פירוק שמשה קדמית בתאונה.
הדרך המהירה ביותר היא פשוט לשבור אותה אבל הדבר מסכן את הלכוד בתוך הרכב. רובכם ככולכם אני משער עברו במהלך הכשרתם הדרכות בקשר לחילוץ מכלי רכב ובה הוסבר כיצד לפרק את שמשת הרכב הקדמית בכמה שניות תוך כדי הסתייעות בלום וסכין חיתוך, חותכים חלק בגומיה של החלון מוציאים אותה ועם הלום או מברג שולפים את כל השמשה הקדמית החוצה, ברוב השימוש בסכין אינו נדרש מאחר וברב התאונות (אלו שאני הייתי בהן) יכולתי לפרק את השמשה ללא סכין חיתוך וללא מברג\לום מאחר והנזק שנגרם לרכב יצר פתחים כלשהם מסביב לשמשה מה שאפשר את שליפתה בידיים, כל מקרה שהשמשה מנופצת יש לבצע זאת בזהירות מירבית ואף כדאי להיעזר בעוד זוג ידים. פירוק שמשה יעשה תוך כדי התמגנות בכפפות עבודה!, כל מה שמעבר הוא עפ"י הפק"לים והנהלים בתחנות. לגבי הגעש לא יגוע לי מה יש בו אבל מה שאתם מדברים עליו נקרא נוקר, זה כמו שיפוד המחובר לקפיץ שמותח אותו פנימה בדריכה ובלחיצה על כפתור הוא משחרר אותו בעוצמה לכיוון החלון והדבר יגרום לחירור החלון (במקרה של חלון רכב) אם תפעילו נוקר על חלון רגיל הוא יישבר לגמרי. לאחר שיש חור ניתן להכניס להב של מסור המיועד לניסור זכוכית, אינני יודע אם הדבר הזה קיים בגעש, אל תתבלבלו בגעש החידוש בתחום הניסור הוא מסור הבטון ולא מסור לניסור זכוכית עד כמה שידוע לי.