יאללה, צפייה ודעות בצפייה
שניידר... מה הוא מסתיר? ומי זה אמנון? אה, עכשיו הבנתי את הקנוניה. אז זה לא מאושר משום גבוה, הוא סתם מסתיר את האמת וכולם מאמינים לו.

קלימרו מניאק. ופסיכופת. זה התרופות?

חה, בן לולו ופולצ'ק מתחבאים מתחת למיטה. בן לולו, אתה עיראקי, אל תתבייש במורשת המפוארת שלנו הבבלים. הונגרי? בטח בטח. בן לולו חבר טוב.

חכו, עוד מעט נדבר על פולצ'ק. אני אחכה עד ש... חכו. אגב, הידעתם שהגר טישמן (אגם) הלכה לגדודים צבאיים כדי ללמוד מהם איך לבשל?

הו, טרזן... מה קווקזי, מה?! בן לולו יצא מחורבן בתמונה.

ולמה? כדי שרונה הזונה תוכל לאכול כבש?! זונה. ומתערבת במערכות יחסים לא לה.

אה... השחקן של אמנון זכה לכתבה ב-YNET על הקאמבק שלו לעולם המשחק. ואנשים תהו מי זה. טוב, קיבלנו תשובה. רגע, מה דניאל עשה עם הדיסק-און-קי ששם על מחזיק המפתחות שלו?

אוי, זהבי... אימא של דניאל יודעת שעצרו את הבן שלה? כל הצבא על סמים.

אבוטבול. איזה פתגמים אגם נותנת, "כמו שקע לתקע, מוחמד למכה"? רגע, את מי מקרר צריך למשוך, את אגם?

הידרדרות בציונות הדתית, בחיי... שתדעו שאחי נתן לי ספוילר על המצב של אושר. לא שהופתעתי, כן? ישר חשדתי בה. היא לא נראית אמינה בשיט. ובכלל, הספוילר היותר משמעותי זה העניין עם התרופות, לא מה שפולצ'ק והחברים הבתולים והחרמנים שלו חושבים מהזין. איך אמר גיסנו? "אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד".

אמירה רצתה לגרום לבן לולו לברוח איתה? או שלא יודע. ומה בן לולו התאהב בה? קצת מהיר...

הפתקים.

שניידר... "אין לי עט", גדול, דניאל. הצעה שטנית.

דניאל קצין? מי רוצה להתקרב לאיתן הזבל בכלל...

אח, דניאל, איך נפלת.

אוי, טרזן... תהיה מנוחתך עדן יחד עם ברכה, מני, גלילאו ורוברטו העכבר.