תאג"ד -שבוע 7

פרק 20- אובססיה

כולנו יודעים על מי מדובר.
&nbsp
שיהיה המון ליה, המון אוריין, המון רותם.

פרק מעניין

הייתי בטוח שליה נקמה במנצור בשביל אוריין. בתכל'ס לא משנה, הן זוג נהדר. ולוהט. רק אתם מוכנים להסביר לי מה ליה קראה בזמנו על אבא של אוריין? הבנתי שהוא גנב כסף או משהו, לא הבנתי מה בדיוק.
&nbsp
אוי, פולצ'ק...
&nbsp
טטרו ודקל לא טובים לכלום חוץ מלהיות הזוג של המצחיקים בגדוד. זוג סתומים.
&nbsp
רותם נבוכה כששואלים אותה על דניאל. חמודה. אגב, שיר, צדקת, איתן באמת לא נותן לנשום.
&nbsp
פרטוק סופסוף עשה משהו מועיל. עכשיו מעניין איך זה ישתלב בתכנית של רונה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה
פרטוק מעצבן...
תגידו ? מה נסגר עם ההבעיות שהחיילים באים איתם לרופאים? דבק בתחת , שער בעייתי , ידיים בכתם שלא יורד ומריח גרוע?
מה קורה עם פול'צוק? והלידה ? אושר כבר צריכה להבלליט קצת בטן..
דקל וטטרו בהחלט מוסיפים נופך קומי אבל מעולה....

בנוגע

לחיילים שבאים עם כל מיני דברים...
&nbsp
לא מבין את הבעיה. הידיים היה בגלל הממריצים ששמו אצל הפלס"ר. הדבק בתחת היה נקמה מצד אוריאן למנצור, על מה שהוא עשה לה.
&nbsp
מי בא עם שיער בעייתי?
&nbsp
תאמין לי, אתה לא רוצה לדעת מה חיילים יעשו בשביל גימלים.

נו, עושים כאלה דברים

מה גם שזה היה כזה יפה שליה עזרה לה והן התנשקו.
&nbsp
ללא ספק זוג טוב חדש.

Roei152

Well-known member
מנהל
ה-זוג מאותו מין הטוב של הפורום בעיני
הם דין ומאור ...
גם הפנטזיה שלי על דורוגו שולטת!!!

שיר m

Well-known member
טוב הרשתי לעצמי להכנס להודעה שלך אפילו שלא ראיתי את הפרק...

לגמרי דין ומאור!!!

טוב, את בחורה, אז הגיוני שתאהבי אותם

אני לא יכול להתחמם משני בחורים שעושים את זה.
&nbsp
משתי כוכבות ילדים לשעבר שעושות את זה, לעומת זאת...

נו באמת

פולצ'ק חושב מהזין, בסדר? כמו שהוא רצה ללכת לאושר להיפרד, הזדיין איתה ואז פלט "אני אוהב אותך", ככה גם עם רונה. אידיוט, חושב מהזין. איך סבא שלי עליו השלום היה אומר? כשהזין עומד אז השכל בתחת.
&nbsp
לא יפה מה שאמירה עושה לחברים של בן לולו.
&nbsp
ליה ואוריין- שיעשו את זה בחושך, באור, עם החובשים, בלעדיהם- העיקר שיעשו את זה.
&nbsp
רותם ודניאל! איזה כיף! חמודים. איתן ושקדי זוג אפסים. ואני עדיין מופתע שרותם ודניאל עשו את זה כשדניאל כולו מדמם.

אוי איזה פרק טוב

איתן ורונה. מצא מין את מינו. אם מירי תתחיל לצפות, שתדע שאלו רועי ושרון החדשים. זוג נחשים שהנשיקה שלהם פשוט מעוררת אנרגיות שליליות.
&nbsp
זאת לעומת דניאל ורותם. הם היו כאלה חמודים כל הפרק. באמת. רק למה לעשות את זה בחוץ? גם קר, עברנו לשעון חורף, אני חושב שעדיף להיכנס בפנים.
&nbsp
כן, דניאל, פולצ'ק דביל. וגם מה הוא בא להפריע להם באמצע הלילה?
&nbsp
שראל פיטרמן (שלייפר) משחק בצורה כל כך טובה את המג"ד הזבל. משחד את פרטוק... לפרטוק יש הזדמנות לעשות משהו באמת בעל משמעות, לחשוף קנוניה. אגב, זהבי אידיוט. בטח הרגל משפיעה עליו.
&nbsp
מעניין מה קרה לשירלי.
&nbsp
בן לולו... אז קודם כל, חייב להגיד שבפרק הקודם חשבתי שיהיה משהו בינו לבין אגם. מתאים. ושתיים, נקרעתי מצחוק כשהוא התחיל לשיר וכל החדר אוכל הסתכל עליו. זה היה אדיר.
&nbsp
ליה, אם זבוב היה פוגע לאוריין בעיניים זאת הייתה יכולה להיות אבדה לאומית. העיניים של מי-רן הן מדהימות ואסור לפגוע בהן. אגב, ליה, ברגע של מודעות עצמית, אמרה שהיא "שחקנית מעולה". כן... זה נכון.
&nbsp
דניאל עשה קורבן אצילי.
&nbsp
רותם צריכה לעשות החלטה קשה.

למעלה