תאונות

תאונות ../images/Emo18.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo166.gif

היום בשעה 21:00 תתארח יעל הדיה בפורום ספרים וספרות, ותשוחח עם הגולשים על ספרה האחרון המועמד לפרס ספיר- "תאונות", כל זאת במסגרת שבוע הספר העברי הקרב ובא אלינו... אתם מוזמנים לגשת כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

שרשור תאונות!!!!

שרשרו את כל הדוליז שלכן שנראות כמו אחרי תאונה (תאונת עבודה, דרכים, רכבת, מה שבא)

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

דאמ, אני שונאת את הצבע גוף של האמו קיס.

siv siv

New member
ניצול שירשור לדולי חדשה שלי../images/Emo94.gif

יש כאן דולי חדשה שלי
וכרגיל בלי שיער כי אני גרועה בזה! אז בבקשה, ציירו לדולי שלי שיער, ב-
siv siv

Hexagon

New member
יפה, תנסי בכל זאת לצייר- זה פשוט

הנה שלי, עם ישער די מזוויע

עשיתי לך שיער,../images/Emo15.gif

אני לא כל כך טובה בלעשות אותו,אבל הוא יצא די בסדר.. נראה לי

לזאת יש סיפור

אז ככה, יש טטניקית (ילדה בכיתה ט´) בבית ספר שלי, שהיא ממש פריקית. היא הסתפרה משני הצדדים של הראש ועשתה קרחת שמה והשאירה רק את הפס האמצעי של הראש (שיער). ביום התלמיד היא שמה מלא מלא מלא מלא ג´ל על החלק שיער שנשאר לה ועשתה קרן, כמו של חד-קרן.. היה לי נורא משעמם אז עשיתי בובה שלה.. דרך אגב, היא לא מתלבשת ככה. בכלל לא, להיפך.. אבל חשבתי שזה נורא מתאים. אם תשימו לב, יש לה פירסינג בגבה, באף ובפופיק.. תגידו לי מה דעתכם עליה!!!

קוראים לזה מוייקן...

(אני לא בטוחה שככה כותבים..
) וזה תסרוקת פאנקיסטית בעקרון. כל הבובות ששרשרת פה מהממות

Mooa-Numi

New member
טטניק זה מישו בכיתה ט´? לא ידעתי!

*גלגול עיינים* אצלנו עשו כמה בנים קרועים בשכבה, ולא היתה בעיה... ומה רע בפריקים? אניוואי, הפירסינג באף נראה כמו נקודת חן, הפופיק לא רואים, ובגבה זה נראה כאילו מישו בילגן לה את הגבה.

Super girl maia

New member
עשיתי אחת בתאונה..../images/Emo122.gif../images/Emo34.gif

אני חייבת ללמוד לפחות ל-5 מבחנים בזמן הקרוב: יום רביעי- חשבון חמישי- מדעים ועוד..זה רק השבוע, אז הזקנים החליטו שכל שניה פנויה אני לומדת, ולא יכולתי לשים אותה (את הדולי...) פה, בקיצר: הנה היא....... דרך אגב: גם לנו יש בכיתה ילדה פריקית Zונה, ואנחנו רק בכתה ו´, היא קורעת את החולצות שלה עד שרואים לה את החזייה, וכל מיני דברים כאלה...

למעלה