3 בנות מקדימה ואני עם חבר מאחורה. באמצע הדרך אנחנו משוחחים ופתאום על הריקשה קופצת בצד אחד ומתחתינו מופיע ילדה כבת 10 שוכבת על הכביש. לא שמענו "בום" לפני ואין לי מושג איך זה קרה, אבל 10 שניות אחרי זה מישהו עזר לה לקום והתחיל לצאת לה דם מהפה... זה לא היה נעים בכלל כל האירוע הזה. אחרי 10-20 דקות של המתנה הגיעו שוטרים לקחת את הנהג שלנו לחקירה, אותנו לא שאלו כלום, בא מישהו אחר ולקח אותנו ליעדינו. כאילו כלום לא קרה.

sitvaniyot

New member
ואיך לא הגעתי לנמל בשנחאי....

נו, כמובן שעליתי על אוטובוס מקומי שיצא מהעיר, אבל הנהג פגע באחד שהוביל משא על תלת אופנוע, כמו שהם רגילים שם במזרח, ובלם בלימת חרום. כל הנוסעים עפו.. הרבה נחבלו, התחילה מהומה ומבולקה שממנה לא הבנתי כלום, הכל בסינית למהדרין ולמנדרינים. בקושי מצאתי תחבורה חליפית חזרה לאכסניה. למחרת היתה הטיסה הביתה. למזלי, לא נחבלתי.

kogawa

New member
בדרך לזאנסקר חלק ראשון

לפני 20 שנה לא היה כביש מלדאק למנאלי בצפון הודו. יחידי סגולה העיזו ללכת מלמאיורו לעמק קולו מרחק 20 יום ללא נקודות העצירה שיש בנפאל, אלא רק כפרים בודדים. אני ושניים מידידי החלטנו לחזור מלה לקארגיל (באמצע הדרך לסרינגר), ומשם לנסוע באוטובוס היוצא אחת לחמישה ימים לממלכת זאנסקר ומשם ללכת לקולו. את הדרך לקרגיל לא השלמנו, מכיוון שכ-25 ק"מ מקרגיל נשבר הכביש בשיטפון האחרון, ולעיר הגענו יום מאוחר יותר בהליכה. אם אין אוטובוס אז מטרמפים, ואכן, יצאה למחרת בבוקר משאית עם חביות דלק וכבר בשתיים לפנות בוקר ישבנו בקור מקפיא על החביות, ואלינו הצטרפו 8 תיירים ארופים ולפנות בוקר יצאנו בעלפון חושים מהשעה, מהקור ומאדי הדלק. כנראה ששעתיים חלפו, והזריחה הגיעה, ואני תופס עצמי מתעורר בזוית לא שגרתית של המשאית. היתה לי שניה או שתיים לפני שנזרקתי מהמשאית שהתגלגלה לנהר, ובעודי עף באויר מתחילות הצעקות. ספירת הנפגעים לאחר מכן היתה כל התירים, והנוסעים בקבינה נפצעו קל עד בינוני, והמשאית כמו שאתם רואים. לשני חברי התמזל המזל, ולאחר שעזרו לי להכניס את הכתף שנפרקה לי, ולצלוע על רגל עם אצבע שבורה לציוד, התחלנו בנסיון עזרה לפצועים, ובהזדמנות לצלם עוד חוויה.

למעלה